Публикувано: 28 April 2010 - 09:05 PM
Здравейте, уважаеми дами и господа приятели на овчарското куче на България. Дойдох си и веднага след като огледах кучилата родени докъто бях в Калининград, сядам да уважа хората във форума. Е, разбира се не всички защото откакто ме няма, а и от преди това още не са си измили ни устата, нито ... Е как да ги уважа. То такава гнусотия мъ и смях та като си запуши носа човек би могъл и да им се посмее. Аз действително се чудя дали да им се смея или да ги съжалявам тия хорица, но честно казано нямам много време за тях. Наистина съм зает със селекция и развъждане, както и с много съпътствуващи нашето киноложко дело мероприятия. А те явно са много айляк защото пишат едни и същи словоблудства, дотолкова че на хората им стана безинтересно и тъпо от техните ялови опити да са нещо си! Иначе не им липсва наглост и желание да поинтригантстват като ми слагат думи в устата. Аз никога не съм крил че съм се учил от бате Иван и дори се гордея с това. Не само че не съм го псувал, но съм скачал и на тия, които се опитват да говорят срещу него. Заедно сме от преди Хасково, ВРАНЯ, и Вонеща Вода, а там той беше сред първите, които ме изпитваха заедно с професор Павел Маринов и доц. Мария Ралова. Много се гордея че съм от първите, които е изпитвал и само аз получих мн. доб 5- най-високата оценка, която той написа, защото повечето получиха двойки и между тях двама дипломирани във ветеринарния в Стара Загора.
МОД:МОЛЯ,КАЗАХ,ЧЕ ТУК Е ФОТОГАЛЕРИЯ!!ОБЯСНЕНИЯ В ДРУГА ТЕМА!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!