Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#1481 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 February 2008 - 04:23 PM

Цитат

Цитат

ето Таро,изложбата и кучето,което е в средата на страницата

Ок, разбрах. :palec: Извинявам се ако съм те засегнал с нещо.

няма проблем ;)
User's Signature

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "

#1482 Потребителят е офлайн   Kara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 04:53 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Мад Макс,благодаря ти за старите снимки от преди поне три години. За тигровото куче едва ли има смисъл да ти обиаснявам защото трудно можеш да го проумееш.Все пак ще ти кажа ,че тигровата кучка от 98 страница му е маика.
   Що се отнася до черната аз няма нищо да ти кажа,за нея можеш да попиташ момчетата от регионален клуб КК-Добрич с които за разлика от други региони сме в много добри отношения.
   По отношение на Шаро на Марко Френкев искам да те запитам дали знаеш как е попаднало в г-н Френкеф и от къде ?

Снимките са правени март, 2006-та.  ;)
Ще обясниш ли подробно и с имена произхода на кучето, както и на майка му и баща му?

Пак си в грешка. Тангра/черната кучка/ умря след тежко раждане на 30.12.2005 г.,така че няма как да си я снимала през март в това състояние.

Относно бащата на това куче ,нямам изобщо намерение да коментирам с теб,защото достатъчно уважавам неговия собственик та да казвам каквото и да било за кучето. Само ще ти кажа ,че и то е минало през ДНК-тест.Затова ти предлагам да спреш да се правиш на интересна защото работата отива на"с твоите камъни по твоята глава", и кучето отдавна не е при мен. Ако искаш да коментираш кучета,качил съм достатъчно снимки на живи кучета не като теб само некролози.

Цитат

Само ще ти кажа ,че и то е минало през ДНК-тест

Таро-68, след като така и така сте изписали магическото трибуквено съкращение, разкажете как въпросното куче мина през този лелеян от мнозина кучкари тест?
Какви бяха препятствията?
Кой беше съдията на тестовия полигон?
Каква оценка даде на кучето на етап "Д"?
А на етап "К"?

Благодаря ви предварително.
User's Signature

http://www.karakacha...forum/index.php

"All truth passes through three stages.
First, it is ridiculed.
Second, it is violently opposed.
Third, it is accepted as self-evident"

Arthur Schopenhauer /1788-1860/

#1483 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 04:58 PM

На мен пък друго ми е интересно :blink:Къде се направи този тест?
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#1484 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 05:04 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Мад Макс,благодаря ти за старите снимки от преди поне три години. За тигровото куче едва ли има смисъл да ти обиаснявам защото трудно можеш да го проумееш.Все пак ще ти кажа ,че тигровата кучка от 98 страница му е маика.
   Що се отнася до черната аз няма нищо да ти кажа,за нея можеш да попиташ момчетата от регионален клуб КК-Добрич с които за разлика от други региони сме в много добри отношения.
   По отношение на Шаро на Марко Френкев искам да те запитам дали знаеш как е попаднало в г-н Френкеф и от къде ?

Снимките са правени март, 2006-та.  ;)
Ще обясниш ли подробно и с имена произхода на кучето, както и на майка му и баща му?

Пак си в грешка. Тангра/черната кучка/ умря след тежко раждане на 30.12.2005 г.,така че няма как да си я снимала през март в това състояние.

Относно бащата на това куче ,нямам изобщо намерение да коментирам с теб,защото достатъчно уважавам неговия собственик та да казвам каквото и да било за кучето. Само ще ти кажа ,че и то е минало през ДНК-тест.Затова ти предлагам да спреш да се правиш на интересна защото работата отива на"с твоите камъни по твоята глава", и кучето отдавна не е при мен. Ако искаш да коментираш кучета,качил съм достатъчно снимки на живи кучета не като теб само некролози.

Цитат

Само ще ти кажа ,че и то е минало през ДНК-тест

Таро-68, след като така и така сте изписали магическото трибуквено съкращение, разкажете как въпросното куче мина през този лелеян от мнозина кучкари тест?
Какви бяха препятствията?
Кой беше съдията на тестовия полигон?
Каква оценка даде на кучето на етап "Д"?
А на етап "К"?

Благодаря ви предварително.

Ами и аз не знам как е минало през този тест,надявам се вие да кажете как преминават ,защото кучето е от МАКК

#1485 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 05:06 PM

Цитат

Това и аз не знам.Нека отговорят хората които твърдят ,че ги правят.

#1486 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 05:10 PM

Цитат

Цитат

ето Таро,изложбата и кучето,което е в средата на страницата

Ок, разбрах. :palec: Извинявам се ако съм те засегнал с нещо.

Веско много се извинявате с Анчето  ;D ;D ;D ;Dще ви запозная в Банско ;) :blink: ;D

#1487 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 05:14 PM

Цитат

Цитат

Това и аз не знам.Нека отговорят хората които твърдят ,че ги правят.
  Аз ги правих тия тестове какво ви интересува ;D ;D ;Dвижте каква софра ще направите за да излезе всичко идеално ;D ;D ;Dиначе ще ги искарам че са от миеща мечка ;D ;D ;D ;D ;D

#1488 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 05:57 PM

Цитат

И понеже стана въпрос за Шаро на Марко Френкeв, който ми е съгражданин, тук пускам една статия, към която може би всички ще проявят интерес.
За нашият край /лудогорие/ не е тайна, че хората обичат да експериментират. За последните 7 години бях свидетел на какви ли не кръстоски - санбернар х ротвайлер, НОК х ротвайлер, санбернар х бернска овчарка и най-актуалната кавказка овчарка х каракачанско куче с недоказан произход. За повечето хора, които сме свидетели на тези експерименти, не е тайна, че и самият Шаро на М.Френкeв е плод на любовта между кавказка овчарка и куче с неясен произход и порода. Това се вижда и в потомците му, естествено, за тези които сме ги виждали.  :blink:

пс. Сега експериментите продължават. Исперихският регион /Водно Стопанство Исперих/ води класацията в умишленото кръстосване на кавказки овчарки с овчарски кучета с неясен произход. Кучета, купувани от Разградският регион и произвеждани тук са представяни на изложби, организирани от БРФК, в ринг порода бок. Там са титуловани и оценявани от съдии.

пс2. Доста хора почувстваха бремето на безразборната "селекция". Много са нахапаните.. Новите собственици на експерименталната дейност на местните развъдчици се виждат в чудо с немотивираната агресия, която проявяват питомците им..

Г-н Йорданов,
Вие как взехте решението да допуснете мъжкар с подобно поведение в селекционната си програма?

"Не веднъж се е случвало кучетата да разкъсват заблудени кози и овце."
"Платил съм вече.."
"Шаро го пази от всички ДОРИ и от собствените му деца."
"По време на състезанията обаче винаги Марко е ухапан."
"Ръката, с която той държи нашийника е с многобройни белези от дълбоките рани, които Шаро е направил."

Тази статия Посочва какво НЕ Е каракачанското куче.

пс. И за уточнение - Арда на Бъчварова е дъщеря на Искър, с любимият "североизточен рефрен" относно произхода.. Както пише в статията:
"за да продължат елитния род"  :->)
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#1489 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:01 PM

Цитат

До колкото знам човекът, който му го е продал, пише тук с ник Karagez. За подробности се обърнете към него.

Иначе официалното представяне е, че е наследник на костенска, Тунина кръв..  ;D
Което е Лъжа.

пс. Местни кучкари - "фенове" на овчарските породи са ми разказвали, че навремето в Североизточна България нямало едри овчарски кучета. И края на 80-те, началото на 90-те години, когато каракачанското куче доста се е популяризирало из страната, особено Разложкият дамазлък, който по тези времена вече набирал скорост по ръст, тегло и др. в сравнение с останалата популация, са посещавали този регион. Връщайки се тук с най-хубавите, най-едрите кучета.

пс2. По-късно прочетох една статия от март-април 1995г. с автор Стефан Попов, в която беше написано следното:

"Необходимо е да вмъкнем един въпрос, който довежда до нарушаване на качествата на породата и представлява реална заплаха за нейното съществуване и бъдеще. Това е въпросът за нечистопородното кръстосване, което води до изкривявания с траен ефект. Такива опити се правят главно в района на Разлог и Банско, където съществува една от най-добрите популации на сиви кучета. Там се правят кръстоски с нюфаундленди и санбернари. Въпреки че се уедриха, получените кучета са с влажна конституция, изправени скакателни стави, слабоподвижни и лишени от издържливост. Бърнести, с увиснали очни прорези, коремести, с нехарактерни разцветки и къдривина на косъма, те не само не отговарят на визуалната представа за каракачанското куче, но и не носят характерния за породата дух. Само след няколко години, овчарите започнаха да казват за тях "меки кучета" и отчетоха грешката на това немотивирано кръстосване. Почти сто процента от получените кучета бяха с отклонения от нормалната захапка."
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#1490 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:07 PM

didointer,
откъде си взе кучето? Получи ли някакъв документ за него? Кои са му родители, знаеш ли? Каква оценка получи на изложбата в Добрич?
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#1491 Потребителят е офлайн   didointer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:07 PM

Качена снимка хайде на банскоооо

#1492 Потребителят е офлайн   didointer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:13 PM

Качена снимка ами когато го изкарвахме на изложба,а те бяха две първия път беше малък на около 5 месеца и му дадоха медал за 1-во място,след това го изкарах есента и беше на 10 месеца и пак му дадоха 1-во място,но тогава сам се яви нямаше други кучета от неговия клас,иначе съм го взимал от петър касъров,но интересното е че херо му е дядо

#1493 Потребителят е офлайн   didointer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:15 PM

Качена снимка mad max откъде знаеш че съм от добрич

#1494 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:16 PM

Цитат

mad max откъде знаеш че съм от добрич

Виждали сме се в градския парк.
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#1495 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:22 PM

Цитат

didointer,
откъде си взе кучето? Получи ли някакъв документ за него? Кои са му родители, знаеш ли? Каква оценка получи на изложбата в Добрич?
  От мен го взе ;Dи получи фактура за него без ДДС ;D,родителите са му от Танзания а може и от Танганайка ;D ;D ;Dза оценката :->)май са ти слаби хапчетата ;D ;D ;Dпоговори с личния лекар или ела при мен ще те оправя на 100% ;D

#1496 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:41 PM

Г-це,Матева вие от къде се добрахте до тази информация,че в Банско се прави нечистопородно развъждане??Малко си в грешка тука хората,които обичат тази порода работят в момента в правилната насока!!!Не говорете и пишете без аргументи!!!И дали можеш да попиташ твоите идоли Сидер и Атила Седефчеви от къде им са едни от 1-те кучета?? ;) ;)

#1497 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:49 PM

didointer ,видяхме го вече кучето ти и не е нужно да задръстваш форума ненужно ,като слагаш една и съща снимка с всеки пост!!!
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#1498 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:53 PM

Дай отговор,Кристина.Чакам го с нетърпение. ;)

#1499 Потребителят е офлайн   didointer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:54 PM

абе и аз забелязах че си враждебно настроен към много хора ама си мълча,все се правиш на голям умник,а всъщност си доста досаден като ръсиш акъл и идеи навсякъде,да ти кажа най малко на тебе,горския и още един двама искам да си показвам песа. за разлика от вас аз влизам във форума много рядко, и знаеш ли защо заради ей такива като тебе които ми развалят настроението

#1500 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 06:55 PM

Цитат

Малко си в грешка тука хората,които обичат тази порода работят в момента в правилната насока!!!

Коя е "правилната насока"? И как "работят" в момента хората, които обичат Коя порода?
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена