Фотогалерия на БОК
Публикувано: 26 April 2010 - 09:47 PM

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.
Публикувано: 26 April 2010 - 09:58 PM
Laikata, в 26 April 2010 - 09:52 PM, написа:
питам тоуй, куето искам да чуя директну.
щоту кугату някуй са фачка чи бил ни знам си къкъв - да гу дукажи.
а ти многу дубре знаиш кво придставлява "кинулога", апък аку ни знаиш - имаши идин пириод в които върху теб са сипяха псувни, и посля извиднъж стана "бате Ваньо" ха упитай да си зададеш въпроса туй кво значи - приятилство, интирес или пуреден опит някуй да са намести там оттету му пуказаха чи ни муй мястуту. и си виж личнити.
Публикувано: 26 April 2010 - 10:49 PM
Трак, в 26 April 2010 - 10:47 PM, написа:
нищо не ме гняви и съм многу спукоян.
просто си питам, щоту макар и да питам глупаву, мисля чи въпросити ми са умни и тчну на мястуту си.
ама няма кои да утгувари. и тува не ме гняви а ми й кеф да гледам как някуи съ гарчи с всивъзможни убяснения и са чуди как да избяга от същнуста на нищата, за кщуито можи саму да са фали.
усобино пък като почни АЗ, АЗ, АЗ напрао са спуквам от смешен кеф.
Публикувано: 26 April 2010 - 10:57 PM

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 26 April 2010 - 11:15 PM
сега да не кажеш нии нии ....накрая те бяха защото тогаз няма аврам няма драган няма каракачан ти беше
пп вано дсаи онези червените бокове да видим кои ги е създал кои ги е оценил .......и кво стана с тази линия?

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"
Публикувано: 27 April 2010 - 07:39 AM
Ама някой задминаха любимците си.

Това на шега за дубрутрю.
Сега сериозно доколкото ми е известно г-н Попов в момента е извън страната по дела свързани именно с работата му, за това и предполагам не отговаря на зададените му въпроси.
До колкото го познавам никому длъжен не е останал, отговорите си ще получите дори лично, ако държите.

Хубав ден ви пожелавам и се забавлявайте...

"Хората са зомбирани с познанието, че тиквите растат по дърветата ."
Публикувано: 27 April 2010 - 10:14 AM
Вили**, в 27 April 2010 - 07:44 AM, написа:

Сега сериозно доколкото ми е известно г-н Попов в момента е извън страната по дела свързани именно с работата му, за това и предполагам не отговаря на зададените му въпроси.
До колкото го познавам никому длъжен не е останал, отговорите си ще получите дори лично, ако държите.

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 27 April 2010 - 10:39 AM
Вили**, в 27 April 2010 - 07:44 AM, написа:

Вили нещу си в грешка и то в многу гуляма.
Пупов пуне аз ни съм имъл честа да ми са пухвали личну, чи да искам да ми утгувари лично.
Тоз форум има пучти 30000ридовни пуситители. Пупов публичну й заявил нища кату си давал сметка чи тува куету казва ша са види ади да не е от сичкити, пуне от пулвинта пуситители на форума.
Тъй чи лични отгувори са дават при лични изказвания и убяснения.
Кугат чувек си праи риклама, тряя да можи кату й казал А да кажи и Я (а не само АЗ). Затуй гу и питами на публични хвалби - публични вапроси, пък аку й маж, да даде и отгувур.
Да ти припомним ли утнову въпрости. Мисла чи няьма нужда. Г-н кинулга си ги знаи, саму дет са праи на нищипана мума и сига върти сучи и усвен лъкърдии нищу сирьозно. А идин кинулог и припудаватял в институт ни трая да са държи тъй не саму щоту ней мъжко, ами щоту пуказва нещу другу пудигравка с науката за сметка на бизкрайна глупус и прустутия.
Публикувано: 27 April 2010 - 06:13 PM
Общо взето, препрочитайки почти 40-50 стр. назад видях, че са оформени две позиции. Едната на човек с определени претенции, които не може да покрие с доказателствен материал и другата позиция на повечето пишещи, които яко са го захапали.
Стори ми се смешно, интересно, но в един момент като се замислих, видях, че проблема май наистина е сериозе ако някой се засегне просто така от комплексираност и второ в крайна сметка проблема със засягането си е личен проблем на засегналия се, ако той не може да надскочи комплексираността си.
Също така искам да се извиня, че ще коментирам един и, но ще получи и моите адмирации, ако го направи.
Г-н Попов, спрял съм се на 10 ваши основни коментара, които общо взето дават характеристика за същн
Първият ми въпрос: какво е Вашето би/b]. Кинологията г-н Попов, е комплексна наука, което ще рече че е комбинация от множество повече или по-малко първоначално сходни наук докато свиете периметъра до конкретни въпроси, свързани с кучето?
Не ми стана много ясно за кои става дума какво са оставили в кинологията, но да се върнем на питането ми. Вие с какво сте допринесли и какво е вашето място в кинологията?
В следващ Ваш коментар вие казвате нито ние, които ги развъждаме.
Какви методи на селекцията ия вид? Определено, за да развъждате, имате животновъдно образование. И така нещата пак опират до вече зададения от мене въпро.
Това за съвестта не мога да го коментирам. Съвестта има морално измерение и хора, които са работили с Вас, които Ви познават, които са доволни или недоволни, могат да правятостаналите или поне на мене, защото от тези думи аз не само, че не мога да разбера какви кучета заплождате, но в кръга на шегата, начина по-койт. А недобрият човек, каквото и друго вече да му припишеш, все ще е на място.
Вече съм към края на коментара си и ще се спра на следващото написано от Вас: АЗ СИ РАБОТЯ И НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СПИРАМ.
По-до
Човекът казва, в защита на г-н попов: ЩОМ ИМА МЕЖДУНАРОДЕН РАНГ ЗА СУДИЯ, Е КИНОЛОГ.
.
Ко
Ами ето, аз ще ви кажа , а з
Приключвам с коментара.
Готов съм и да продължим дебатите, оставил да бъда н.
Поздрави!
Г. [b]Колев
МОД:СЛУШАЙ СЕГА ГОСПОДИН ИЗМИСЛЕН КОЛЕВ,ПИСНА МИ ,ЯВНО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ДУМА И ИСКАШ ДА ПОКАЖЕШ НА ЧЕТЯЩИТЕ, ЧЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ ЛИТЕРАТУРНО ,А НЕ НА "У"! ТУКА Е ФОТОГАЛЕРИЯ И ,АКО ПРОДЪЛЖИШ В ТОЗИ ДУХ ,А НЕ ДА КОМЕНТИРАШ ФОТОГРАФИИ, ЩЕ КАЖА НА ВСИЧКИ КОЙ СИ И ЩЕ ПОЛУЧИШ БАН,ЯВНО ОТ ПРИЯТЕЛСКА ДУМА НЕ РАЗБИРАШ ,А МЕ БРОИШ ЗА ТАКЪВ!.ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО Е ЗА ВСИЧКИ И АКО НЕ СПАЗВАТЕ ТЕМАТА ЩЕ Я ЗАКЛЮЧА!.ОСТАВИХ ВИ ИЗВЕСНО ВРЕМЕ НА СВОБОДА ,НО ЯВНО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ДОБРО!!!!

"Нищо в биологията не може да бъде разбрано извън светлината на генетиката"
T. Dobzhansky
#10089 Guest_Боритарканъ_*
Публикувано: 27 April 2010 - 06:55 PM

Аман от недоказани учени.
Кakво сте се хванали за тая конолоgия и тая наука бре. Все едно и също плямпате.Само да ви припомня, че тези кучета са създадени много преди любимата ви кинология от хора учили до трето оделение, а имено овчарите. Чукнете се малко в kратуните и ходете питаите некой овчар по каква развъдна програма работи. Колко породи по света изчезнаха или вече не са това което бяха, заради учени глави като вас.
пп. Като сте толкова ербапи казави се в къде в Пазарджик се правят сбирките. Там очи в очи идете и питаите, щом толкоз милете за породата.
Публикувано: 28 April 2010 - 03:45 AM
Georgi Kolev, в 27 April 2010 - 06:18 PM, написа:
Общо взето, препрочитайки почти 40-50 стр. назад видях, че са оформени две позиции. Едната на човек с определени претенции, които не може да покрие с доказателствен материал и другата позиция на повечето пишещи, които яко са го захапали.
Стори ми се смешно, интересно, но в един момент като се замислих, видях, че проблема май наистина е сериозе ако някой се засегне просто така от комплексираност и второ в крайна сметка проблема със засягането си е личен проблем на засегналия се, ако той не може да надскочи комплексираността си.
Също така искам да се извиня, че ще коментирам един и, но ще получи и моите адмирации, ако го направи.
Г-н Попов, спрял съм се на 10 ваши основни коментара, които общо взето дават характеристика за същн
Първият ми въпрос: какво е Вашето би/b]. Кинологията г-н Попов, е комплексна наука, което ще рече че е комбинация от множество повече или по-малко първоначално сходни наук докато свиете периметъра до конкретни въпроси, свързани с кучето?
Не ми стана много ясно за кои става дума какво са оставили в кинологията, но да се върнем на питането ми. Вие с какво сте допринесли и какво е вашето място в кинологията?
В следващ Ваш коментар вие казвате нито ние, които ги развъждаме.
Какви методи на селекцията ия вид? Определено, за да развъждате, имате животновъдно образование. И така нещата пак опират до вече зададения от мене въпро.
Това за съвестта не мога да го коментирам. Съвестта има морално измерение и хора, които са работили с Вас, които Ви познават, които са доволни или недоволни, могат да правятостаналите или поне на мене, защото от тези думи аз не само, че не мога да разбера какви кучета заплождате, но в кръга на шегата, начина по-койт. А недобрият човек, каквото и друго вече да му припишеш, все ще е на място.
Вече съм към края на коментара си и ще се спра на следващото написано от Вас: АЗ СИ РАБОТЯ И НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СПИРАМ.
По-до
Човекът казва, в защита на г-н попов: ЩОМ ИМА МЕЖДУНАРОДЕН РАНГ ЗА СУДИЯ, Е КИНОЛОГ.
.
Ко
Ами ето, аз ще ви кажа , а з
Приключвам с коментара.
Готов съм и да продължим дебатите, оставил да бъда н.
Поздрави!
Г. [b]Колев
МОД:СЛУШАЙ СЕГА ГОСПОДИН ИЗМИСЛЕН КОЛЕВ,ПИСНА МИ ,ЯВНО НЕ РАЗБИРАШ ОТ ДУМА И ИСКАШ ДА ПОКАЖЕШ НА ЧЕТЯЩИТЕ, ЧЕ МОЖЕШ ДА ПИШЕШ ЛИТЕРАТУРНО ,А НЕ НА "У"! ТУКА Е ФОТОГАЛЕРИЯ И ,АКО ПРОДЪЛЖИШ В ТОЗИ ДУХ ,А НЕ ДА КОМЕНТИРАШ ФОТОГРАФИИ, ЩЕ КАЖА НА ВСИЧКИ КОЙ СИ И ЩЕ ПОЛУЧИШ БАН,ЯВНО ОТ ПРИЯТЕЛСКА ДУМА НЕ РАЗБИРАШ ,А МЕ БРОИШ ЗА ТАКЪВ!.ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕТО Е ЗА ВСИЧКИ И АКО НЕ СПАЗВАТЕ ТЕМАТА ЩЕ Я ЗАКЛЮЧА!.ОСТАВИХ ВИ ИЗВЕСНО ВРЕМЕ НА СВОБОДА ,НО ЯВНО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ДОБРО!!!!
о-о-о то тук станалу интиресну
саму тъка г-н МОД! Трий да му са нивиди. Страх лози пази