Фотогалерия на БОК
Публикувано: 09 June 2010 - 11:23 PM
azerbaijan, в 09 June 2010 - 04:42 PM, написа:
Aleko Galiov, в 08 June 2010 - 06:46 PM, написа:
слушаи високо-планински джентьлмен сьс кое ще сравняваш днк сьс азиат кавказ???
кучето ти е МЕЛЕЗ ти пьрво не знаеш каква е маиката и бащата произведено е от велинградската група която се занимава сьс кучешки боеве и ти сисе заразил от таз мания дасе правиш на мьж
има те по телефоните как крещиш на МЕЛЕЗА дасе бие аиде затвараи си устата дане ти я затворят други
Азербайджанска моме, свали си фередженцето и ще ти отговоря веднага на подличките стъкмистики.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 09 June 2010 - 11:39 PM
azerbaijan, в 09 June 2010 - 04:53 PM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в 07 June 2010 - 10:16 PM, написа:
azerbaijan, в 07 June 2010 - 10:22 PM, написа:
Aleko Galiov, в 07 June 2010 - 04:32 PM, написа:
На такова долно и лъжливо същество като Вас трябва да му се набие малко история и произход в манерката, но като се срещнем!!!
По голям льжец от теб не знам да има сьс тая мания за голями кучета за бои сьсипва овчарското куче я даи произход на тоя жак даи произход на ШОН И ШИБИЛ които са от маика санбернарка за които ти взе на любо доста долари и го изльга чеса пепелянова крьв добре че човека разпита какви са и ги махна дане произвеждат повече НК БОК МЕЛЕЗИ и вместо дасе засрамиш разтягаш локуми колко си велик
Раико овчаря от дорково разказва на всеки как си заплодил много кучки на неговия мелез и за всички сиго измамил на едната умряли другата не родила друго дати казвам ли още г-н селекционер на голями мелезаци
Драго ми моме с фередженце, свалете си масчицата и ще сложим по един бас ама як та да Ви засърби г...цето, коя кучка на кое куче е майка. Защо всичко живо се изреди да проси за Шаро Жак Савел Хаус пък като не стана стана друго: стана санбернар. Кажете ми драга кои са Вашите кученца, та сте с такива претенции. А при Райо ще отидем веднага щом съберете кураж да походим мъничко по горичката. Вържете си здраво килотите. Дорково се пише с главна буква г-це професорке.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 10 June 2010 - 07:50 AM
Фегъзий Музовски, в 09 June 2010 - 08:46 PM, написа:
Мурджо-Мечо, в 09 June 2010 - 12:31 AM, написа:
Фегъзий Музовски, в 06 June 2010 - 09:29 PM, написа:
УТОЧНИ СЕ!АЗ МОГА САМО ДА ТИ КАЖА,ЧЕ КУЧКАТА Е ДАЛЕЧНА ПРАВНУЧКА НА ЗАВЕТНИЯ МУРДЖО МЕЧО,КОИТО Е НА АВАТАРА МИ,И КОИТО ИМАХ ЧЕСТТА ДА ПРЕКАРА ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА СИ В ДВОРА НА ДЯДО МИ!НО КАЖИ КАКВО ПАК ИМА???И КОЕ ОТ КОЯ ПОРОДА Е???

то е очевадно ,кое от коя порода е

Какво е очевидно бе интригант нещастен. Невиждате ли КЬОРЧО че тава е женско куче и е снимано в друг ракурс. Като се абстрахира човек от разцветката, точно тази кучка, която е няколко пъти пра, пра...внучка на Мурлата повтаря строежа на черепа и изражението на лицето му както и това на майка му и баща му и децата му, които не сте и сънувал защото явно сте на три петъка в породата. Кажете от кога и каква дейност имате! Кои и какви са кучетата Ви? Кой така майсторски Ви подучи да изфабрикувате клеветите си. Или може би избивате комплекси на собствените си мешавици. Я ИЗПЪЛЗЕТЕ ОТ ЧЕРУПКАТА СИ И СИ ПОКАЖЕТЕ СМРАДЛИВОТО ЛИЧИЦЕ ЧЕ ОВОНЯХТЕ ОРТАЛЪКА!

Публикувано: 10 June 2010 - 08:08 AM

Публикувано: 10 June 2010 - 07:54 PM
имам още един вьпрос кьм теб дано поне ведньж даси \"мьж\" какьвто искаш дасе направиш я обясни как открадна на дядо ми от якоруда кучето вьпросния МУРДЖО /МУРГАТА/ които ти г-н пазарджишки КРАДЕЦ после отряза ушите и прекрьсти на МЕЧО
и несе прави на такьв какьв неси да не останеш изненадан
хубаво окраде мурджо но да беше го запазил и развил като крьв и поколения а не да показваш ланзери и санбернари и да льжеш чеса по мурджо които беше 73-74см а вьпросните смески са по 80-90см аиде сьс здраве и да поздравиш другия поп от караджалово които те научи как се правят едри помияре както казваме по якорудско
Публикувано: 11 June 2010 - 01:45 PM
azerbaijan, в 10 June 2010 - 07:59 PM, написа:
имам още един вьпрос кьм теб дано поне ведньж даси \"мьж\" какьвто искаш дасе направиш я обясни как открадна на дядо ми от якоруда кучето вьпросния МУРДЖО /МУРГАТА/ които ти г-н пазарджишки КРАДЕЦ после отряза ушите и прекрьсти на МЕЧО
хубаво окраде мурджо но да беше го запазил и развил като крьв и поколения а не да показваш ланзери и санбернари и да льжеш чеса по мурджо които беше 73-74см а вьпросните смески са по 80-90см аиде сьс здраве и да поздравиш другия поп от караджалово които те научи как се правят едри помияре както казваме по якорудско
много си смешен признавам ти го,но все пак-пусни една две снимки бе азере,да видия твоите ку4ета!ако имаш изобщто такива!лаи си ку4е,а нашият керван ще върви напред през това време:)
Публикувано: 11 June 2010 - 01:47 PM
Фегъзий Музовски, в 09 June 2010 - 07:46 PM, написа:
Мурджо-Мечо, в 09 June 2010 - 12:31 AM, написа:
Фегъзий Музовски, в 06 June 2010 - 09:29 PM, написа:
УТОЧНИ СЕ!АЗ МОГА САМО ДА ТИ КАЖА,ЧЕ КУЧКАТА Е ДАЛЕЧНА ПРАВНУЧКА НА ЗАВЕТНИЯ МУРДЖО МЕЧО,КОИТО Е НА АВАТАРА МИ,И КОИТО ИМАХ ЧЕСТТА ДА ПРЕКАРА ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА СИ В ДВОРА НА ДЯДО МИ!НО КАЖИ КАКВО ПАК ИМА???И КОЕ ОТ КОЯ ПОРОДА Е???

то е очевадно ,кое от коя порода е

ти пък бади конкретех бе!стига говорил с недомлавки!аиде кайи ми ти каква порода са ми ку4етата!кайи ти кво виждаш...
Публикувано: 11 June 2010 - 01:51 PM
вместо да сваршите малко полезен труд в името на тая порода-вие само знете да пищите като моми4ета!
като се видим някои път наживо-тогава да спорим!така е лесно-по 4ата,скрити зад псевдоними и измислени истории-не прави 4ест на един истински мъж!!!замислете се!

Публикувано: 11 June 2010 - 01:56 PM
azerbaijan, в 10 June 2010 - 07:59 PM, написа:
а за мурлата тапако-беше закупен!и то за доста сериозна цифра!и кръвта му е съхранена:)ама понеже вие от алтернативките не можете да се доберете до нашите ку4ета-та аиде помияри...ама сте в грешка и много скоро ще бъдете неприятно изненадани

Публикувано: 11 June 2010 - 04:12 PM
поп стефан които откраднал мурджо заедно с някакьв вьлко негов колега крадец
така че от кои го закупихте за голяма сума???????????????????????????????
Публикувано: 11 June 2010 - 04:20 PM
трябва всеки които сте измамили или окрали дави изобличава дасе знае що за кучкари сте
нека поне новобранците да бьдат предпазени от вас крадци-измамници, и производители на смески