Dog.bg Форуми : Американски булдог

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (101 Страници) +
  • « Първа
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Американски булдог

#701 Потребителят е офлайн   bagcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 July 2009 - 08:08 PM

На мен ми се вижда странно това, че и Марли, а и другите кученца, са почти целите тъмни. До колкото знам аз - за предпочитане е да има поне 50% бял цвят. Не, че другото е невъзможно! Но от толкова светли родители да се родят кученца, които имат общо взето 3 бели косъма... wa_048.gif Явно имам още доста да уча за породата!
Иначе, Марли си е сладур! ae_085.gif

#702 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 08:25 PM

Леле всички,според мен е невъзможно,или са ви измамили нещо или и аз незнам,невъзможно е всички да са тигрови,а родителите бели,според мен измама.Пак ще помоля Mijat да изкаже мнение,все пак има развъдник.Странна работа. dry.gif

#703 Потребителят е офлайн   tedi_marli Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 08:33 PM

преди окло месец се запознах със собственика на булдог кой беше със същата разцветка като Марли само4е тои нее от българия в момента не се сещам от кадее та тогава говрих със собсвеника и тои каза че е на пално вазможно за това е хубаво да имаш родословие

#704 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 08:35 PM

А ти имаш ли?Абе напълно възможно е да е ам.булдог,чудно ми е как от тези родители.

#705 Потребителят е офлайн   tedi_marli Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 08:38 PM

ниакои жодил ли си е ку4ето на у4илище и ако мойе да ми кайете на каква вазраст трябва да запо4не

#706 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 08:42 PM

Аз моита не съм я водила,по технически причини бях бременна тогава,ама заведи я,ще остнеш доволна поне да те слуша,добре че моята се кротна че направо полудявах,сега е едно добро кучище,а питах те ти имаш ли родословие.

#707 Потребителят е офлайн   tedi_marli Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 08:51 PM

а за сажаление нямам а що се отнася до това дали е американски булдог сам напално сигорна

#708 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 09:08 PM

Ами назнам,имаче ми прилича на ам.булдог ама нали не съм свикнала с този цвят и ми изглежда странно.

#709 Потребителят е офлайн   tedi_marli Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 09:54 PM

колко еголиамо твоето ку4е и на каква вазраст се кротна щото ве4е сме се видяли в чудо мн. е палав по4ти не останаха кабели в апартамента а да не говорим за чорапи и всичко останало това мие 3 куче което гледам и все са били палави ама такъв онищожител не сам имала

#710 Потребителят е офлайн   bagcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 10:01 PM

Няма нищо странно. Най-вероятно бабите и дядовците са били такива. Това, че се е родило едно бяло куче /имам в предвид таткото/ не значи, че родителите му са били бели. Нормално е.
А що се отнася до възпитанието - колкото по-рано започне - толкова по-добре. Ако не можеш да се справиш сама го заведи на училище. Важното е да се рабори с кучето от малко, защото после става изтървана работа. Това са животни с много сериозен характер и искат здрава ръка. Успех! ae_085.gif

#711 Потребителят е офлайн   tedi_marli Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 10:57 PM

май ще се наложи да тарсим помощ много е своенравен а в сащото време толкова сладък 4е ми е трудно да му се карам

#712 Потребителят е офлайн   tedi_marli Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 11:01 PM

:)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#713 Потребителят е офлайн   Mijat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 July 2009 - 11:07 PM

QUOTE (anny @ Jul 21 2009, 07:25 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Леле всички,според мен е невъзможно,или са ви измамили нещо или и аз незнам,невъзможно е всички да са тигрови,а родителите бели,според мен измама.Пак ще помоля Mijat да изкаже мнение,все пак има развъдник.Странна работа. dry.gif

Ovo je moj komentar xf_124.gif xf_124.gif xf_124.gif od tih roditelja(majke i oca) teshko da su mogli da se rode takvi shtenci,pogotovo shto to nije jedino potpuno tigrasto shtene u tom leglu nego svi(braca i sestre ud_009.gif ).Da ne bi mi puno razmisljali,posalji ti tedi_marli rodovnik od tvog shteneta ili rodovnike od oca i majke pa cemo videti,ako nemash nishta od toga ond poshalji fotografije sa parenja,a ako nemash ni to onda makar fotografije shtenaca kako sisaju tu kuju,a ako nemash ni to ud_009.gif eeee onda to nisu otac i majka tog shteneta sigurno,a morao bi barem neshto od toga da imash dry.gif dry.gif dry.gif

User's Signature

Качена снимка

#714 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2009 - 11:48 AM

Теди надявам се разбираш какво казва Mijat,ако не си го превди с преводача в гоогле.

#715 Потребителят е офлайн   Mijat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2009 - 01:45 PM

Anny ustvari nema tu mnogo polemike,nije to shtene americkog bulldoga sigurno.Taj problem postoji generalno u svim zemljama gde ova rasa nije toliko rasprostranjena i upravo iz tih razloga ne treba kupovati shtene bez rodovnika,ali rodovnika od priznatih asocijacija u svetu i normalno uz garancija tipa-slike roditelja,slike roditelja sa parenja i slike shtenaca na sisi majke,bez svega toga ne treba kupovati shtene.Taj koji je prodao shtene Tedi-marli je najobichniji prevarant kome ona to treba da kaze u lice i da objavi na internetu ko je taj chovek imenom i prezimenom,jer ljudi moraju da znaju od koga ne treba da kupuju pse ea_103.gif ea_103.gif ea_103.gif
User's Signature

Качена снимка

#716 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2009 - 06:50 PM

Да Mijat,прав си,но и моито куче е без родословие,знае че тук не са признати,няма как да имаме.Mijat а това булдог ли е на Теди-марли.

#717 Потребителят е офлайн   bagcho Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2009 - 07:26 PM

За съжаление в България доста често се срещат кучета без родословие. Моята също няма. dry.gif Обаче Mijat е прав - не може така! Тук има една порочна практика, която осакатява породите - аз имам мъжки, ти имаш женска - дай да си направим бебета! А това, че нямат родословие... И родословието в случая е най-малкия проблем. Много хора не се интересуват, че кучетата им имат недостатъци и не бива да дават поколение, защото то няма да струва. Казали са им, че кучката им трябва да роди и те я пускат! Това е! Ние просто нямаме култура! ea_103.gif Но това е тема на друг разговор.

#718 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2009 - 07:38 PM

И аз бях така,не кучката ми трява да родии това беше,водих я ,ма нищо не стана,и викам ама кфо се занимавам с глупости,я си кастрираи кучето и толкова.Та си спестих много мъки.

#719 Потребителят е офлайн   Mijat Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 July 2009 - 09:52 PM

QUOTE (anny @ Jul 22 2009, 05:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Да Mijat,прав си,но и моито куче е без родословие,знае че тук не са признати,няма как да имаме.Mijat а това булдог ли е на Теди-марли.

1.To nije American bulldog ea_103.gif ea_103.gif ea_103.gif
2.To što AB u Bugarskoj nije priznat nema nikakve veze sa rodovnicima,AB nigde u svetu nije FCI priznat,ali postoje organizacije koje vode ove pse i u svetu AB su jedine priznate,a one su:NKC,EKC,ABA,ABRA,ABNA,ARF.Jedini način da se reši problem kod vas jeste da se uvezu psi sa validnim papirima i odatle da se krene,svi potomci tih pasa će imati apsolutno legalne i validne papire i onda će ovi prevaranti što prodaju tamo neke "AB" moći da ih prodaju samo kao bandoge. ae_085.gif

Ovo je moj topli savet šta bi i kako bi trebalo da radite da biste napravili bilo kakav pomak,ako to ne budete uradili nikada se nećete izvući iz te priče,nego ćete samo otići još dublje u problem i biti crna rupa na ovim prostorima u svetu AB,a to verujem da nikome ne bi trebao da bude cilj.!!!!!!!!!!!!!

User's Signature

Качена снимка

#720 Потребителят е офлайн   anny Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 July 2009 - 12:18 PM

Много правилно и точно казано.Покажи някооя снимка на ромул че направо е супер af_089.gif А по пътя на логиката ти значи и моито куче не АБ.

• (101 Страници) +
  • « Първа
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни