Dog.bg Форуми : Голдън ретривър

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (135 Страници) +
  • « Първа
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Голдън ретривър

#1552 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 28 June 2008 - 03:19 PM

Един въпрос може ли голдън да стои вързан,винаги съм си задавала този въпрос   :blink:

#1553 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip
  • Група: Root Admin

Публикувано: 28 June 2008 - 03:20 PM

Цитат

Един въпрос може ли голдън да стои вързан,винаги съм си задавала този въпрос  :blink:

НЕ!

#1554 Потребителят е офлайн   marin4eto11 Икона

• Crazy Bitch*
  • PipPipPip

Публикувано: 28 June 2008 - 03:23 PM

Защото като гледам Хана е вързана,но както и да е няма да се меся в чужди работи  :blink:

#1555 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 12:31 PM

Цитат

Защото като гледам Хана е вързана,но както и да е няма да се меся в чужди работи  :blink:

Хана само вечерта седи вързана (понякога) или когато вали дъжд (защото се крие под навеса но там прокапва и я мокри :) ). Понякога я връзваме когато ядеме на вън защото идва и започва да досажда  и да иска храна от масата иначе си е пусната :)
User's Signature

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....

Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*

#1556 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 12:33 PM

Цитат

Вие даже сте си избрали и мъжки вече... А как преценихте, че Бъди е най-подходящ за вашата Хана? Аз от развъждане не разбирам, но подозирам, че и вие не сте страшно запознати :(!
Прегледи/изследвания/оценки от съдии - нещо такова да имате поне?

Не казвам,че вече сме го избрали , но на нас с майка ми много ни харесва за "Приятел" на Хана.Това не значи , че 100 % ще си има малки от него , така е и при хората :)
Иначе пъво трябва да се опознаят (ако Хана има родословие и ще могат да си имат малки)
Още не сме стигнали до часта за изледвания и оценки от съдии :) Дано и до нея стигнем :)
User's Signature

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....

Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*

#1557 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 12:34 PM

Цитат

На мен ми е интересно от къде идва името й "Hanna Princesss Gold Of Royal Ring" ? Или просто вие сте си я кръстили така?

Ми попринцип така и е пълното и име за нас :) Иначе и казва ме Хана , Хануши . Нуши и така нататъка. Може би ако и извадим родословие така ще се казва :)
User's Signature

#1558 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 01:26 PM

И как се вади родословие?

#1559 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 06:33 PM

Цитат

И как се вади родословие?

За съжеление вече разбрах ТОЧНО как се вади родословие и мисля,че май Хана не може да и извадим родословие дори и да знаем пра-бабите пра-дядовците бабите дядовците майка `и и баща `и  :kisel:
User's Signature

#1560 Потребителят е офлайн   ivcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 07:23 PM

Мисля че може да и се извади бяло родословие
User's Signature

прочети правилата за подписите
Качена снимка            Качена снимка

#1561 Потребителят е офлайн   Joana* Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 07:54 PM

Правилно си разбрала, за съжаление няма как да й извадиш родословие!
А бяло рословие също няма как да й се извади, то се вади на евентуалните малки! Има отделна тема за това и ако някой иска може да я прочете и ще му стане ясно, Ивчето недейте да подвеждате момичето за това че може да извади каквото и да било родословие или родословна справка на нейното куче, Хана просто е едно от многото кучета без такива документи!

#1562 Потребителят е офлайн   desi_kz1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фармация
Публикувано: 29 June 2008 - 08:06 PM

Аххх, тези родословия ;D Не могат да се вадят :huh:не разбрахте ли, а ако избадите от някаде според мен няма да е законно :rolleyes:
User's Signature

Качена снимка

"Ако вземеш прегладняло куче и направиш живота му охолен,
то няма да те ухапе. Това е принципната разлика между кучето и човека."
Марк Твен

#1563 Потребителят е офлайн   Buddy and Maggie Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 08:20 PM

Цитат

За какво толкова ви трябват тея родословия :rolleyes:А ко ги водите на изложби разбирам, ама иначе  :rolleyes:

:o :rolleyes:

Ами в случая родословието е необходимо за развъждане.То първо се чете,преди да изразиш мнение.
User's Signature

Качена снимка
http://gorata.net/f.php?f=MyShadow
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...
http://www.vbox7.com/play:829911af

#1564 Потребителят е офлайн   desi_kz1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фармация
Публикувано: 29 June 2008 - 08:22 PM

Да, да прочетох и на горе и разбрах :blink:Извинявам се промених си поста  :wub:
User's Signature

Качена снимка

"Ако вземеш прегладняло куче и направиш живота му охолен,
то няма да те ухапе. Това е принципната разлика между кучето и човека."
Марк Твен

#1565 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 08:41 PM

Много се извинявам на всички вас , аз съм на 10 и не съм правилно разбрала правилно майка ми !
Тя е казала , че ще извадим паспорт (национален) на Хана ,защото на 14 август ще ходим на Испания.Аз казах на майка ми ,че вие сте казали , че не може да се вади родословиеи, тя много ми се скара защото е знаела ,че не може и изобщо не е искала да се вади такова нещо  :huh:

Не трябваше толкова бързо да ме опреквате , аз съм само на десет 
И все пак ако има голдън без значение дали е с или без родословиеи да е съгласен да си има малки с моята красавица Хана нега да ми пише по ЛС тя е точно по стандарта на породата  :blink:
User's Signature

#1566 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 08:43 PM

Цитат

И все пак ако има голдън без значение дали е с или без родословиеи да е съгласен да си има малки с моята красавица Хана нега да ми пише по ЛС тя е точно по стандарта на породата  :blink:

Ох... айде честито на някой с по здрави нерви!

#1567 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:06 PM

Цитат

Цитат

Ох... айде честито на някой с по здрави нерви!

Не искам никой да мисли, че съм тъпо хлапе защото не съм аз мисля , че които наистина обича кучето си за него няма да има толкова голямо значение дали кучето с което иска да си имат малки е с или без родословие.Приемрно като моето : Хана е в стандарта си , красива е умна и не е някой пес хванат от улицита който го представям за голдън ретривър това всеки може да го види дори и да не му се ще да си го признае :)
User's Signature

#1568 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:18 PM

Никой не се съмнява, че си умничка. Дано и да обичаш да четеш! Ето ти едно линкче да прочетеш темичка, която се отнася точно толкова и до твоето кученце и после, моето дете, се върни в темата за Голдън ретривър и ни кажи какво решаваш. Ето ти линкченценцето - ЦЪК

#1569 Потребителят е офлайн   Софи-Хана Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:48 PM

Цитат

Никой не се съмнява, че си умничка. Дано и да обичаш да четеш! Ето ти едно линкче да прочетеш темичка, която се отнася точно толкова и до твоето кученце и после, моето дете, се върни в темата за Голдън ретривър и ни кажи какво решаваш. Ето ти линкченценцето - ЦЪК

Прочетох темата и искам да искажа мнението си :

Примерно ендо момиче е осиновено като бебе и незнае найният произход , това не значи , че като стана голяма не може да си няма даца ! Същото е и при кучетата ! В тази тема спореха , че едно куче без родословие не може да си има малки  :huh:
User's Signature

#1570 Потребителят е офлайн   Milla Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 29 June 2008 - 09:53 PM

То МОЖЕ. Но НЕ трябва!
Скивиш ли къде е разликата?

И хората не са животни, за да ги сравняваш. Животните нямат нужда да имат малки, май собствениците им имат доста по-голяма нужда от тези малки на всяка цена!

Не си развъждай кучето, горещо те съветвам!

#1571 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip
  • Група: Root Admin

Публикувано: 29 June 2008 - 09:57 PM

:huh: Мило дете, може да си на 10 години, но се опитваш да ни убеждаваш в едни неща, дето не са точно така тези неща.
Първо, сравнението човек-куче е абсолютно недопустимо.
Второ, да едно куче без родословие не би трябвало да се развъжда, подари ред причини.
Хайде още нещо за четене, да повторим урока, преди да заспим:
КЛИК

• (135 Страници) +
  • « Първа
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема