Това вече го слушаме 4-5 години - дай нещо ново.
Членовете узряха за FCI, ама FCI не ще да яде български плодове. Защо???
И не ми отговорихте - каква е процедурата да стана член на НК БОК ???
Какво членство бе вано

в каракачанскя форум през ден се подиграваш на нк бок и Попов. С вучков и компания си се веселите и разменяте усмивчици. Попов такъв Попов онакъв...бая весело си прекрвате,сега член искаш да им ставаш. И с тия и с тия, не става
Кой е толкова прост или луд да те направи член?
Втори Каръл Кочер...

Я кажи, какво се веселим и вземи покажи обекта на нашето веселие, че да се повеселят и хората които имат бан там.
А член няма да ме направят защото ще се компрометират. Ето Сиом е член на клуба - ама и на него не отговарят, и той едва ли е виждал племенната книга. И той едва ли е присъствал на многото мероприятия, организирани от НКБОК.
Ами я нека Попов да изброи кои от тези стари радетели, членуват в НК БОК - или той смята че като ги познава или някога са членували, те продължават да са членове на организацията.
Та за веселието беше въпроса:
Досега на показ са показни в нета 2 родословия и двете се оказаха пълна стъкмистика??? Това, ако не е за веселие, кое е ?
Защо не успя да ни убеди в правотата си, когато се спореше за Генерала или за Бялата Марта? Защо се кълне че незнае за мелези, пък се гордее с кучета, чиито баща е кавказеца Даур.
Защо близо енда година не написа нито ред във форума, по времето, когато се признаваше буковината и не отговори на нито един конкретен въпрос, тогава. Защо и сега избягва отговорите на въпросите, под предтекст, че не сме членове на клуба.
Само неразбирам самурая защо се опитва да оневини Попов, за сметка на Литов и БРФК. Та нали Попов е неизменна част от УС на БРФК бре самурай. За какви предатели говориш. Та нали ти сега си в организацията на най-големия предател (според Попов) Аврам. И какво стана Аврам предател, Любо Бояджиев предател, сина на Иван Катев, Динко предател, Чилика и Барсата предатели... А не се ли замисляте че щом толкова хора се махат от клуба има нещо гнило в ръководството му. И за капак и БРФК и К. Литов предатели, че му взеха развъдната дейност и позволиха на клубове като добричкия да работят по правилата, които сега Попов и НКБОК се сетиха, че трябва да спазват.
Такива ми ти работи.