Публикувано: 04 July 2008 - 08:42 PM
Следа вашия "диалог" от известно време (на Софи-Хана и другите)
Много се дразна на такива, които искат куче само за да го развъждат и да печелят пари от това, без изобщо да мислят за здравето на техния любимец и на поколенията, които оставя след себе си...
Софи-Хана, ако "родата" на Хана наистина има родословие, бих се радвала да има малки "легални" голдъни в Монтана, но ако мислиш да и вадиш фалшиво родословие (за което трябва да бутнеш малко пари, разбира се, а майка ти е наясно с тези неща, защото работи в Зоо- Магазин)... абе нали знаеш; "На сила хубост не става!"
Но другите разбират повече от мен, аз просто казвам, че не може да се сетиш след година и нещо (когато кучето ти е пораснало и готово за размножаване), че няма родословие и трябва да се извади и то за цел=> разплод. А и не можеш да си сигурна, че причината родителите на Хана да нямат родословие е тази, която ти казват. Има много Против и по- малко За.
Другия момент е, че дори и да направите развъдник за голдъни, първото или второто кучило ако не са наред (Не Дай Си Боже), и ако Хана е с фалшиво родословие... каква репутация ще си изгради този развъдник?
П.П.
Още веднъж казвам, че изказвам собствени мисли и мнения. Може да съм далеч от истината и още веднъж казвам, че другите разбират повече от мен що се отнася до родословия и т. н. Просто изнасям на яве моята гледна точка по въпроса и казвам нещата така, както аз ги виждам!
Софи-Хана, ако съм те обидила с нещо, моля да ме извиниш.