Американски булдог
Публикувано: 12 December 2010 - 12:31 AM
Здравейте :) Искам да си купя книга за възпитание или обучение на кучето. Потърсих в големите книжарници, но има книги индивидуални за 5 породи (които не ме устроиват) и 2 книги, които са предимно за едва ли не анатомията на кучетата, и характеристика на всичките породи, енциклопедии и тн. Искам книга, в която да е обяснено подробно за хигиенните навици, за послушанието, как се постъпва в някой ситуации когато направи беля примерно... и други такива. Моля ако знаете за някоя такава книга да споделите. А може да споделите и някои сайтове с подробна такава информация :))))
Публикувано: 12 December 2010 - 12:02 PM
http://www.book.stor...lot-shvarc.html в тази книга има сравнително полезни съвети. А за разходката аз също се отказвам, че нещо съм настинал, да се настройваме за другата седмица, дано има и сняг.
Публикувано: 12 December 2010 - 03:28 PM
Аз ако покажа снимки от щетите лошо ще ви стане,ама чудя се защо още не са ви изядени всички кабели,издълбани стените,изядени масите и столовете,възглавници всичко е изядено,даже и килимите на майка ми
Дистанционни за ТВ,даже брат ми така вика по мене за дистанциионното на един усилвател че му купих ново 100 лв,лошо ми стана,и от тогава даже некои неща ако може на тавана ше ги кача,както с кабелите стана.