azerbaijan, в 11 June 2010 - 05:17 PM, написа:
мурджо беше откраднат и след няколко месеца колеги овчари от конарско го бяха видяли у пазарджишкия
поп стефан които откраднал мурджо заедно с някакьв вьлко негов колега крадец
така че от кои го закупихте за голяма сума???????????????????????????????
Момченце, илш ще ми скачаш като жабок, или ще ти врътна едно дело за клевета, защото всичко съм записал!!! Когато Мурлата е дошъл във Пазарджик, аз бях на работа в Русия и това мога да докажа с документи. Ще те спипам лъжльо няма къде да се денеш и ще играеш ганкината за тия си подли лъжи и интриги. Кучето го е купило едно момче, в мое отсъствие от България и аз го видях след около година. Да, заплодих на него и не един път. Беше отпаднал и доста старичък. Живееше у един възрастен човек в едно село, и похарчих доста пари да го лекувам и да го вдигна малко. А тъпите предишни сейбии не бяха изкарали нищичко и не бяха запазили нито едно кутре от това, което беше изкарал. Даже се хвалеха как са му трепали приплодите, та никой да няма от неговата кръв, а за мен той е номер едно и до днес в породата. Е, това човешко и нормално ли е??? Хвалеха се и как са отрепали една от най-добрите кучки, не еми най-добрата защото Мурджо я бил скачал! А него пък го бяха пребили за това че скочил кучката на конкуренцията както е заклещен та едва оживя след цяла една година влачене по корем. Е това хора ли са бре? А ВИЕ УМНИКО ТАКА ЛИ С ВАШИТЕ ХОРА СЪХРАНЯВАТЕ ПОРОДАТА??? Добре че изкарах някое кутре та остана нещо от това прекрасно куче иначе кръвта му си отиваше като КУЧЕ БЕЗ ИСТОРИЯ. След години подарих в Якоруда сина му Чок от второто кучило на Мурджо с младата Марта, но и от него нищо, ама нищо. Никой не го разви като баща. А при мен и в още няколко окръга много кучета носят кръвта му, за която единствено аз се погрижих да оцелее. И понеже Вие сте явно якорудско мекеренце май много Ви е яд че нямате нищо от тая кръв. А аз и внучка и внук подарих в Якоруда за справка човека се казва Емил Лантев ако не се лъжа. Кой Ви е крив бе господа слабаци че нищо не умеете. Ще Ви ям няма оттърване щом сте толкова негодни!!! Напишете си името кой и от къде сте гоподинчо пък да Ви видя куражлъка. Ама много Ви моля!!!