Dog.bg Форуми : Голдън ретривър

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (135 Страници) +
  • « Първа
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Голдън ретривър

#1792 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 03 September 2008 - 11:53 AM

Цитат

Заповядай в
http://bulgoldens.com/forum/index.php, там ще намериш отговори на въпросите си  :blink:
Поздрави!

ФОРУМА СИ Е ДОБРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Новини от фронта:
1.Роксана е разгонена :P
2.След много битки беше вкарана в банята и изкъпана B)
User's Signature

#1793 Потребителят е офлайн   Рот Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 September 2008 - 11:57 AM

Цитат

Заповядай в
http://bulgoldens.com/forum/index.php, там ще намериш отговори на въпросите си  :blink:
Поздрави!

За този форум чакам вече,няколко дни администратор да ми активира акаунта.И почти съм им сърдита и мисля да не влизам  :blink:
User's Signature

Качена снимка

#1794 Потребителят е офлайн   Waikikii Икона

• Free the мушмул :)
  • PipPipPip
  • Група: Root Admin

Публикувано: 03 September 2008 - 12:14 PM

Сега виждам, че регистрацията ви е одобрена  ;) 3 седмици не работеше форума, може би затова е било забавянето  :(

#1795 Потребителят е офлайн   Рот Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 September 2008 - 12:51 PM

Цитат

Сега виждам, че регистрацията ви е одобрена  ;) 3 седмици не работеше форума, може би затова е било забавянето  :(

T.e. ти одобряваш регистрациите така ли? Или аз не разбирам? И ако е така сега трябва да чакам друго писмо с което  да си активирам акаунта там.  :rolleyes:  ;)
User's Signature

Качена снимка

#1796 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2008 - 03:01 PM

Цитат

Цитат

T.e. ти одобряваш регистрациите така ли? Или аз не разбирам? И ако е така сега трябва да чакам друго писмо с което  да си активирам акаунта там.  :rolleyes:  ;)

Това забавяне сигурно е било защото вече няколко седмици форума беше бъгнат ;), но сега всичко е ок :yahoo:

ИМАМ СТРАХОТНА НОВИНА!!! :yahoo: :yahoo: :yahoo: РОКСАНА НЯМА ДИСПЛАЗИЯ-КАТО ПОДАРЪК ЗА РОЖДЕНИЯ И ДЕН КОЙТО БЕШЕ МИНАЛИЯ ДЕН /ВЕЧЕ Е НА 2 ГОДИНИКИ :wub:/! ДНЕС МАМА СЕ Е ОБАДИЛА НА ЛЕКАРЯ КОЙТО ТОГАВА БИЛ В ОТПУСК И КАЗАЛ, ЧЕ САМО НА ЕДНАТА СТАВА ИМА НАЙ-ЛЕКАТА СТЕПЕН, А ДРУГИТЕ СА НАПЪЛНО ДОБРЕ :yahoo: КАК СЕ БЯХ ОПЛАШИЛА КАТО НИ КАЗАХА, ЧЕ ИМА ВИСОКА СТАПАН... НАПРАВО МИ ИДВА ДА И СКЪСАМ ДИПЛОМАТА НА "ЛЕКАРКАТА" КОЯТО НИ КАЗА ТОВА :angry:... ТАКИВА МИСЛИ МИ МИНАХА ПРЕЗ ГЛАВАТА, НО ВАЖНОТО Е, ЧЕ Е ДОБРЕ :wub:
User's Signature

#1797 Потребителят е офлайн   Joana* Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2008 - 03:06 PM

Браво на момичето  :wub:! Честит рожден ден, да продължава да е толкова здрава и миличка, много успехи по изложби и още повече радост да носи вкъщи!!!

#1798 Потребителят е офлайн   taira_lora Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2008 - 03:06 PM

Поздравления много се радвам за твоята Роксана :yahoo:

#1799 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2008 - 03:38 PM

Благодаря и на двете... сега малко съжалявам, че казвах, че родословието няма значение дали има или няма наследствени болести, но ми беше причерняло от яд на тази тема :kisel:Извинявам се, но като ти дойде на главата всичко и всеки ти става виновен за това...
User's Signature

#1800 Потребителят е офлайн   veronika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2008 - 07:02 PM

е това е наистина хубава новина!!много се радвам за Роксито :yahoo: :wub:

#1801 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 03 September 2008 - 07:59 PM

Цитат

е това е наистина хубава новина!!много се радвам за Роксито :yahoo: :wub:

Благодаря Вероника :blink:А междувременно какво става с Киара? Я разкажете нещо интересно покрай нея :P
User's Signature

#1802 Потребителят е офлайн   Рот Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 September 2008 - 09:04 PM

Има ли Софийски Голденчета,който да ги разхождат в Южния парк? Моето бебе след месец вече,ще може да излиза навън. :sedni!:
User's Signature

Качена снимка

#1803 Потребителят е офлайн   veronika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2008 - 06:49 PM

еми какво за нея тя си живее царски!!напоследак дайе нещо взе да ми се лигави много като дори днеска като се вурнах я видях да ми яде едни гащи ;Dпочнахме тренировки с колело и откакто ходим така на разходка определено е много по в кондиция :->)че и аз покрай нея ще направя стегнати задни части :P намерихме едно поле точно над приятеля ми къщата само се пресича пътя към Поморие и ходим там да я разхождам!!лошото е (за мен) че там има много мишки и тя се превъзбужда и полудява и изобщо не чува като я викам и имам чувството че ако си тръгна изобщо няма да забележи!!общо взето добре си изкарва лошото е че нямам снимки понеже ми го няма апартчето ама ще наваксам  :blink:

#1804 Потребителят е офлайн   Victoria Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 04 September 2008 - 07:22 PM

Здравейте на всички голдънчета и стопаните им! :)
Нямам си такова куче, но ви чета понякога.
goldroks ще заплождаш ли Роксана сега ? Скоро прочетох на един дъх темата за разгонване( че и предстои на моята мома) в голдънския форум, та имам някакви такива спомени от там.
veronika колко е голяма Киара?
И по колко (като километри, или пък време) карате колело?
А тя с повод ли е до тебе или пусната?
И аз отскоро почнах с моето куче, но по съвсем малко ( за да свикне, тя е на 6м.). И като цяло аз и доста бавничко си карам ( да мога винаги да си пусна краката на земята, ако случайно се задърпа нанякъде).
Завоите ни също са едни такива плавни ... и ми е винаги от външна страна ( ако карам и тя ми е от дясно, завивам на ляво, за да остане кучето от външна страна)
Иначе от спането без бели след това и аз съм много доволна  ;D

#1805 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 04 September 2008 - 07:48 PM

Цитат

Здравейте на всички голдънчета и стопаните им! :)
Нямам си такова куче, но ви чета понякога.
goldroks ще заплождаш ли Роксана сега ? Скоро прочетох на един дъх темата за разгонване( че и предстои на моята мома) в голдънския форум, та имам някакви такива спомени от там.

Мислихме по този въпрос, но най-вероятно ще е другия път.  ;)
User's Signature

#1806 Потребителят е офлайн   veronika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 10:43 AM

еми не мога да ти кажа с точност колко километра!!но правим почивки!аз я водя отн ляво да не е до веригата на колелото и е на повод и да и аз карам бавно по завойте а на прав път си карам със средна скорост но никога не я карам да бяга в галоп(нз дали при кучетата се казва така)а тя е на година и 1 месец!обаче с времето и километрите да ти кажа също че не се юрнахме отведнъж а постепенно увеличавам времето сега караме около половин час че и нагоре

#1807 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 11:59 AM

Ние също правим тренировки с колело. В града сме много малко хората които така си разхождат кучовците. Даже с изненада миналия ден видях още един човек който си разхожда така голдъна, но много зле е научен! :o :huh:Кучето е от лявата страна и тича буквално по средата на улицата като доста се дърпа :- Само да мине някой по-голям идиот с кола и кучето е... По едно време се спряха /това беше вече в парка/ и го заприказвах и му казах, че е малко опасно а той азва-"Ами нали я държа" :o
Аз имам едно клипче от преди около година как я разхождам Роксана в игрището с колело, но е на някакъв диск! Ако го намеря, ще го кача някъде и ще дам линк ;) Ние се разхождаме с колело около 10-15 км горе-долу-от нас до края на парка и обратно :blink:С почивки до една чешма, но само когато е по-хладно сега лятото ;)
User's Signature

#1808 Потребителят е офлайн   Рот Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 September 2008 - 12:53 PM

Дали мога една седмица след третата ваксина да го извеждам навън.Прочетох различни мнения,за това,но много ме е страх да не се разболее от тези гадни болести.А пък много искам да почне да тичка навън,вкъщи му е тясно и само се гонят с котката  ;D
User's Signature

Качена снимка

#1809 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 01:00 PM

Цитат

Дали мога една седмица след третата ваксина да го извеждам навън.Прочетох различни мнения,за това,но много ме е страх да не се разболее от тези гадни болести.А пък много искам да почне да тичка навън,вкъщи му е тясно и само се гонят с котката  ;D

Спокойно, можеш ;) Някои дори след 2та ги извеждат, но седмица след 3та ваксина си е напълно нормално ;)
Я пусни някоя снимка да го видим :P
User's Signature

#1810 Потребителят е офлайн   Рот Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 September 2008 - 01:07 PM

Цитат

Цитат

Спокойно, можеш ;) Някои дори след 2та ги извеждат, но седмица след 3та ваксина си е напълно нормално ;)

В момента нямам снимки на компютъра на работата ми.Като се прибера вкъщи ще сложа да го видите бебето ми.
Иска ми се да излиза навън докато е по топличко.А не като стане -20 градуса да са му първите разходки :)
А твоята е много сладка,снимките и с дрехите са уникални,много ги харесвам :) ;D
User's Signature

Качена снимка

#1811 Потребителят е офлайн   goldroks Икона

• ● -๑- ●
  • PipPipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 01:08 PM

Цитат

Цитат

Цитат

В момента нямам снимки на компютъра на работата ми.Като се прибера вкъщи ще сложа да го видите бебето ми.
Иска ми се да излиза навън докато е по топличко.А не като стане -20 градуса да са му първите разходки :)
А твоята е много сладка,снимките и с дрехите са уникални,много ги харесвам :) ;D

Благодаря  :izcherven: Готви се и за колекция зима 2008-2009  ;D
User's Signature

• (135 Страници) +
  • « Първа
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема