-Piron45,izvini jos ovaj put cu napisati latinicom,ubuduce pisem cirilicom !!!!
-Vratili smo se upravo sa jednog prelepog proputovanja,prepuni lepih utisaka,evo i par slicica cisto da ilustrujemo

:!: :!: :!:
Krenucemo ovako,Megabull's Sixtee of Backyard i MK Rea of Backyard u prelepom ljubavnom zanosu

:D
Frank Backyard i Ana MK

sa Sixteejem,normalno posle onih slika od gore svi veoma zadovoljnog izraza lica :D

Sixtee pas kod kojeg postoji jedino dugme ON,tog psa ne mozes iskljuciti,ne gasi seeeeeee :shock: :shock: :twisted: :!: :!: :!: Svaki put sam iznova fasciniran snagom tog psa,stavom,temperamentom,muskulaturom,kretanjem... :!: :!: :!:
a mislim da mu je definitivno ovo naslednik White King of MK(Megabull's Sixtee X MK Rea of Backyard),sta reci,a samo 10 meseci :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :!: :!: :!: BOMBAAAAAA

ako Bog da bice ih jossssss

:D :!: :!: :!:
Csaba Backyard i Ana MK sa sa legendarnom ID5, Ch.Bayside's Dynamite,kuja stara 7.5 godina,Dynamite izgleda kao da ima 2 godine i manje,tako se i ponasa,koga interesuju svi ostali detalji vezani za tu kuju,mislim da bi morao da se odrekne stotinjak eura za nocenje,gorivo... i da vidi kuju u tom dobu sa ocrtanim svakim misicem na telu(slike nista ne govore :!: :!: :!: ),jos uvek vrednu svakog pomena,ali svakog,inace majka mnogo pasa prve klase :!: :!: :!:
I naravno legendarna i penzionisana 8 godina stara,Bayside's Cali :!: :!: :!:
Toliko od nas za sada

:D :!: :!: :!: