Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 494
  • 495
  • 496
  • 497
  • 498
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#9888 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 April 2010 - 07:21 PM

Кои ще се занимава с нас простосмъртните бре, ние сме лоши и все хокаме , дори не сме членове. Е за това никои няма да ни отговори, не че не знае какво да ни каже, нал се сещаш.

#9889 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 07:21 PM

Цитат(Стефан Попов - председател НКБОК @ Apr 14 2010, 11:14 AM) <{POST_SNAPBACK}>
 Простотия, немотия, кашлица и любов не могат да се скрият. Затова в Братаница ще се съберем тия дни както всяка седмица вече и то от доста време. Пък тия... клакьорите нека си лаят кервана си върви. Те вижте че са отрицание на всичко и потвърждение на нищо. Нормално, като се има предвид че им се ще някой да ги забележи в породата или в организираната кинология, та ако щете и кучкарлък. Да ама тях ги няма и в телефонния указател, нежели в дейността, където сме толкова много хора, а и пионери в породата. Тия дни платих първите електронни карти за членство в БРФК на членовете на НК БОК и смятам че много скоро те многократно ще се увеличат. Нашите членове вече узряха за FCI, БРФК и НК БОК пък мъниците-това са дребни, безпородни, дворни и незначителни кучета, нека си джафкат. Твърде им е малко багажеца че да си мерят пишките с нас. Може би ги е яд че пуснахме много снимки, с които показахме както старите кучета, от които идва кръвта, с която работим, така и техните потомци, потвърждение на това, което сме правили през годините. Дано по-разбраните от тях ако имат нещо останало от добротата и човещината у хората се вземат в ръце и ако искат с нещо да помагат на породата, ще проявим толерантност и даже ако можем да сме им полезни с нещо- то няма проблем. За останалите мисля че нямаме излишно време, което да губим с хора, които ни се водят, ни се карат!

Това вече го слушаме 4-5 години - дай нещо ново.
Членовете узряха за FCI, ама FCI не ще да яде български плодове. Защо???

И не ми отговорихте - каква е процедурата да стана член на НК БОК ???
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#9890 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 April 2010 - 07:28 PM

Цитат(Боритарканъ @ Apr 14 2010, 07:26 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Ей

Тикъв си в нк бок че неразбах. Стани член и тогава ще ти се достъп до вътрешна инфрмация а ако не човечиш може и нещо друго ab_041.gif

Добре.......аз съм член .......Хайде постарай се да разбера въпросите ти зададени от ТАЙСЪН.... Па макар и налична ако нямаш възможност да е тук.....с уважение Манчев
User's Signature

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов

#9891 Потребителят е офлайн   molos Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 07:47 PM

Цитат(vano @ Apr 14 2010, 05:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Какво членство бе вано ud_009.gif в каракачанскя форум през ден се подиграваш на нк бок и Попов. С вучков и компания си се веселите и разменяте усмивчици. Попов такъв Попов онакъв...бая весело си прекрвате,сега член искаш да им ставаш. И с тия и с тия, не става ea_103.gif

Кой е толкова прост или луд да те направи член?
Втори Каръл Кочер... ab_041.gif

#9892 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 08:31 PM

Цитат(molos @ Apr 14 2010, 05:52 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(vano @ Apr 14 2010, 05:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Какво членство бе вано ud_009.gif в каракачанскя форум през ден се подиграваш на нк бок и Попов. С вучков и компания си се веселите и разменяте усмивчици. Попов такъв Попов онакъв...бая весело си прекрвате,сега член искаш да им ставаш. И с тия и с тия, не става ea_103.gif

Кой е толкова прост или луд да те направи член?
Втори Каръл Кочер... ab_041.gif

Я кажи, какво се веселим и вземи покажи обекта на нашето веселие, че да се повеселят и хората които имат бан там.

А член няма да ме направят защото ще се компрометират. Ето Сиом е член на клуба - ама и на него не отговарят, и той едва ли е виждал племенната книга. И той едва ли е присъствал на многото мероприятия, организирани от НКБОК.

Ами я нека Попов да изброи кои от тези стари радетели, членуват в НК БОК - или той смята че като ги познава или някога са членували, те продължават да са членове на организацията.

Та за веселието беше въпроса:

Досега на показ са показни в нета 2 родословия и двете се оказаха пълна стъкмистика??? Това, ако не е за веселие, кое е ?

Защо не успя да ни убеди в правотата си, когато се спореше за Генерала или за Бялата Марта? Защо се кълне че незнае за мелези, пък се гордее с кучета, чиито баща е кавказеца Даур.

Защо близо енда година не написа нито ред във форума, по времето, когато се признаваше буковината и не отговори на нито един конкретен въпрос, тогава. Защо и сега избягва отговорите на въпросите, под предтекст, че не сме членове на клуба.

Само неразбирам самурая защо се опитва да оневини Попов, за сметка на Литов и БРФК. Та нали Попов е неизменна част от УС на БРФК бре самурай. За какви предатели говориш. Та нали ти сега си в организацията на най-големия предател (според Попов) Аврам. И какво стана Аврам предател, Любо Бояджиев предател, сина на Иван Катев, Динко предател, Чилика и Барсата предатели... А не се ли замисляте че щом толкова хора се махат от клуба има нещо гнило в ръководството му. И за капак и БРФК и К. Литов предатели, че му взеха развъдната дейност и позволиха на клубове като добричкия да работят по правилата, които сега Попов и НКБОК се сетиха, че трябва да спазват.

Такива ми ти работи.

User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#9893 Потребителят е офлайн   Трак Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2010 - 09:10 PM

Абе хора вие яко сте облъчени af_089.gif Болни мозъци сте май да се дърлите за нищоооо! ud_009.gif
User's Signature

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !

#9894 Потребителят е офлайн   Трак Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 April 2010 - 09:18 PM

Да не мислите че овчарите които ползват кучета им дреме за вашите глупости?
User's Signature

Влизам тук за да разбера подробности за породата и мероприятията който клубът провежда !

#9895 Потребителят е офлайн   siom Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 14 April 2010 - 09:30 PM

А член няма да ме направят защото ще се компрометират. Ето Сиом е член на клуба - ама и на него не отговарят, и той едва ли е виждал племенната книга. И той едва ли е присъствал на многото мероприятия, организирани от НКБОК.

ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif Ти ще излезеш май някой ясновидец а????? smile.gif smile.gif smile.gif на такива като мене се обаждат когато става дума за събиране на членския внос..........е все пак е някакво мероприятие........ ab_041.gif

User's Signature

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов

#9896 Потребителят е офлайн   Samurai-brodnik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 09:41 PM

af_089.gif Всеки отговаря за себе си. Аз съм в БРКС, защото тук се работи, има атмосфера на приятелство и разбирателство. И има правила, които се спазват. Не оневинявам Попов, а припомням за заслугите и усилията му за БОК. Грешки всеки е правил, особено ако се е опитвал нещо да сътвори... И дано НК БОК се възроди отново, това ще е от полза за породата. Щом не можем да работим заедно, то поне да не си пречим, момчета... И да се уважаваме... af_089.gif

#9897 Потребителят е офлайн   palikara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 10:54 PM

Цитат(ТАЙСЪН @ Apr 14 2010, 07:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Кои ще се занимава с нас простосмъртните бре, ние сме лоши и все хокаме , дори не сме членове. Е за това никои няма да ни отговори, не че не знае какво да ни каже, нал се сещаш.
Голям трън в очите ви е .Маи е време да спръ да ви чета глупостите само едно и също по банални от вас няма на къде повече.

#9898 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 11:07 PM

Цитат(palikara @ Apr 14 2010, 08:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(ТАЙСЪН @ Apr 14 2010, 07:26 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Голям трън в очите ви е .Маи е време да спръ да ви чета глупостите само едно и също по банални от вас няма на къде повече.

Къв трън , кви пет лева бе момче. Неща да упреквам никои или да го изкарвам по черен от дявола , ама истината трябва да се знае , грешките да се помнят. Без тези неща нищо ново и добро няма да стане. Па като искаш да спреш да четеш хубо , по добре банални , отколкото осрани и компрометирани. Барем знаиш сво значат тия думи.

#9899 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 11:09 PM

Цитат(siom @ Apr 14 2010, 07:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>

ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif Ти ще излезеш май някой ясновидец а????? smile.gif smile.gif smile.gif на такива като мене се обаждат когато става дума за събиране на членския внос..........е все пак е някакво мероприятие........ ab_041.gif

Е чувате ли какво ви казва човека или и тои стана облъчен или ни е приятел. Хората които казват истини станаха неудобни маи и започнахте да ги причислявате както си знаете . Ама чпак прочетете какво пише момчето , това е живата истина.

#9900 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 11:12 PM

Цитат(Samurai-brodnik @ Apr 14 2010, 07:46 PM) <{POST_SNAPBACK}>
af_089.gif Всеки отговаря за себе си. Аз съм в БРКС, защото тук се работи, има атмосфера на приятелство и разбирателство. И има правила, които се спазват. Не оневинявам Попов, а припомням за заслугите и усилията му за БОК. Грешки всеки е правил, особено ако се е опитвал нещо да сътвори... И дано НК БОК се възроди отново, това ще е от полза за породата. Щом не можем да работим заедно, то поне да не си пречим, момчета... И да се уважаваме... af_089.gif

Самураи, едно ще ти кажа. като искаш да излезеш мъжкар , бъди такъв винаги и кажи защо напусна твоя приятел Попов. Ама точно и без увъртания , аз истинската версия я знам , ама искам ти да я кажеш на всички. Повече няма да те тормозя , а мога.

#9901 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 11:16 PM

Цитат(Трак @ Apr 14 2010, 07:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Да не мислите че овчарите които ползват кучета им дреме за вашите глупости?

Ей стана ми симпатичен бе човече. Маи си се облъчил доста.
Да не мислиш че в завода или собствениците на БМВ им пука за интернет форума на БМв.
Кви обчари кви кучета бе човече . Ти да не очакваш овчарите да ти правят породата и да пишат в интернет. ab_041.gif ab_041.gif Пък после кои бил облъчен. ab_041.gif
Ти да не си се родил година след Чернобилската авария ud_009.gif

#9902 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 11:17 PM

Нещо пак се пръкнаха критикарите, които явно някой организира и колкото и долни похвати да имат показват само едно: НК БОК им и трън в очите и някой ги подучва, с което негласно признават че много им се ще да ни няма. Да ама ние сме тук и ще продължим да бъдем защото цялата дейност е основана от същия този НК БОК. И ако някой може да посочи организация преди нас нека го направи.  Говорят в минало време за нас, но тези, които се отделиха донякъде ни изчистиха къщичката от дрязги, а други вече се връщат. С трети не сме прекъсвали приятелството и сътрудничеството и до днес и ще продължим да го развиваме. Визирам много от хората и ръководството на СРОК. Та не избягаха ли от монтанския ДИС и мерзостта му хората от Памидово, Пловдив, Габрово, Видин, Ботевград, Враца, а сега дори и цяла група от Монтана. Не са ли стари и доказани радетели Лачката от Памидово Станимир Добревски и Любо Бояджиев. Ами да не са само те. Ние и миналата и тази година се срещаме и работим с тях и в момента уточняваме как да разширим това сътрудничество. Ползваме едни и същи кучета и съм сигурен че сега някой от ония критикуващите умници и честно казано страхливци ще се опита пак да вкарва интриги. Говорете си в минало време за нас-лошо няма. Но щом интереса към кучетата, които се раждат при нас е постоянен и от всички организации то значи май добре работим и развъждаме. А кинологията драги ми умници е преди всичко развъждане. Днес успях да попълня доста сведения за произход и пак ще поискате да ви ги покажа. Нека ви ги покаже ако иска Виктор Нонов ако желае. Или пък Лазар Лазаров.  Да ама ако сте в тяхната организация. А тя е НК БОК, който вие мушмуроци се опитвате да погребете . Е няма как колкото и да ви е мъчно и каквито и мерзки похвати да използвате. При нас останаха всички до един от основателите на клуба. И Петьо Шарков, и баща му бай Никола, и Никовците племенник и син Шаркови, И Тошко Абаджиев и Вълко и ред други от Пазарджики и региона. От Велинград на първо място Ефти, Метката Бай Иван Гардански и синовете му, Тони Филипов и още много други. Ами групата от Грашево с Алеко Гальов. Ами клуба в Братаница, ами този във Варвара . От Стрелча Ники Рогачев и семейството.  От Белово, Динката, Добровница и ред други центрове от Пазарджишко. Ами останалите центрове в страната... Ще ви се да не е така ама защо бе джанъм та нали НК БОК създаде организациите дори на най върлите си противници и им даде кучета, документии линия на поведение. Ама били се цепили. Нормално за България и българина. Но и монтанската организация почна да се4 цепи и то все по-силно. Може да се каже, че ако Динко и Албен си тръгнат нито един стар и значим радетел вече няма при корифея и титан на мисълта от Монтана. Проблемите им тепърва започват, а ние все повече се стабилизираме. Имаме мрежа от клубове и методика за работа. И много амбицирани за работа и точни люде. Жалкото е само че някои честни хорица се оставиха да ги заблудят разни полуидиоти, но и това ще отмине. Но НК БОК ще остане колкото и да плачете като вдовици за... храна бе храна.  
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#9903 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 11:25 PM

Цитат(siom @ Apr 14 2010, 06:35 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Вие член ли сте на НК БОК от кога, в кой клуб и как се казвате за да е честно да Ви отговоря и да има коректен диалог?
User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#9904 Потребителят е офлайн   ТАЙСЪН Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 11:27 PM

Виж бе човек, остави научната фантастика смени жанра. Не се ли умори. Никои никого не ще да променя или да погребва. Иска се истина , мъжко поведение , честност, уважение , такива работи. Каде пак литна. Докато не излезеш от този сън , ще приличаш колкото и да не искаш на монтанския си ученик. Пък ти си говори каквото искаш, щом ти харесва , но помни че не това е истината.

#9905 Потребителят е офлайн   развъдник АКБЕК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2010 - 11:56 PM

не ми е това породата,но като чета отстрани спора искам само няколко неща да ви напомня.
-първо така наречената порода БОК няма и не може да има друга алтернатива освен тази вътре в БРФК ,по простата причина ,че тя е наложена от практиката и като член на МФК.
-ако има вече клуб в БРФК то независимо от споровете и проблемите в него и извън него ТОЙ ЩЕ Е ЛЕГИТИМНОТО ЛИЦЕ НА ПОРОДАТА.

в случая форумите нищо не решават.тези неща ги решава живота и практиката.а тя вече е наложена по световен модел и у нас.затова и да имате различия се научете да ги решавате по-диалогично.

#9906 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 12:13 AM

Цитат(ТАЙСЪН @ Apr 14 2010, 11:32 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Виж бе човек, остави научната фантастика смени жанра. Не се ли умори. Никои никого не ще да променя или да погребва. Иска се истина , мъжко поведение , честност, уважение , такива работи. Каде пак литна. Докато не излезеш от този сън , ще приличаш колкото и да не искаш на монтанския си ученик. Пък ти си говори каквото искаш, щом ти харесва , но помни че не това е истината.

Тайсъне-е-е-е, хабилитирания кинулог паг бяга по тъч линията.

Кинологе, въпросите-е-е-е, кинологе!
Чаками кункретни отгувори.
Въпрос - отгувор.

Пък посля можи и ний да та земим на сирьозно, къкту ти си са симаш за тъкъв.

в-п-р-о-с-и-т-ееееееееее
и отговорти. Айде нали ни си във фуста и си МЪЖ. дайгу кату МЪЖ. Мъжете имет дустойнству ни бягат ами даже и да ни са прави утгуварят.
пък ку са са пуувлякли и пуприкалили със самутитулуванто си, да си кажат. ша разбирем. на интиликтуалнити пубиртети им прустено да са изфърлят кат чикии на пясък.

#9907 Потребителят е офлайн   Printon Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2010 - 12:23 AM

Цитат(развъдник АКБЕК @ Apr 15 2010, 12:01 AM) <{POST_SNAPBACK}>
не ми е това породата,но като чета отстрани спора искам само няколко неща да ви напомня.
-първо така наречената порода БОК няма и не може да има друга алтернатива освен тази вътре в БРФК ,по простата причина ,че тя е наложена от практиката и като член на МФК.
-ако има вече клуб в БРФК то независимо от споровете и проблемите в него и извън него ТОЙ ЩЕ Е ЛЕГИТИМНОТО ЛИЦЕ НА ПОРОДАТА.

в случая форумите нищо не решават.тези неща ги решава живота и практиката.а тя вече е наложена по световен модел и у нас.затова и да имате различия се научете да ги решавате по-диалогично.

ама ти сигурен ли си чи в брфк въобще има пурода бок и сириозен кунтрол ако въобще има кво да са кунтрулира??? я пумисли малку и пак са изкажи.
куя практика нложи пуродата в брфк. кату казваш практика - значи чубанти. да ма наистина на повичту чубани им дреми дали й бок мок, смок и низнам ощи кво. чубанти са на пулету и в кушарти и никуй от тях ней наложил нищу никъди.

квой наложину в бфк, кату мфк ги сиктирдиса за пасивнуст и никумпипентнус. аку сичмку беши наред, а не засрану от хабилитирания кинулог бок амен амен с идиния крак вечи щеши да й в мфк. и иминно щоту пупов с нищото си правини или саму с правини на прустутии доведи ду там да му земат кунтрола над пуродата и аку нещу йя блу свършино зарад негу то са върна пуне с 10 гудини назат. тъйчи аку наистина той има заслуги, да има- да унищужава.

диалугичните ришения ни искат лакардии и саму АЗ,АЗ,АЗ ами тоя АЗ да си кажи - да ни ставам, гриших, но имам искрина амбиция да работя в полза на пуродата и който можи да работи, а аз ако наистина съм качиствян, сирьозните сами ша ма пуканят.

пупов отдавна издуха супата и идинсвенто му успукуение са лакардийте пу форумти и тук там накуй заблуден кьорчо да му приглася.

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 494
  • 495
  • 496
  • 497
  • 498
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни