azerbaijan, в 12 June 2010 - 05:03 PM, написа:
<BR>защо е прекрасен г-не маладен защото се бие добре или защото е нечистокрьвен баща му е 50% кавказка овчарка мои приятел го купи и разпитахме мусата от мечо корито за произхода му след като разбрахме чее кавказка овчарка го продадохме <BR>за маиката сьщата работа баща и бил наполовина азиатска овчарка /затова и ващо псе се бие/<BR>така че драги несе правете на велики развьдчици а си посипете главите с пепел и спрете сьс пазарджишкия поп да тьргувате сьс метиси <BR>може да вземете пример от братя седефчеви опазват кучето вьв чистия му вид евала на момчетата вижте даниела чакьрова вижте росен михаилов погледнете митио драганов<BR>хубаво чеса те та запазиха кучетата вьв стария вид а вие г-да тьрговци го унищожавате<BR>
<BR><BR>Ясно е че някой ви ЗАРЕЖДА с ДЕЗИНФОРМАЦИЯ и понеже сте зелен и ниско интелигентен сте захапал въдицата, но все пак ще трябва да си платите невежеството и безчестието защото излъгахте и оклеветихте името ми няколко пъти в публичното пространство!!! Колкото до майката на кучето, което Младен коментира съм абсолютно убеден че е чистопородна, тъй като е произведена от Ефтим Стамболов-Ефти и колкото и да се изфабрикуват ИСТИНИ, нейния произход е добре известен и абсолютно без участие на мешавици, които направиха точно хора от Вашето обкръжение пък сега ги сърби и се чудят къде да се почешат. Но така е в живота и по тоя повод БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е КАЗАЛ : КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!!! ЗА БАЩАТА НЕ ЗНАЯ НИЩО И ЗА ТОВА НЕ ГО КОМЕНТИРАМ. МОЖЕ ДА Е ХУБАВ, МОЖЕ ДА НЕ Е не зная. Можем да проверим кой го е произвел и дали е кръстосвал и с какво! Жалкото е че ще станете изкупителна жертва на хора много виновни пред породата, които не посмяха да си покажат личицата, а Ви поднасят курбан на тия безкрайни и долни спорове и лъжи. Истинските виновници, а всеки ги знае си мълчат и се таят като бълха в гащи и пращат такива неопитни младоци да се правят на нещо си. Това е характерно за плъховете. Те винаги изпращат някой новобранец нопред да души около капана, или да опита отровата. Ако не се отрови или не падне в клопката тогава отиват и похапват. Вас Ви използват точно по тоя начин евтино и без да Ви пожалят. Похарчиха Ви манипулирайки едно неопитно заблудено дете като опитно зайче. Това е защото ги е страх. А трябваше като нормален човек да дойдете и да говорите с мен аз никого нито съм върнал нито излъгал. На такива като Вас не им помня имената дето съм се раздавал, включително и на тия дето Ви подучват. Срещнете ме и с тях и на тях ще им го кажа и докажа в очите. Ама смеят ли..? На всичките им знам керливите ризи и пръв извиках с пълно гърло да не се кръстосва с нищо!!! Точно тогава, когато Вашите вдъхновители мешеха със санбернари и кавказци и разпространяваха навред своите ДНЕС ВЕЧЕ ЧИСТИ И СТАРИ ИЗЛАГАЦИИ ТЕХНИ ПОТОМЦИ. А НИЕ, КОИТО СЕ БОРЕХМЕ НАИСТИНА, АМА НАИСТИНА ЗА ЧИСТОПОРОДНО РАЗВЪЖДАНЕ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕМ ОПЛЮТИ ОТ НОВОБРАНЦИ КАТО ВАС ЗАЩОТО ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ НЯМА КАК ДА ПОСМЕЯТ, ЩОТО ХОРАТА ВЕДНАГА ЩЕ ГИ ЗАКОВАТ!!!!!!!!!! ТАКОВА Е ВАШЕТО НЕВЕЖЕСТВО И НЕГО БИХ ВИ ГО ПРОСТИЛ. Но за това, в което ме обвинихте пред толкова много народ лъжейки най-безогледно и оклеветявайки ме незаслужено ще трябва да платите по закона.