Голдън ретривър
Публикувано: 02 April 2009 - 06:59 PM
Здравейте,имате прекрасни снимки на кучовците!
Само имам един въпрос,тъй като тук всичките имате опит може ли да ми кажете колко бързо горе долу научихти кучовците на хигиенни навици?
Благодаря предварително за отговора :)
Само имам един въпрос,тъй като тук всичките имате опит може ли да ми кажете колко бързо горе долу научихти кучовците на хигиенни навици?
Благодаря предварително за отговора :)
Публикувано: 03 April 2009 - 03:19 PM
Нямам голдън,но искам да си взема :) но няма да е скоро,защото сега имам една лаеща гадинка,а с две кучета ще ми е трудно (горчив опит :( ) ...
Публикувано: 03 April 2009 - 03:22 PM
Ърни ... Ърни е болоннска гад :P ,имах ме си едно време един голдън,с които се разхождахме казва се Спарки мисля,че вече е на 4 годинки ще пптърся снимка да ви го покажа (:
Публикувано: 03 April 2009 - 04:18 PM
Ето й снимката,той всъщност е на най-добрата ми приятелка,но те се преместиха и сега си се разхождаме самички :( ...
Публикувано: 04 April 2009 - 06:40 PM
shrekky, в Apr 4 2009, 03:13 PM, написа:
Пожелавам ти успех ,дано да е по скоро

Публикувано: 05 April 2009 - 01:00 AM
Аххх само как ви завиждам , че повечето си имате такива свещенни създания . Та това са най-хубавите и добри и умни и .... абе всичко на куп . Тая порода ми влезе под кожата , но за огромно мое съжамение имам много лоша майка , която не дава и дума да се повдигне да си гледам едно хубаво , малко , сладко , умно , разглеземо ретривърче , а за двора не искам да го мъча , заради прищефките на някакво си 14 - годишно глапе . Я да питам , има ли някой с голдън , който е от Перник и го разхожда по центара , че като си нямам мое да гушкам някое чуждо . Умирам си за едно такова сладурче , но ..... Шанс . Колко сте щастливи всички собственици на такива мили диваци . Оххх как искам да си открадна едничко и да съм със него поцял ден ;( . Айде разказвайте повече за вашите диваци... забавни случки и тн , поне да се кефа на чуждите дивотий :) . Евала на всики които си имате Голдънчета . Поздрави от Перник и успех с отглеждането на всички кучковци !
Публикувано: 05 April 2009 - 12:37 PM
dishef, в Apr 4 2009, 04:40 PM, написа:
Мерси,мерси ще видим как ще се развият нещата може и да е скоро(по години

Ще ви следа темата за нови снимки