Американски булдог
Публикувано: 27 November 2010 - 10:26 PM
Аз съм от сф -дружба , тук има в съседство още 3 буллдога , мислех да предложа енщо за дръгата събота , но трябва да видиме времето как ще е ...
пък и възрастовите разлики са ни големи , за моята значение няма де ... тя и с теле ще си играе
пък и възрастовите разлики са ни големи , за моята значение няма де ... тя и с теле ще си играе
Публикувано: 29 November 2010 - 01:10 PM
Публикувано: 30 November 2010 - 06:11 AM
Здравейтее на всичкиии, аз и апра много ще се радваме да се срещнем с още красиви кученца, но имаме малка понусимост към женски кучета и заради това предпочитаме само срещите с мъжки. Попринцип най-близкия парк до нас е в Студентски град, но съм с кола и мога да дойда където и да е! ако някои прояви интерес нека пише :))))
Публикувано: 30 November 2010 - 10:19 AM
neli_naskova, в 30 November 2010 - 05:16 AM, написа:
Здравейтее на всичкиии, аз и апра много ще се радваме да се срещнем с още красиви кученца, но имаме малка понусимост към женски кучета и заради това предпочитаме само срещите с мъжки. Попринцип най-близкия парк до нас е в Студентски град, но съм с кола и мога да дойда където и да е! ако някои прояви интерес нека пише :))))
Ми хайде да се организираме :-) и да се видим
Публикувано: 30 November 2010 - 01:30 PM
Публикувано: 30 November 2010 - 01:30 PM
Публикувано: 30 November 2010 - 03:34 PM
чyдя се ,къде ще е най-удачно ... трябва да е на заградено и чисто място за да няма натровени , изцапани и изBQгали кYчовци ... може би някои стадион ...знам ли
въпреки ,че се съмнявам че ще се събереме повече от 10 кучета на брой ... може когато уточниме срещата да предложиме и на френските и aнглийските събратя ... те ще са малко децки размер за нашите кучета :Д но може и да е забавно ... а за лошите кyчовци има намордници ...ние лично ще дойдеме с намордник в чантата ... въпреки че се съмнявам някои от хората тук да си пази амбyлла като 4ihya-hya :Д да не го одраскат и захапят :Д
моята кyчка цялата винаги е в рани сега е и със сцепено ухо ...но йонак без рана няма :Д
въпреки ,че се съмнявам че ще се събереме повече от 10 кучета на брой ... може когато уточниме срещата да предложиме и на френските и aнглийските събратя ... те ще са малко децки размер за нашите кучета :Д но може и да е забавно ... а за лошите кyчовци има намордници ...ние лично ще дойдеме с намордник в чантата ... въпреки че се съмнявам някои от хората тук да си пази амбyлла като 4ihya-hya :Д да не го одраскат и захапят :Д
моята кyчка цялата винаги е в рани сега е и със сцепено ухо ...но йонак без рана няма :Д
Публикувано: 30 November 2010 - 08:27 PM
събота, мисля че е удачно за повечкото хора ... в младост има 1 заградено игрище което не се използва от никoй , и е доста удобно защото трябва само някой да седи на вратата и кучетата няма на къде да бягат , но пък настилката е с дребни камъчета червенички (ще си прибереме белчовците розови)

Вход

Горе
Цитиране +