Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 06 February 2012 - 11:41 AM, написа:
Zin, в 06 February 2012 - 11:01 AM, написа:
Доста мислих и реших да се похваля с моя сладур. Вярно, че доста се изненадах, тъй като "родословието" му беше на една хартия с екзотични имена, ама бях твръдо решила да вземе едно .
Като го взех имах чувството - че е болно все нещо странно бръмчеше, после се оказа, че така си ръмжало. Подложих го на цялостен преглед дето викат от А до Я. Направихме му програма ваксини, външно, вътрешно обезпаразитяване - хранене и т.н. Направиха му страхотна къща , изолирана, тапицирана, с навес - но приятеля не я "отрази". Много му се сърдех - толкова труд и време, хайде то парите си летят - ама то си е серизна постройка с предверие и т.н. пък тапицирана, да е меко да му е топло - всички глезотии дето ги бях виждала ги направихме - той нашия само ме гледаше с един поглед и въобще не я поогледа. Нищо решихме, че рано или късно ще реши да я посети. Първото нещо беше да разглоби чинийките с водата и храна и искрено да се забавлява с тях. Минахме на подръчни средства за хранене, защото ако останат празни се започва същото хулиганско действие върху тях.
Пуснахме като малък да си поиграе и се оказа голямааааа беля - и се принудихме като идват гости или на съседите гъските като минават да не ги отново рапердушинич, че вече пари да плащам за стока няма. Но нашия скъса две стоманени въжета - никой не ми вярваше ама си е така - показахме ги са "професорите" и им казах ами застани зад оградата и да видим колко ще издържи въжето - няма смели мъже вече - жалко няма
Но затова пък вечерно време има пълната свобода да прави каквото и както реши. Трудно ми е с къпането защото тази козина няма как да я намокриш и по скоро аз става цялата мокра, но и аз съм упорита - без баня няма в къщи хахаха. Ама какво да кажа обичаме си го.
Ето го и него
...............Здравей, може ли да видим родословието на Тоя ,,Хун,,
Няма проблеми даже да ви кажа от къде сме го купили. В момента "родословието" не е точно при мен, малко се намира на 200 км и ще ми е трудно веднага да ви откликна, но затова пък се свързах с човека, който ми го избра и ще получа повече информация от него. Достра страни имена имаше написани - но явно така са кръщавани кучетата и често имената не са ползвани хахаха
Тъй като не съм на ти с тази порода, вече характерчето го разбрахме
Много ме радва окраската му и бялото връхче на опашката - и този поглед като иска да ти се подмаже.
Не зная как е при вас - но той е много готин и аз го харесвам - не мога да разбера защо толкова му се плашат - той е още мъничък - бебче е, вярно че има силен глас - ама нали трябва да покаже, че все пак е там де хахаха
Пък и вечерно време вече е много тихо, решихме си проблемите с крадците и временно заблудени солариумни туристи. То кучето иска само да си поиграе с тях пък те му бягат - лоши хора направо хахаха
Всъщност те колко големички трябва да станат - той не е ли достатъчно пораснал - вярно е, че е тук на снимките на 8 месеца , ама все си мисля, че е поотраснал. Пък и все още го храним по три пъти на ден, че е голям гладник и се оплаква.