Утре започва един турнир по тенис на корт (аз тренирам тенис на корт) и ще видим кво ще става на кортовете !

Публикувано: 31 August 2009 - 08:27 PM
 .. или поне ще ги разнася наляво-надясно
 .. или поне ще ги разнася наляво-надясно   

Публикувано: 08 September 2009 - 08:32 AM

Публикувано: 08 September 2009 - 03:38 PM
 Прави снимки, после да показваш!
  Прави снимки, после да показваш!   

Публикувано: 19 September 2009 - 04:43 PM

Публикувано: 19 September 2009 - 04:43 PM

.Казва се Бъди и ми е голям сладур
 .Казва се Бъди и ми е голям сладур   .Някой знае ли официален сайт на таи порода?И от кога трябва да започват тренировките за команди  през какъв интервал,защото научих Бъди на команда ела и не знам кога да почвам следващата,защото може да ги обърка.Мерси предварително
 .Някой знае ли официален сайт на таи порода?И от кога трябва да започват тренировките за команди  през какъв интервал,защото научих Бъди на команда ела и не знам кога да почвам следващата,защото може да ги обърка.Мерси предварително  

Публикувано: 19 September 2009 - 05:23 PM

Публикувано: 19 September 2009 - 07:27 PM
 .Казва се Бъди и ми е голям сладур
 .Казва се Бъди и ми е голям сладур   .Някой знае ли официален сайт на таи порода?И от кога трябва да започват тренировките за команди  през какъв интервал,защото научих Бъди на команда ела и не знам кога да почвам следващата,защото може да ги обърка.Мерси предварително
 .Някой знае ли официален сайт на таи порода?И от кога трябва да започват тренировките за команди  през какъв интервал,защото научих Бъди на команда ела и не знам кога да почвам следващата,защото може да ги обърка.Мерси предварително 

Публикувано: 12 October 2009 - 09:40 AM