Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 489
  • 490
  • 491
  • 492
  • 493
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#9792 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 April 2010 - 12:42 PM

Цитат(yav4eto @ Apr 6 2010, 04:22 PM) <{POST_SNAPBACK}>
flagbg.gif

много отдалеч си снимал. Пробваи по от близо.

#9793 Потребителят е офлайн   yav4eto Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 April 2010 - 08:15 PM

ba_025.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#9794 Потребителят е офлайн   yav4eto Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 07 April 2010 - 08:25 PM

ae_085.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#9795 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2010 - 10:57 PM

Това е Арес от Червенякови син на Хера на Иляна Червенякова и Мечо Аян Дико-Моториста. На снимката си играе с млади- по на година и нещо кучета в Южния Парк, а той е на над вече... 6 месеца тоест няма и половината от възрастта им но е два пъти колкото тях.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#9796 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2010 - 10:59 PM

Пак Арес от Червенякови! Той е брат на кутрето, което подарих на Лора Крумова от НТ в предаването сутрешен блок.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#9797 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2010 - 11:07 PM

Самия Моторист Мечо!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#9798 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2010 - 11:15 PM

Калина Лазар Тичо Елит, която също е дъщеря на Мечо Аян Дико само че от Арена Ицо Тичо Елит. На 5 месеца е вече многообещаваща млада дама. Собственик е Стоян Илинов мой голям приятел и притежател на няколко прекрасни овчарски кучета. На тази ранна възраст Калина работи със стадото така че дядото на Стоян, който е на над осемдесет години онази вечер каза че никога не е имал по-добре работещо куче в живота си. Каза още, че е родена за стадото и стоката, а е и доста корназ!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#9799 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2010 - 11:42 PM

Меца и дъщеря и Аида Ицо Тичо Елит чакат бебета! С Меца е гордия Иво, който не може да и се нарадва на характера, а с Аида е майка ми, която от повече от четвърт век произвежда кучила и може да каже всичко за произхода на кучетата ни. Всички кучета макар че го отрича монтанския версификатор през първите 6 години когато го вкарвохме в породата са от тоя двор и от тая жена но когато са при него са чисти, а когато са от и във извора са мелез. Лъже си последователите най-безогледно за произхода им и крие че са от мен, единствено за да отрече че съм го вкарал в породата и  само съм му подарявал кучета, които той после или криеше, или ми продаваше тъй като трябваше да подарявам и в други центрове, а тогава не достигаха страшно. Голям селяндур но хитрец, който обаче макар и много амбициозен е безкрайно вреден за породата и скоро всички ще разберат колко и навреди с пошлите си амбиции.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#9800 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2010 - 11:48 PM

Отново баба Радка заслужил деятел на породата. Кучетата около нея са с много стар и проследен и описан произход каквото и да говорят клеветниците и лъжците. Старите обаче в породата като Петьо Шарков,Тошко Абаджиев, и разбира се Вълко Стефанов както и много други знаят че това са абсолютно чистопородни овчарски кучета с български и никакви друге предци!

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#9801 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2010 - 11:50 PM

Това го правихме днес с Митко Барзата. Едно добро заплождане с Генчо 3.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#9802 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2010 - 11:55 PM

Амиго 2-ри Аян Дико. Прекрасен младеж произведен и собственост на развъдник Аян Дико на Митко Тодоров Барзата. Безупречен екстериор, произход и характер.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#9803 Потребителят е офлайн   Samurai-brodnik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2010 - 08:26 AM

Цитат(Стефан Попов - председател НКБОК @ Apr 7 2010, 10:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Амиго 2-ри Аян Дико. Прекрасен младеж произведен и собственост на развъдник Аян Дико на Митко Тодоров Барзата. Безупречен екстериор, произход и характер.

ab_041.gifБрей, те кучетата на Барзата се научили най-сетне да ядат камъни!!! ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Страхотен принос за кинологията. А кучетата наистина са хубави, но не могат да се сравняват с монтанските си роднини, нали, приятелю?! ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

#9804 Потребителят е офлайн   stefan yordanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2010 - 12:01 PM

Каран известен още като Карен.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

Прикачени снимки

• Прикачена снимка

#9805 Потребителят е офлайн   stefan yordanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2010 - 12:04 PM

Каран 2-ри

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#9806 Потребителят е офлайн   stefan yordanov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2010 - 12:11 PM

Каран 3 . За съжаление и трите кучета не са между живите.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#9807 Потребителят е офлайн   zhel Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2010 - 02:03 PM

Цитат(Printon @ Apr 4 2010, 12:27 AM) <{POST_SNAPBACK}>
и почему светилото на нашия кучкарлък хабилитирания кинолог г-н попов не се прояви, а допуснахте да го измести някаква си руска анатомиска ea_103.gif

Явно коментарчето ти има някаква цел. Но е още по явно,че не си запознат с изложбите организирани и проведени от РК БОК Добрич.
За твое сведение от 7 години изложбите на РК БОК Добрич,са съдени все от различни съдии,така че никои не е изместен от "някаква си руска анатомиска",защото съдииското място на тези изложби не е резервирано за никого.Също за твое сведение Попов е бил и участник - изложител в изложби на РК БОК Добрич.

#9808 Guest_Боритарканъ_*

• Група: Гости

Публикувано: 08 April 2010 - 07:34 PM

Браво г-н Попов rc_036.gif
Не обръщаите внимание на разни плюнки. Те ще минат и заминат с течение на времето, никой няма да ги запомни.
Важно е да оцелее кучето - нашето куче. flagbg.gif Не разни каракачанки, каракитанки и др кара незнам си какви...

#9809 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 01:06 AM

Цитат(zhel @ Apr 8 2010, 11:08 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Printon @ Apr 4 2010, 12:27 AM) <{POST_SNAPBACK}>
и почему светилото на нашия кучкарлък хабилитирания кинолог г-н попов не се прояви, а допуснахте да го измести някаква си руска анатомиска ea_103.gif

Явно коментарчето ти има някаква цел. Но е още по явно,че не си запознат с изложбите организирани и проведени от РК БОК Добрич.
За твое сведение от 7 години изложбите на РК БОК Добрич,са съдени все от различни съдии,така че никои не е изместен от "някаква си руска анатомиска",защото съдииското място на тези изложби не е резервирано за никого.Също за твое сведение Попов е бил и участник - изложител в изложби на РК БОК Добрич.

Жельо, ще те критикувам малко бе брат! Като има един щурак като мен да им се връзва на паликарите ти защо да си втори? Остави ги и не им обръщай внимание на тия изгубени души, които сами се обричат на посредственост. Ние с теб сме кинолози но и кучкари, а те какво са оставили в кинологията и кучкарлъка? Колкото до анатомистката г-жа Киркитская това е една от моите колежки, които безкрайно уважавам. Не знам защо някой-никой хитричко по андрешковски и селски се опитва да ми слага думи в устата. За това ти напомням историческия виц, който много ти подхожда, а и на случая: Хане Ювиги, ......ги!
User's Signature

#9810 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 01:42 AM

Цитат(Samurai-brodnik @ Apr 8 2010, 05:31 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(Стефан Попов - председател НКБОК @ Apr 7 2010, 10:00 PM) <{POST_SNAPBACK}>

ab_041.gif Брей, те кучетата на Барзата се научили най-сетне да ядат камъни!!! ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif Страхотен принос за кинологията. А кучетата наистина са хубави, но не могат да се сравняват с монтанските си роднини, нали, приятелю?! ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif

Наистина не могат а и не биха искали. Нито самите кучета, нито ние, които ги развъждаме въпреки общите си корени и ти много добре го знаеш. Защото подарих същата кръв на влашкия илитерат, но тоя нямчо не само не я разви но я кръщаваше със знайни и незнайни компоненти. Докъто много добре знаеш че аз никога не бих си позволил компромис със съвестта си, или такъв с хората, с които работя. Знаеш и какви кучета заплождам, какви купувам тъй като си бил постоянно с мен по заплождания и ми знаеш много добре отношението към чистопородността на овчарското куче! Лошото е че тоя вредител на породата успя да заблуди доста свестни хора, имащи по малко стаж в нашето куче. Не случайно интереса към кучетата от кръвта и предците, които аз съм развивал през годините е толкова голям дори и на тоя, който обруга труда ми и който лично аз създадох. Но в живота е така : порастнаши пилци поебаши квачки. Той продължава тайничко да се домогва до кучета, които излизат от мен защо ли! Сега твърди че само 30 процента от кучетата му били от мен - неблагодарен безсрамник! Та той шест години работи с родители само и единствено от мен. Къде са им приплодите, които лично му помагах да осъществи тоя некадърник. Разбира се от това което му завещах. Като прави линии Беловски Мурад и Кьорав Караман, както и други такива от къде са му техните потомци? Важното е че при мен и в нашия клуб останаха не измешани и по-добри екземпляри, към които се ориентираха грамотните развъдчици дори от неговата организация, защото разликите стават все по-очевидни и в наша на НК БОК полза. Нека влачи да имат поне нещо свястно и хубавите хорица около него. Но да не лъже и фалшифицира произхода им защото е грехота пред породата, развъдчиците и България, а не да ми развява знамена, под които само скрива лъжи и стъкмистики. А колкото до Митко Барзата убеден съм че е сто пъти по-важен от монтанския пелтек зо породата и е сто пъти по-честен от него. Затова  оня муньо ходи няколко пъти да го курдисва да ходи във фалшиви еднодневки организации, които сам си създава и напуска. Видов ден обаче наближава. Всички разбраха че моя най-лош ученик и Юда на породата е само един меркантилен неин ползвател, а не истински радетел и затова му избягаха толкова знакови радетели, а и продължават да бягат. Скоро ще остане сам с парите, които извлачи от породата да го задавят дано.
User's Signature

#9811 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2010 - 08:07 AM

Я-а-а-а, ти си са показал бе, г-н кинолог. Сигурно си бил някаде да четеш лекции нали си хабилитиран. af_089.gif

Ей тоз аврам ти голям трън бе. Дай да гу уставим на една страна. На тебя ти й кеф да приказваш за тебе си, тъй че дай да кажеш още малко.

Къдей породата БОК бе г-н кинолог.
Кат си гулям специалист що брфкто ти взе контрола над породата.
То хубаво че си вярваш и че има двама трима дето още са заблудени, ами я освен коя кучка ТИ си заплодил земи покажи докоментирано кога и как си ги заплодил, кви са им родословията да ги видим, номера на татуровките или на чиповите пък посля продължавай да са изхварляш кат чикия на пясък че си велик. ea_103.gif
ОК, аврам нищо не разбра, не че наистина разбира, ама чакай малко нали ти го беши учал. Ти баз бая хабилитиран пък на толкоз ли можа да го научиш. ae_085.gif Лошо седларов, лошо ама за тебе. Пък иначе продължавай да си праиш сам вятър с празни приказки. wb_052.gif

Хубаво че казваш, че тая рускинята ти й колежка, ама дали тя ша каже за тебя същото ???
ea_103.gif

и май на сичките проблема ви, че не вий а той лапа. ами ша лапа - тоз голям търбух не са пълни лесно ab_041.gif
караачаните газ пропикаха че изтарваха лапането, тебя бати бойко рано рано те издуха, само внимавай тук кво ша кажиш по темата, да не земем нии да кажим що та издуха. тъй чи сега докато е батити бойко аврам има късмета да лапа.

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 489
  • 490
  • 491
  • 492
  • 493
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни