shrekky, в Apr 12 2009, 07:07 PM, написа:
Добре де нали имаш гонче,нищо,че бащати е ловец,а него как го приема?
Ами как го приема , то милото е вързано , независимо , че напоследък през деня му обръщам много повече внимание . Не става да е нон-стоп пуснато , защото живеем на центара и покрай нас минават много хора , варианта някой да го открадне е огромен . Приема го пищейки , както всички останали животни . Ако Джими е пуснат тя не взлиза в двора , докъто не го вържеме . Един ден не беше ходила на работа , защото нямало кой да върже кучето , а нея я било страх . Та заради това вдигна чичо ми от работа да дойде да го върже (баща ми на работа - пожарникар ; аз на училище ; съседа го няма и тя три часа си "чакала" ) . Ако послучайност кучето тръгне към нея почва изтерично да пищи . Абе напълно се побърква ....
dishev , мислиш ли , че това не ми е минавало през главата ? И аз го обмислям този вариант , но проблема е ,че съм материално зависима от наще ( едва на 14 съм ) и ми трябват пари за ваксини, храна , играчки и ДА ГО КУПЯ . Голдъните не са малко пари не само за закупуване , но и за отглеждане ...... и незнам .... варианта да си взема голдън без сагласието е = изобщо да не се прибирам вкъщи с куче ... направо да се изнасям ..... Не е лоша тази идея , НО (пак това гадно голямо НО ) . Не искам да пускам поредната обява за "подарява се " или "продава се " . Та така стоят общо взето нещата в нашето "задружно" семейство :)