Голдън ретривър
Публикувано: 26 July 2005 - 09:01 AM
Сега гледам да я извеждам рано сутрин и вечер към 8 някъде като се скрие слънцето...
Иначе ако я изкареме на по-дълга разходка,например на Витоша,пъхти и вече като се умори се просва на пътеката и целия й език е в пяна от жажда и умора.
Аз попринцип я пускам да тича в планината иначе в града не...защото излиза на улиците..абе въобще много лудо се държи като е навън.
А сега лежи до мен и гризе една топка за тенис w) ,вътре е много по-спокойна от колкото навън.
А ти извеждаш ли вече Бари,gani?Нали доскоре беше на 2 месеца май? r)
Иначе ако я изкареме на по-дълга разходка,например на Витоша,пъхти и вече като се умори се просва на пътеката и целия й език е в пяна от жажда и умора.
Аз попринцип я пускам да тича в планината иначе в града не...защото излиза на улиците..абе въобще много лудо се държи като е навън.
А сега лежи до мен и гризе една топка за тенис w) ,вътре е много по-спокойна от колкото навън.
А ти извеждаш ли вече Бари,gani?Нали доскоре беше на 2 месеца май? r)
Публикувано: 26 July 2005 - 09:13 AM
Ми още не го извеждам,защото на 27 ще му бият третатат ваксина!И Бари много оби4а топките за тенис!А колко оби4а футболните не е истинаБрат ми има футболна топка и като му я дадем,по4ва гоненица в целия апартамент l) w) d) !Много е диви4ък!

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 27 July 2005 - 10:20 PM
Ми още е доста светли4ък!Същия цвят като Кари(горе-долу) и на гърба има една съвсем малка по-тъмна ивица(но тя не се разли4ава много от другия цвят) w) Днес му бихме третата ваксина b) !Много съм доволна,4е най-после ще мога да го извеждам(след 10 дни естествено)!Много поздрави на Кари w) r) d)

°¤«_Golden_Retriever_Best_Fan_«¤°[br]

Публикувано: 03 August 2005 - 04:04 PM
Цитат
bl) Да имаше се ги!Във понеделник му из4езна един,а във вторник другия!
Кари на четири месеца нямаше два долни кучешки зъба... d) Бяха й паднали.
А аз лично видях как й падна един горен кучешки-имаше кръв и аз така го забелязах.
Не се тревожи:)