Голдън ретривър
Публикувано: 25 July 2008 - 06:26 PM
Моят Бенджи има точно такава инфекция. Ветеринарът каза, че при всяко второ мъжко куче има такива секрети, просто при някои е в по-лека форма, а при други - в по-тежка. Като вдигат краче на всяко дърво/храст/стълб и се опират е въпрос на късмет какво ще лепнат от там...
И все пак хигиената е много важна. По принцип Бенджи си го мия, но точно на тази му част не бях обръщала внимание :izcherven: Нещо, което ще поправя след лечението и се надявам да нямаме повече такива проблеми :blink:
И все пак хигиената е много важна. По принцип Бенджи си го мия, но точно на тази му част не бях обръщала внимание :izcherven: Нещо, което ще поправя след лечението и се надявам да нямаме повече такива проблеми :blink:
Публикувано: 06 August 2008 - 10:14 PM
:wub: :wub:

Публикувано: 06 August 2008 - 10:53 PM
Цитат

Тоя голдън е .... :wub: :wub: :wub:

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 07 August 2008 - 05:43 PM
Цитат
Цитат

Тоя голдън е .... :wub: :wub: :wub:
ахам и като е мокър точно като златен е :P
Публикувано: 13 August 2008 - 10:42 AM
Може ли някой който е запознат с развъдници в чужбина (най-вече Испания) за Голдъни , да ми пише на ЛС .
П.П Извинявам се ако изречението ми не е написано правилно ! :izcherven:
П.П Извинявам се ако изречението ми не е написано правилно ! :izcherven:

Всички Кучета Имат Родословия , Разликата Е, Че На Някои Им Е Написано На Хартия ....
Hanna Is Everything For Me .... She`s Just My Life .... I Love Her More Than Everything In The World ..... I LOVE YOU MY GOLDEN .... :*
Публикувано: 15 August 2008 - 02:32 PM
Никой не може да отваря форума. Ако науча какво става ще пиша тук. Дано не е изгубена цялата информация :(
Публикувано: 16 August 2008 - 07:09 PM
Цитат
Melina отдавна не сте идвали на поляната или поне не сме се засичали :blink:кога ще водим кучовците пак да плуват ;)
Ние напоследък все късно излизаме, че жегата много ни мори. Към 9:30 сме в морската и обикновено всички са си заминали дотогава :( Но от другата седмица ще гледаме по-рано да излизаме.
Иначе днес бяхме на плаж към приморско заедно с кучо, но забравих апарата и нямаме снимки да покажем какви магарии правим ;D Ама пък мога да покажа как съм издрана цялата в опитите на плувеца да ме ползва като спасителна лодка ;D
Публикувано: 27 August 2008 - 12:42 PM
Избрахме я защото са много умни кучета и защото са много големи чаровници :wub: .Взехме го от Габрово,без родословно дърво е , и живееше в една клетка с майка си,сестра си и братчето :blink: . Ето ви една снимка как спим и със сестра си . :wub: :blink: