Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#1541 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 February 2008 - 11:39 PM

vanko2,  :palec: :wub:
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#1542 Потребителят е офлайн   rovshan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 11:41 PM

mad  max  днес  видях едно  куче  като  твоето  варвеше по  една  каруца  само  не  видях кои  караше  каруцата    хубаво  куче  имаш

#1543 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 11:44 PM

Цитат

vanko2,  :palec: :wub:
  БЛАГОДАРЯ :blink:

#1544 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 11:45 PM

ЛЕКА НА ВСИЧКИ

#1545 Потребителят е офлайн   Eva-Buddah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 11:51 PM

Лека нощ и сладки сънища!  :wub:
User's Signature

"You haven't lived until you've been owned by a Pug!"
Качена снимка

#1546 Потребителят е офлайн   barsa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 12:08 AM

:huh:А бе МАДМАХ ти от къде се пръкна такава всезнайка компетентна завсичко с какво можеш да ми гарантираш че така наречените каракачански кучета са истинските.Ние в Хасково ги наричаме каруцарски;след всяка циганска каруца ги има;пълни минги.Затова се спри малко иси пий хапчетата;изглеждаш смешно отстрани;но уви ти не можеш да севидиш;а ти знаешли колко мелезачета изкупиха тъй наречените каракаченисти от нашия регион и каква е тая злоба от теб не мога дата разбера;а за името на кучето то трябва да българско-овчарско куче.А всичко друго са парични интереси и влас икой е по велик само дрънканици;хайде сьс здраве и не се впрягай толкова за неща които не разбираш

#1547 Потребителят е офлайн   NICKO Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 02:33 AM

Цитат

Цитат

Малко си в грешка тука хората,които обичат тази порода работят в момента в правилната насока!!!

Коя е "правилната насока"? И как "работят" в момента хората, които обичат Коя порода?

Здравейте Г-жо Матева. Ще се опитам да ви отговоря от името на vane bansko, понеже съм от този район. През 1986 г. в Банско е заплодена самбернарката на име Зелда от овчарско куче. От тази връзка произлизат първите мелези в района. През следващите години интереса е огромен към огромнити самбернизирани екземпляри, което води до големия интерес към тях. Кучкари от всички краища на страната и от съседна Гърция купуват таки кучета, като топъл хляб, стига се дотам, че се записват за кутрета. Така тези мелези се разпространяват на всякъде. Овчарите отчитат грешката, както пише в статията си Г-н Попов и към 93- 94г. всички кучета са изчистени "ПРОДАДЕНИ". Поради горчивия опит до днес такива експерименти не се правят. Това според Вас не е ли "Правилната Насока". А в същото време експериментите продължават и ДНЕС на много места по страната включително и във вашия регион, както Вие казвате. Не мислите ли, че с ваште изказвания засягате много съвестни кучкари. А породата, който както иска така ще я нарича. Аз на мойте и викам "КОШТЕРИЕРИ"- схващаш ли. И как сте толкова запозната с положението в нашия регион, че аз май съм изостанал :'( Ако твоите атаки са насочени към предстоящата изложба в Банско, която е на БОК давай, но ако е към кучкарите не си коректна. И първо си провери твойте кучета кави са, виж дали работиш в правилната насока пък тогава говори за другите. И ние можем да хапеме ;D ;D ;D

#1548 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 08:23 AM

Цитат

беше за някакъв nikigeen

Оооо ;D, обиден си ми за предпоследния пост към теб ?Тогава просто ти отговорих за "дивите селяни".Кой започна тогава ,да не би аз?Враждебно настроение?Хм ,просто казвам истини и задавам въпроси ,придружени със снимки ,а някои се обиждат от това .Защо ли?

Понеже преди време каза ,че искат да ти коментират кучето по снимка ,предполагам и за това ги слагаш,но не си ме разбрал тук - ти си слагай снимки ,но поне да са различни ,та да го гледаме отвсякъде и писаното ти да е под или над снимките ,имам предвид ,че така е по-прегледно.Но не се надявай на коментар по-раличен от "много е хубаво "и "да ти е живо и здраво".
Колкото до горския и другите двама ,трима - незнам какво имаш против тях,те са се доказали ,знаят се кои са и ги познават 90% от пишещите тук - както anna3 писа някъде ,тук се плюем ,но на живо си пием заедно ракията ;D
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#1549 Потребителят е офлайн   SHOMBA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 09:10 AM

Цитат

Цитат

беше за някакъв nikigeen

Оооо ;D, обиден си ми за предпоследния пост към теб ?Тогава просто ти отговорих за "дивите селяни".Кой започна тогава ,да не би аз?Враждебно настроение?Хм ,просто казвам истини и задавам въпроси ,придружени със снимки ,а някои се обиждат от това .Защо ли?

Понеже преди време каза ,че искат да ти коментират кучето по снимка ,предполагам и за това ги слагаш,но не си ме разбрал тук - ти си слагай снимки ,но поне да са различни ,та да го гледаме отвсякъде и писаното ти да е под или над снимките ,имам предвид ,че така е по-прегледно.Но не се надявай на коментар по-раличен от "много е хубаво "и "да ти е живо и здраво".
Колкото до горския и другите двама ,трима - незнам какво имаш против тях,те са се доказали ,знаят се кои са и ги познават 90% от пишещите тук - както anna3 писа някъде ,тук се плюем ,но на живо си пием заедно ракията ;D

Nikigeenq,първия път ако обяснението ти беше с този тон,нямаше да се обиди предполагам Didointer.
Тази мад макс оплюва всички без задръжки.Барса писа нещо което е много вярно,става въпрос за пари.
Не един са случаите в историята когато за пари са се продавали майка и баща. мад макс е от тези, не може да
хулиш родното и да се правиш същевремено,че милееш много за него,получава се нещо подобно,пребивам те от
бой, щото много те обичам. Имам едно предложение към модератора, ако тя не е във форума темите ще са по-хубави.
тя умишлено плюе всеки знаещ, който се опита да покаже или сподели нещо хубаво,та въпроса ми към мода.
Не е ли възможно да и се врътне едно ключе на ника,че и ние да се поуспокоим малко? 90% от пишештите вече го искат. :tikva:,не само това , личи и,че е откъсната зелена,кой взема семе от зелена :tikva: ;D
User's Signature

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...

#1550 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 09:18 AM

аз го разбирам момчето,когато започнах да пиша тук,веднага ме захапаха няколко човека и не беше приятно,но с времето разбрах,че въпреки препирните,това са най-истинските теми,където не се пишат лигощини и превземки и където се реализират приятелства. за селяни,такива сме,ако не сме няма да знаем какво е овца,а покрай нея и какво е овчарско куче. Дидо интер,не се обиждай от дреболий,имаш щестието,влизайки тук,да видиш,да разбереш,да опознаеш,един истински селски живот,различен от този в големия град и лишен от всички искуствени и излищтни суети.
User's Signature

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "

#1551 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 09:35 AM

Цитат

абе и аз забелязах че си враждебно настроен към много хора ама си мълча,все се правиш на голям умник,а всъщност си доста досаден като ръсиш акъл и идеи навсякъде,да ти кажа най малко на тебе,горския и още един двама искам да си показвам песа. за разлика от вас аз влизам във форума много рядко, и знаеш ли защо заради ей такива като тебе които ми развалят настроението
  Колега, не му абръщайте внимание защото той само това търси, а и от това най-много се нуждае, тъй като точно това най-много му липсва. А и как да се мерите като Вие показвате красиви снимки с едно чудесно куче, а той какво.....?
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#1552 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 09:47 AM

Стефане,така се калява стоманата,ще го видиш след време Дидо интер,няма да се засяга от дреболии,ще дава компетентни мнения,та пушак ще се вдига,защото е мераклия,а и има чудесно куче. а на теб разчитам да ме запознаеш с Дурчовия род в Банско,защото сме братовчеди и не се познаваме още. поздрави
User's Signature

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "

#1553 Потребителят е офлайн   didointer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 10:03 AM

иска ми се да дойда в Банско с моя Бельо,но не знам цялата процедура все пак това са 700км.градчето ми е познато тъй като 2006 работих като сервитьор в чевермето.все пак ако някой знае подробности за час,място т.н да пише

#1554 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 10:18 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Малко си в грешка тука хората,които обичат тази порода работят в момента в правилната насока!!!

Коя е "правилната насока"? И как "работят" в момента хората, които обичат Коя порода?

Здравейте Г-жо Матева. Ще се опитам да ви отговоря от името на vane bansko, понеже съм от този район. През 1986 г. в Банско е заплодена самбернарката на име Зелда от овчарско куче. От тази връзка произлизат първите мелези в района. През следващите години интереса е огромен към огромнити самбернизирани екземпляри, което води до големия интерес към тях. Кучкари от всички краища на страната и от съседна Гърция купуват таки кучета, като топъл хляб, стига се дотам, че се записват за кутрета. Така тези мелези се разпространяват на всякъде. Овчарите отчитат грешката, както пише в статията си Г-н Попов и към 93- 94г. всички кучета са изчистени "ПРОДАДЕНИ". Поради горчивия опит до днес такива експерименти не се правят. Това според Вас не е ли "Правилната Насока". А в същото време експериментите продължават и ДНЕС на много места по страната включително и във вашия регион, както Вие казвате. Не мислите ли, че с ваште изказвания засягате много съвестни кучкари. А породата, който както иска така ще я нарича. Аз на мойте и викам "КОШТЕРИЕРИ"- схващаш ли. И как сте толкова запозната с положението в нашия регион, че аз май съм изостанал :'( Ако твоите атаки са насочени към предстоящата изложба в Банско, която е на БОК давай, но ако е към кучкарите не си коректна. И първо си провери твойте кучета кави са, виж дали работиш в правилната насока пък тогава говори за другите. И ние можем да хапеме ;D ;D ;D
   Това е и истината, а и коректния отговор. Само едно нечистопородно заплождане беше направено и в последствие приплодите от него бяха изчистени по Гърция, по Разлог по Хасковско и по Седефчеви, както и по някои други места. В Банско обаче, а по-късно и в Разлог се изчистиха от "БЪРНЕТАТА" както ги наричаха там приплодите от тази кръстоска. В момента района пак е силен и с едни от най добрите представители  и популация на овчарското куче. Кучетата от "РЕМОНТА" в Хасковско поп Петър изнесе в Гърция и както той сам твърди си купи къща от тях, така че и от там няма кръв от тия "кръстозжчи"!!! Ако у някой е останало нещо от тоя ремонт то то може да се търси у Сидер, но пък то ще е превъртяно през Пепеляновото куче и някои други, а и той никога няма да признае. Както и да е в заключение искам да кажа, че първи се изчистиха банскалии и първи се осетиха че "КЪРМИ" не им трябват, а сега кучетата им са повече от отлични.               Колкото до АЗИАТЦИТЕ то искам с голяма доза увереност да кажа, че при тях съществува абсолютно същия проблем, както от зората на породата, така и в наши дни. В Русия, където работих като полицай близо четири години, по Канал едно даваха филм доста подробен, в който се показваха кръстоски със санбернар главно в Туркмения и как постепенно се размиват в поколенията. Гледах го и на повторението и санбернаризирането беше повсеместно. Дадоха и аборигенни кучета и кръстосани приплоди от тях, като към вторите интереса бе голям тъй като по думите на Елена Мычко : "Всеизвестно е че мелезите се бият добре". Кръстоски се правиха и в България с участието на едно иначе прекрасно и чистопородно куче, какъвто беше Ким и в Благоевград знаят за получените приплоди. По важното е тоя процес да спре и единствения вариант това да се случи е развъждането по документи-с родословия. А колкото до изложбата в Банско то можете да бъдете сигурни че ще бъде многолюдна защото ще участват много хора от нашия клуб, много любители на азиатеца и ред други. Желая успех на всички и до скоро в Банско. Поздрави!!!
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#1555 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 10:19 AM

Цитат

иска ми се да дойда в Банско с моя Бельо,но не знам цялата процедура все пак това са 700км.градчето ми е познато тъй като 2006 работих като сервитьор в чевермето.все пак ако някой знае подробности за час,място т.н да пише

Абе човек ти не знаеш ли че в Добрич има РК на БОК :huh:.Днес в 18.30 ще имаме събрание точно на тази тема- изложбата в Банско. Събранието ще бъде в ресторант"Централ" ,така,че ако имаш желание можеш да доидеш. Там ще решаваме кои скакво и кога ще пътува защото 700 км са си доста път.

#1556 Потребителят е офлайн   tigar6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 10:29 AM

SHOMBA  дори да натиснат копчето ще пише с друг ник.То си е до човека.
User's Signature

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.

#1557 Потребителят е офлайн   didointer Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 10:52 AM

Цитат

Цитат

Абе човек ти не знаеш ли че в Добрич има РК на БОК :huh:.Днес в 18.30 ще имаме събрание точно на тази тема- изложбата в Банско. Събранието ще бъде в ресторант"Централ" ,така,че ако имаш желание можеш да доидеш. Там ще решаваме кои скакво и кога ще пътува защото 700 км са си доста път.

там съм

#1558 Потребителят е офлайн   nikigeen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 01:59 PM

Цитат

Цитат

абе и аз забелязах че си враждебно настроен към много хора ама си мълча,все се правиш на голям умник,а всъщност си доста досаден като ръсиш акъл и идеи навсякъде,да ти кажа най малко на тебе,горския и още един двама искам да си показвам песа. за разлика от вас аз влизам във форума много рядко, и знаеш ли защо заради ей такива като тебе които ми развалят настроението
  Колега, не му абръщайте внимание защото той само това търси, а и от това най-много се нуждае, тъй като точно това най-много му липсва. А и как да се мерите като Вие показвате красиви снимки с едно чудесно куче, а той какво.....?

Г-н Попов ,разбра се вече ,че поста ми преди не е бил ясен ,както каза Шомба.Втория внесе яснота,а и никъде не съм казвал ,че не харесвам кучето на Дидо,а напротив.Колкото до това от какво се нуждая и какво ми липсва ,не си ти този ,който определя .По съвет на твои приближени участващи във форума - помолиха да не те тормозя ,го направих .Така че дай по-добре да не си обръщаме взимно внимание и нещата сами ще се наредят
User's Signature

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл

#1559 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 08:06 PM

Що ми изтрихте постовете???
Кво толкова съм питал или казал?? :-

#1560 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 19 February 2008 - 08:19 PM

Цитат

Що ми изтрихте постовете???
Кво толкова съм питал или казал?? :-

Кой постове са изтрити Ване Банско?
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни