Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#1491 Потребителят е офлайн   didointer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 February 2008 - 06:07 PM

Качена снимка хайде на банскоооо

#1492 Потребителят е офлайн   didointer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:13 PM

Качена снимка ами когато го изкарвахме на изложба,а те бяха две първия път беше малък на около 5 месеца и му дадоха медал за 1-во място,след това го изкарах есента и беше на 10 месеца и пак му дадоха 1-во място,но тогава сам се яви нямаше други кучета от неговия клас,иначе съм го взимал от петър касъров,но интересното е че херо му е дядо

#1493 Потребителят е офлайн   didointer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:15 PM

Качена снимка mad max откъде знаеш че съм от добрич

#1494 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:16 PM

Цитат

mad max откъде знаеш че съм от добрич

Виждали сме се в градския парк.
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#1495 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:22 PM

Цитат

didointer,
откъде си взе кучето? Получи ли някакъв документ за него? Кои са му родители, знаеш ли? Каква оценка получи на изложбата в Добрич?
  От мен го взе ;Dи получи фактура за него без ДДС ;D,родителите са му от Танзания а може и от Танганайка ;D ;D ;Dза оценката :->)май са ти слаби хапчетата ;D ;D ;Dпоговори с личния лекар или ела при мен ще те оправя на 100% ;D

#1496 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:41 PM

Г-це,Матева вие от къде се добрахте до тази информация,че в Банско се прави нечистопородно развъждане??Малко си в грешка тука хората,които обичат тази порода работят в момента в правилната насока!!!Не говорете и пишете без аргументи!!!И дали можеш да попиташ твоите идоли Сидер и Атила Седефчеви от къде им са едни от 1-те кучета?? ;) ;)

#1497 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:49 PM

didointer ,видяхме го вече кучето ти и не е нужно да задръстваш форума ненужно ,като слагаш една и съща снимка с всеки пост!!!
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#1498 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:53 PM

Дай отговор,Кристина.Чакам го с нетърпение. ;)

#1499 Потребителят е офлайн   didointer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:54 PM

абе и аз забелязах че си враждебно настроен към много хора ама си мълча,все се правиш на голям умник,а всъщност си доста досаден като ръсиш акъл и идеи навсякъде,да ти кажа най малко на тебе,горския и още един двама искам да си показвам песа. за разлика от вас аз влизам във форума много рядко, и знаеш ли защо заради ей такива като тебе които ми развалят настроението

#1500 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:55 PM

Цитат

Малко си в грешка тука хората,които обичат тази порода работят в момента в правилната насока!!!

Коя е "правилната насока"? И как "работят" в момента хората, които обичат Коя порода?
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#1501 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:59 PM

е и аз забелязах че си враждебно настроен към много хора ама си мълча,все се правиш на голям умник,а всъщност си доста досаден като ръсиш акъл и идеи навсякъде,да ти кажа най малко на тебе,горския и още един двама искам да си показвам песа. за разлика от вас аз влизам във форума много рядко, и знаеш ли защо заради ей такива като тебе които ми развалят настроението
Публикувано на: Днес в 06:53

За мен ли се отнася това??
Ако доидеш на Банско ще те разведа и ще ти покажа ако искаш разбира се.

#1502 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:01 PM

Цитат

Цитат

По отношение на Шаро на Марко Френкев искам да те запитам дали знаеш как е попаднало в г-н Френкеф и от къде ?

До колкото знам човекът, който му го е продал, пише тук с ник Karagez. За подробности се обърнете към него.

Иначе официалното представяне е, че е наследник на костенска, Тунина кръв..  ;D
Което е Лъжа.

пс. Местни кучкари - "фенове" на овчарските породи са ми разказвали, че навремето в Североизточна България нямало едри овчарски кучета. И края на 80-те, началото на 90-те години, когато каракачанското куче доста се е популяризирало из страната, особено Разложкият дамазлък, който по тези времена вече набирал скорост по ръст, тегло и др. в сравнение с останалата популация, са посещавали този регион. Връщайки се тук с най-хубавите, най-едрите кучета.

пс2. По-късно прочетох една статия от март-април 1995г. с автор Стефан Попов, в която беше написано следното:

"Необходимо е да вмъкнем един въпрос, който довежда до нарушаване на качествата на породата и представлява реална заплаха за нейното съществуване и бъдеще. Това е въпросът за нечистопородното кръстосване, което води до изкривявания с траен ефект. Такива опити се правят главно в района на Разлог и Банско, където съществува една от най-добрите популации на сиви кучета. Там се правят кръстоски с нюфаундленди и санбернари. Въпреки че се уедриха, получените кучета са с влажна конституция, изправени скакателни стави, слабоподвижни и лишени от издържливост. Бърнести, с увиснали очни прорези, коремести, с нехарактерни разцветки и къдривина на косъма, те не само не отговарят на визуалната представа за каракачанското куче, но и не носят характерния за породата дух. Само след няколко години, овчарите започнаха да казват за тях "меки кучета" и отчетоха грешката на това немотивирано кръстосване. Почти сто процента от получените кучета бяха с отклонения от нормалната захапка."

Пак си в грешка скъпа ,но повече информация няма да получиш от мен ще те оставя да си поблскаш агнешката главичка.

#1503 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:03 PM

Цитат

Пак си в грешка скъпа ,но повече информация няма да получиш от мен ще те оставя да си поблскаш агнешката главичка.

Аз мисля, че ти си в грешка. И то сериозна.  :blink:
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#1504 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:20 PM

Цитат

абе и аз забелязах че си враждебно настроен към много хора ама си мълча,все се правиш на голям умник,а всъщност си доста досаден като ръсиш акъл и идеи навсякъде,да ти кажа най малко на тебе,горския и още един двама искам да си показвам песа. за разлика от вас аз влизам във форума много рядко, и знаеш ли защо заради ей такива като тебе които ми развалят настроението
  Това за кой се отнася симпатяга :blink:

#1505 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:21 PM

Цитат

Цитат

По отношение на Шаро на Марко Френкев искам да те запитам дали знаеш как е попаднало в г-н Френкеф и от къде ?

До колкото знам човекът, който му го е продал, пише тук с ник Karagez. За подробности се обърнете към него.

Иначе официалното представяне е, че е наследник на костенска, Тунина кръв..  ;D
Което е Лъжа.

пс. Местни кучкари - "фенове" на овчарските породи са ми разказвали, че навремето в Североизточна България нямало едри овчарски кучета. И края на 80-те, началото на 90-те години, когато каракачанското куче доста се е популяризирало из страната, особено Разложкият дамазлък, който по тези времена вече набирал скорост по ръст, тегло и др. в сравнение с останалата популация, са посещавали този регион. Връщайки се тук с най-хубавите, най-едрите кучета.

пс2. По-късно прочетох една статия от март-април 1995г. с автор Стефан Попов, в която беше написано следното:

"Необходимо е да вмъкнем един въпрос, който довежда до нарушаване на качествата на породата и представлява реална заплаха за нейното съществуване и бъдеще. Това е въпросът за нечистопородното кръстосване, което води до изкривявания с траен ефект. Такива опити се правят главно в района на Разлог и Банско, където съществува една от най-добрите популации на сиви кучета. Там се правят кръстоски с нюфаундленди и санбернари. Въпреки че се уедриха, получените кучета са с влажна конституция, изправени скакателни стави, слабоподвижни и лишени от издържливост. Бърнести, с увиснали очни прорези, коремести, с нехарактерни разцветки и къдривина на косъма, те не само не отговарят на визуалната представа за каракачанското куче, но и не носят характерния за породата дух. Само след няколко години, овчарите започнаха да казват за тях "меки кучета" и отчетоха грешката на това немотивирано кръстосване. Почти сто процента от получените кучета бяха с отклонения от нормалната захапка."

Относно това какви кучета е имало в Североисточна Блгария мога да ти кажа следното:

Преди известно време даваха един филм по телевизията. Филма се казваше " Зима " ,които е правен  по разкз на Йордан Йовков. Та точно в този филм сбитията се развиват в село Пчеларово и село Зограф,които се намират в сърцето на южна Добруджа м/у гр. Генерал Тошево и Гр.Добрич.Затова те светвам да не слушаш местни кучкари,"фенове" на овчарските кучета а да вземеш да прочетеш този розкз или да намериш начин да гледаш филма.

#1506 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:22 PM

И аз това съм попитал ама отговор няма??

#1507 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:25 PM

Цитат

И аз това съм попитал ама отговор няма??
  готови сте за изложбата :->)и купите взехте :->)ще се видим там ;)

#1508 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:29 PM

Цитат

Цитат

Не съм сигурен дали кучето е било в Генко, но можеш ли да ми кажеш говори ли ти нещо : Петьо Графа

#1509 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:30 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Не съм сигурен дали кучето е било в Генко, но можеш ли да ми кажеш говори ли ти нещо : Петьо Графа

Участва във форума с ник Karagez.
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#1510 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:33 PM

Ще ми бъде интересно да се запознаем!!
Кажи на Ефти да докара Шамил на изложбата ще има силно присъствие на азиати!!  :->) :->) :->)

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни