Цитат
Цитат
Оооо ;D, обиден си ми за предпоследния пост към теб ?Тогава просто ти отговорих за "дивите селяни".Кой започна тогава ,да не би аз?Враждебно настроение?Хм ,просто казвам истини и задавам въпроси ,придружени със снимки ,а някои се обиждат от това .Защо ли?
Понеже преди време каза ,че искат да ти коментират кучето по снимка ,предполагам и за това ги слагаш,но не си ме разбрал тук - ти си слагай снимки ,но поне да са различни ,та да го гледаме отвсякъде и писаното ти да е под или над снимките ,имам предвид ,че така е по-прегледно.Но не се надявай на коментар по-раличен от "много е хубаво "и "да ти е живо и здраво".
Колкото до горския и другите двама ,трима - незнам какво имаш против тях,те са се доказали ,знаят се кои са и ги познават 90% от пишещите тук - както anna3 писа някъде ,тук се плюем ,но на живо си пием заедно ракията ;D
Nikigeenq,първия път ако обяснението ти беше с този тон,нямаше да се обиди предполагам Didointer.
Тази мад макс оплюва всички без задръжки.Барса писа нещо което е много вярно,става въпрос за пари.
Не един са случаите в историята когато за пари са се продавали майка и баща. мад макс е от тези, не може да
хулиш родното и да се правиш същевремено,че милееш много за него,получава се нещо подобно,пребивам те от
бой, щото много те обичам. Имам едно предложение към модератора, ако тя не е във форума темите ще са по-хубави.
тя умишлено плюе всеки знаещ, който се опита да покаже или сподели нещо хубаво,та въпроса ми към мода.
Не е ли възможно да и се врътне едно ключе на ника,че и ние да се поуспокоим малко? 90% от пишештите вече го искат. :tikva:,не само това , личи и,че е откъсната зелена,кой взема семе от зелена :tikva: ;D