Фотогалерия на БОК
Публикувано: 14 April 2010 - 11:17 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 14 April 2010 - 11:25 PM

Вие член ли сте на НК БОК от кога, в кой клуб и как се казвате за да е честно да Ви отговоря и да има коректен диалог?

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 14 April 2010 - 11:27 PM
Публикувано: 14 April 2010 - 11:56 PM
-първо така наречената порода БОК няма и не може да има друга алтернатива освен тази вътре в БРФК ,по простата причина ,че тя е наложена от практиката и като член на МФК.
-ако има вече клуб в БРФК то независимо от споровете и проблемите в него и извън него ТОЙ ЩЕ Е ЛЕГИТИМНОТО ЛИЦЕ НА ПОРОДАТА.
в случая форумите нищо не решават.тези неща ги решава живота и практиката.а тя вече е наложена по световен модел и у нас.затова и да имате различия се научете да ги решавате по-диалогично.
Публикувано: 15 April 2010 - 12:13 AM
Тайсъне-е-е-е, хабилитирания кинулог паг бяга по тъч линията.
Кинологе, въпросите-е-е-е, кинологе!
Чаками кункретни отгувори.
Въпрос - отгувор.
Пък посля можи и ний да та земим на сирьозно, къкту ти си са симаш за тъкъв.
в-п-р-о-с-и-т-ееееееееее
и отговорти. Айде нали ни си във фуста и си МЪЖ. дайгу кату МЪЖ. Мъжете имет дустойнству ни бягат ами даже и да ни са прави утгуварят.
пък ку са са пуувлякли и пуприкалили със самутитулуванто си, да си кажат. ша разбирем. на интиликтуалнити пубиртети им прустено да са изфърлят кат чикии на пясък.
Публикувано: 15 April 2010 - 12:23 AM
-първо така наречената порода БОК няма и не може да има друга алтернатива освен тази вътре в БРФК ,по простата причина ,че тя е наложена от практиката и като член на МФК.
-ако има вече клуб в БРФК то независимо от споровете и проблемите в него и извън него ТОЙ ЩЕ Е ЛЕГИТИМНОТО ЛИЦЕ НА ПОРОДАТА.
в случая форумите нищо не решават.тези неща ги решава живота и практиката.а тя вече е наложена по световен модел и у нас.затова и да имате различия се научете да ги решавате по-диалогично.
ама ти сигурен ли си чи в брфк въобще има пурода бок и сириозен кунтрол ако въобще има кво да са кунтрулира??? я пумисли малку и пак са изкажи.
куя практика нложи пуродата в брфк. кату казваш практика - значи чубанти. да ма наистина на повичту чубани им дреми дали й бок мок, смок и низнам ощи кво. чубанти са на пулету и в кушарти и никуй от тях ней наложил нищу никъди.
квой наложину в бфк, кату мфк ги сиктирдиса за пасивнуст и никумпипентнус. аку сичмку беши наред, а не засрану от хабилитирания кинулог бок амен амен с идиния крак вечи щеши да й в мфк. и иминно щоту пупов с нищото си правини или саму с правини на прустутии доведи ду там да му земат кунтрола над пуродата и аку нещу йя блу свършино зарад негу то са върна пуне с 10 гудини назат. тъйчи аку наистина той има заслуги, да има- да унищужава.
диалугичните ришения ни искат лакардии и саму АЗ,АЗ,АЗ ами тоя АЗ да си кажи - да ни ставам, гриших, но имам искрина амбиция да работя в полза на пуродата и който можи да работи, а аз ако наистина съм качиствян, сирьозните сами ша ма пуканят.
пупов отдавна издуха супата и идинсвенто му успукуение са лакардийте пу форумти и тук там накуй заблуден кьорчо да му приглася.
Публикувано: 15 April 2010 - 01:05 AM

Вие член ли сте на НК БОК от кога, в кой клуб и как се казвате за да е честно да Ви отговоря и да има коректен диалог?

"Патриот- това е нормалното ми агрегатно състояние!"-Николай Хайтов
Публикувано: 15 April 2010 - 08:25 AM

Публикувано: 15 April 2010 - 10:05 AM
ей, ама ти найстина май ни си вред.
отнову саму вятър в ушити.
горя ти избруихми пуредица от въпроси.
отгувури на тях първу, пък отгуворити ша са дустатъчни да разбирем дали да та зимаме на серьозно или не. ду тука си балон с хелий.
Айди, нали си МЪЖ. утгувури кату маж - с дустоинство на всеки въпрос - отговор.
Публикувано: 15 April 2010 - 11:00 AM
Знам човека които стои за ника РАЗВЪДНИК аКБЕК. Знам че е сериозен и интелигентен човек. Това може би е причината да повярва какво точно се случва с породата. Че нещата не са това което показва Попов. За да не бъда голословен ще му дам само два примера.
Попитаи Попов колко пъти се е провеждало Общ. събрание по правилата през годините , как. Да не говорим за покани и за дневен ред. После виж човека пишещ се като СИОМ , които е от варненския клуб и какво казва тои. Да не говорим че преди него Попов каза че варненския клуб бил незнам си от колко члена и правел сумати изложби на година. Попитаи го колко са и каде ги прави с колко кучета и ще се натъкнеш сам на много лъжи. Аз като съм интругант и не членувам никаде , това момче нали си плаща и е фактор в породата , защо никои не му отговаря.
Така може би малко ще ти просветне лъжите и глупостите които бълват шепа хора виновни за краха на породата.
За това не отговарят на неудобни въпроси , а си търсят поводи всевъзможни да ги заобиколят. И естествено ние които питаме излизаме виновни. После за ква крива ракета говорим като тя въобще не лети.
Поздрави.
Публикувано: 15 April 2010 - 01:22 PM
та с квой заслужил, чи нещу ни разбрах от многуто ти написано. ама кункретну ми кажи, а не общи приказки.
и кату й заслужил толкуз многу що му зеха правата????????
tezi koito mu vzeha pravata go prodadoha na rumancite. Pomislete za6to.A za nas ostana da se pluem . pomislete malko/razdelyi ivladei/. Trybva da se raboti ZAEDNO
Публикувано: 15 April 2010 - 01:40 PM
та с квой заслужил, чи нещу ни разбрах от многуто ти написано. ама кункретну ми кажи, а не общи приказки.
tezi koito mu vzeha pravata go prodadoha na rumancite. Pomislete za6to.A za nas ostana da se pluem . pomislete malko/razdelyi ivladei/. Trybva da se raboti ZAEDNO
Искаш да кажеш че хората от БРФК, самото БРФК продаде породата на румънците?
Не знам човек , не ми се вярва и не съм чул някои от тях дори едно куче да е продал там , камо ли нещо което не притежава. Малко наивно е да се мисли това , да не кажа друго. Виж имаше хора, които защитаваш които много добре пласират нашето куче по чужбина , включително и в Румъния. Можеш ли да се тиш кои прецедател е това.
И аз искам да работим заедно , ама виж как когато има проблем или неудобен въпрос вожда се опитва да ги вижда и не работи затях. Така как се работи, човека не знае елементарни думи , като компромис например , да не говорим за други.
Публикувано: 15 April 2010 - 02:02 PM
Не знам човек , не ми се вярва и не съм чул някои от тях дори едно куче да е продал там , камо ли нещо което не притежава. Малко наивно е да се мисли това , да не кажа друго. Виж имаше хора, които защитаваш които много добре пласират нашето куче по чужбина , включително и в Румъния. Можеш ли да се тиш кои прецедател е това.
И аз искам да работим заедно , ама виж как когато има проблем или неудобен въпрос вожда се опитва да ги вижда и не работи затях. Така как се работи, човека не знае елементарни думи , като компромис например , да не говорим за други.
NEza6titavam nikoi .Samo kazvam ne6ta varhu koito trybva da se pomisli.KOGA ZAPO4NA RAZCEPLENIETO. Za6to savpada s vazhoda na RUMANESKO 4OBANESKO.Izglejda6 mi umno mom4e, POMISLI
Публикувано: 15 April 2010 - 03:36 PM
NEza6titavam nikoi .Samo kazvam ne6ta varhu koito trybva da se pomisli.KOGA ZAPO4NA RAZCEPLENIETO. Za6to savpada s vazhoda na RUMANESKO 4OBANESKO.Izglejda6 mi umno mom4e, POMISLI
айди нову прутивуречии - къв руманеску къв чубанеску бре.
сам кинулога каза, че признаванто й дълъг пруцес - брой линии, гудини на изчаквани и тъй нататък. идна пурода да я признаят минават минимум 8 години, нали тъй бе кинологе?
за чубанеску тук са загувори от 2-3 гудини. простата аритметика пуказва, чи руманците са почнали минимално ощи 8 гудини назад или кво излиза - приди 10-11 гудини. е, румънцити ли ни са криви, камин литув ли ни й крив, чи ръкетата не можала да фръкне. криви е саму кусмунавта дету управлява ракетта. почнал от низнам си колку гудини, КИНУЛОГ а не кучкар, хабилитиран, демек наистина чувек на нуаката, а сичку окулу него засрано.
катой толкоз вилик и толкуз многу напраял за пуродата, що му утннеха правата да я кунтрулира. уния от брфкто тряа да са пълни тиквиници, при условии, чи всимко върви както трая, да са назорват с дупълнителна рабута.
нека кинулога да отгувари на пуставинти въпроси един пу един, пък посля ша почни сичку да си идва на мястуту, а не само да развява байраци и пет 6ест да му са кланят.
Публикувано: 15 April 2010 - 03:45 PM
Публикувано: 15 April 2010 - 03:57 PM
ми нали същуту и аз гу казвам.
ни знам дали нурмалян чувек можи да приеми, чи някой от низнам си колку гудини работял за пуродата, идва ли не живота си дал за нея, заплудил сичките кучки из българия и извиднъж - зимат му правата над пуродата. аку тоя АЗ наистина беши толкуз добър и аку наистина беши напрая нещу в ползу на пуродатакой шай тоз луд дету ъша му пречи да работи, ша му земи правата и низнам си кво.
ни става чувека, тува е с идна дума. и то нищу лошу няма, чи ни става - глупуват, глупуват, никъдърен, никъдърен ама кату земи да са фъчка - АЗ туй, Аз унуй, АЗ съм тъкъв, АЗ съм унъкъв. пък за идно нещо ду мумента ней казал точну къкъв и как й станал такъв.
ха сига да видим, що за чувек й туй - никадърен, самухвалкувец или пхросту ма-а-а-алко болнав в глъвътъ.
Публикувано: 15 April 2010 - 05:05 PM

????????????????????????????????????????????????????
Публикувано: 15 April 2010 - 05:32 PM