Голдън ретривър
Публикувано: 11 November 2007 - 03:09 AM
Здравеѝте. Надявам се някои тук да може да ме упъти: аз и моят кокер искаме да помогнем на една много добра приятелка, която трябваше безвреме (преди 2 седмици) да се сбогува с неѝния любим голдън - искам да и купя голдан - разглеждах много саѝтове.... Категорично няма да прибегна до там да купя куче от зоо-магазин по разбираеми причини.
Ако някоѝ от шас може да ми даде някаква насока ще съм много благодарна.
Ако някоѝ от шас може да ми даде някаква насока ще съм много благодарна.
Публикувано: 11 November 2007 - 10:55 PM
Ето 2 снимки на голдъни от изложението в Лондон! :wub:
Прикачени файлове
-
DSC00386.JPG (75.62K)
Брой сваляния: 371
Публикувано: 11 November 2007 - 10:57 PM
;)
Прикачени файлове
-
DSC00385.JPG (91.66K)
Брой сваляния: 368
Публикувано: 27 November 2007 - 03:21 PM
Цитат
здравейте на всички със сладки голденчета голдън ретривърите са много готина порода !! мойто кученце се казва джейк и е на 4 месеца
Наистина много сладък изглежда Джейк! :wub:Да Ви е жив и здрав и дълги години да Ви радва! :blink:
П.С.:Ще се радвам да видя сним4ици на мъника!

http://gorata.net/f.php?f=MyShadow
Heute ist der Anfang meines neuen Lebens...Heute ist der beste Tag meines Lebens...
http://www.vbox7.com/play:829911af
Публикувано: 11 December 2007 - 07:47 PM
Здравейте. Обръщам се към вас с един въпрос. Сега помагам на нашия най-добър приятел - Дарик с изложбеното поведение. Наблягаме на стойка, но аз не разбирам от голдъни, защото моето куче е хъски. Така, че го уча на това, което съм гледала. Пускам няколко снимки и моля за вашето мнение. :blink:
Лошо качество :(.. с телефон са снимани.
Лошо качество :(.. с телефон са снимани.
Публикувано: 16 December 2007 - 02:25 PM
Здравей, Bini!
Добре сте се справили със стойката като за начало. Като съвет, само не опъвай толкова с лакомството главата му. Тренирайте сега с лакомство, не имай предвид че някои съдии не позволяват лакомства в ринга им. Може да ползваш и играчка, докато тренирате. Изпъни опашката му, така че да е на линията на гърба. След като изпълни стойката, така както ти искаш, нали знаеш голяма радост, награда, игра с топката.
Ето ти няколко снимки на добре поставени кучета в изложбена стойка(на снимката може да видиш как се държи главата на кучето, така е за предпочитане)

Wild & Wilkinson's Gunhills Game Master JW

Това също е възможност, да не държиш на кучето главата, но след доста тренировки се постига:

Успех, ако имаш други въпроси, не се притеснявай да ги зададеш. А ако искаш, разкажи повече за Дарио! :wub:
Добре сте се справили със стойката като за начало. Като съвет, само не опъвай толкова с лакомството главата му. Тренирайте сега с лакомство, не имай предвид че някои съдии не позволяват лакомства в ринга им. Може да ползваш и играчка, докато тренирате. Изпъни опашката му, така че да е на линията на гърба. След като изпълни стойката, така както ти искаш, нали знаеш голяма радост, награда, игра с топката.
Ето ти няколко снимки на добре поставени кучета в изложбена стойка(на снимката може да видиш как се държи главата на кучето, така е за предпочитане)

Wild & Wilkinson's Gunhills Game Master JW

Това също е възможност, да не държиш на кучето главата, но след доста тренировки се постига:

Успех, ако имаш други въпроси, не се притеснявай да ги зададеш. А ако искаш, разкажи повече за Дарио! :wub: