Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#1501 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 February 2008 - 06:59 PM

е и аз забелязах че си враждебно настроен към много хора ама си мълча,все се правиш на голям умник,а всъщност си доста досаден като ръсиш акъл и идеи навсякъде,да ти кажа най малко на тебе,горския и още един двама искам да си показвам песа. за разлика от вас аз влизам във форума много рядко, и знаеш ли защо заради ей такива като тебе които ми развалят настроението
Публикувано на: Днес в 06:53

За мен ли се отнася това??
Ако доидеш на Банско ще те разведа и ще ти покажа ако искаш разбира се.

#1502 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:01 PM

Цитат

Цитат

По отношение на Шаро на Марко Френкев искам да те запитам дали знаеш как е попаднало в г-н Френкеф и от къде ?

До колкото знам човекът, който му го е продал, пише тук с ник Karagez. За подробности се обърнете към него.

Иначе официалното представяне е, че е наследник на костенска, Тунина кръв..  ;D
Което е Лъжа.

пс. Местни кучкари - "фенове" на овчарските породи са ми разказвали, че навремето в Североизточна България нямало едри овчарски кучета. И края на 80-те, началото на 90-те години, когато каракачанското куче доста се е популяризирало из страната, особено Разложкият дамазлък, който по тези времена вече набирал скорост по ръст, тегло и др. в сравнение с останалата популация, са посещавали този регион. Връщайки се тук с най-хубавите, най-едрите кучета.

пс2. По-късно прочетох една статия от март-април 1995г. с автор Стефан Попов, в която беше написано следното:

"Необходимо е да вмъкнем един въпрос, който довежда до нарушаване на качествата на породата и представлява реална заплаха за нейното съществуване и бъдеще. Това е въпросът за нечистопородното кръстосване, което води до изкривявания с траен ефект. Такива опити се правят главно в района на Разлог и Банско, където съществува една от най-добрите популации на сиви кучета. Там се правят кръстоски с нюфаундленди и санбернари. Въпреки че се уедриха, получените кучета са с влажна конституция, изправени скакателни стави, слабоподвижни и лишени от издържливост. Бърнести, с увиснали очни прорези, коремести, с нехарактерни разцветки и къдривина на косъма, те не само не отговарят на визуалната представа за каракачанското куче, но и не носят характерния за породата дух. Само след няколко години, овчарите започнаха да казват за тях "меки кучета" и отчетоха грешката на това немотивирано кръстосване. Почти сто процента от получените кучета бяха с отклонения от нормалната захапка."

Пак си в грешка скъпа ,но повече информация няма да получиш от мен ще те оставя да си поблскаш агнешката главичка.

#1503 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:03 PM

Цитат

Пак си в грешка скъпа ,но повече информация няма да получиш от мен ще те оставя да си поблскаш агнешката главичка.

Аз мисля, че ти си в грешка. И то сериозна.  :blink:
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#1504 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:20 PM

Цитат

абе и аз забелязах че си враждебно настроен към много хора ама си мълча,все се правиш на голям умник,а всъщност си доста досаден като ръсиш акъл и идеи навсякъде,да ти кажа най малко на тебе,горския и още един двама искам да си показвам песа. за разлика от вас аз влизам във форума много рядко, и знаеш ли защо заради ей такива като тебе които ми развалят настроението
  Това за кой се отнася симпатяга :blink:

#1505 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:21 PM

Цитат

Цитат

По отношение на Шаро на Марко Френкев искам да те запитам дали знаеш как е попаднало в г-н Френкеф и от къде ?

До колкото знам човекът, който му го е продал, пише тук с ник Karagez. За подробности се обърнете към него.

Иначе официалното представяне е, че е наследник на костенска, Тунина кръв..  ;D
Което е Лъжа.

пс. Местни кучкари - "фенове" на овчарските породи са ми разказвали, че навремето в Североизточна България нямало едри овчарски кучета. И края на 80-те, началото на 90-те години, когато каракачанското куче доста се е популяризирало из страната, особено Разложкият дамазлък, който по тези времена вече набирал скорост по ръст, тегло и др. в сравнение с останалата популация, са посещавали този регион. Връщайки се тук с най-хубавите, най-едрите кучета.

пс2. По-късно прочетох една статия от март-април 1995г. с автор Стефан Попов, в която беше написано следното:

"Необходимо е да вмъкнем един въпрос, който довежда до нарушаване на качествата на породата и представлява реална заплаха за нейното съществуване и бъдеще. Това е въпросът за нечистопородното кръстосване, което води до изкривявания с траен ефект. Такива опити се правят главно в района на Разлог и Банско, където съществува една от най-добрите популации на сиви кучета. Там се правят кръстоски с нюфаундленди и санбернари. Въпреки че се уедриха, получените кучета са с влажна конституция, изправени скакателни стави, слабоподвижни и лишени от издържливост. Бърнести, с увиснали очни прорези, коремести, с нехарактерни разцветки и къдривина на косъма, те не само не отговарят на визуалната представа за каракачанското куче, но и не носят характерния за породата дух. Само след няколко години, овчарите започнаха да казват за тях "меки кучета" и отчетоха грешката на това немотивирано кръстосване. Почти сто процента от получените кучета бяха с отклонения от нормалната захапка."

Относно това какви кучета е имало в Североисточна Блгария мога да ти кажа следното:

Преди известно време даваха един филм по телевизията. Филма се казваше " Зима " ,които е правен  по разкз на Йордан Йовков. Та точно в този филм сбитията се развиват в село Пчеларово и село Зограф,които се намират в сърцето на южна Добруджа м/у гр. Генерал Тошево и Гр.Добрич.Затова те светвам да не слушаш местни кучкари,"фенове" на овчарските кучета а да вземеш да прочетеш този розкз или да намериш начин да гледаш филма.

#1506 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:22 PM

И аз това съм попитал ама отговор няма??

#1507 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:25 PM

Цитат

И аз това съм попитал ама отговор няма??
  готови сте за изложбата :->)и купите взехте :->)ще се видим там ;)

#1508 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:29 PM

Цитат

Цитат

Не съм сигурен дали кучето е било в Генко, но можеш ли да ми кажеш говори ли ти нещо : Петьо Графа

#1509 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:30 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Не съм сигурен дали кучето е било в Генко, но можеш ли да ми кажеш говори ли ти нещо : Петьо Графа

Участва във форума с ник Karagez.
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#1510 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:33 PM

Ще ми бъде интересно да се запознаем!!
Кажи на Ефти да докара Шамил на изложбата ще има силно присъствие на азиати!!  :->) :->) :->)

#1511 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:33 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

А ПОЗНАВАШЛИ ГО ЛИЧНО,АКО ДА МОЖЕЛИ ДА МЕ ЗАПОЗНАЕШ С НЕГО :blink:

#1512 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:34 PM

Цитат

Цитат

Цитат

ето Таро,изложбата и кучето,което е в средата на страницата

Ок, разбрах. :palec: Извинявам се ако съм те засегнал с нещо.

Веско много се извинявате с Анчето  ;D ;D ;D ;Dще ви запозная в Банско ;) :blink: ;D

Е Ванко ще се радвам,че нали затова са изложбите ,да се запознаем,да обменим опит пък и да седнем на маса.

#1513 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:36 PM

Цитат

Ще ми бъде интересно да се запознаем!!
Кажи на Ефти да докара Шамил на изложбата ще има силно присъствие на азиати!!  :->) :->) :->)
  чАКАМ ГО У НАС КАТО ДОЙДЕ И ЩЕ МУ КАЖА,А ШАМИЛ Е ДОБРО КУЧЕ,С БАЖУР СЕ ЗАПОЗНАХМЕ ПРИ ЗЪНДЕ,ИМАМ И СНИМКИ НА ШАМИЛ МОЖЕ ДА ПУСНА НЯКОЯ ;)

#1514 Потребителят е офлайн   Taro-68 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:37 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

Е ,и ???

#1515 Потребителят е офлайн   vanko2 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:38 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

ето Таро,изложбата и кучето,което е в средата на страницата

Ок, разбрах. :palec: Извинявам се ако съм те засегнал с нещо.

Веско много се извинявате с Анчето  ;D ;D ;D ;Dще ви запозная в Банско ;) :blink: ;D

Е Ванко ще се радвам,че нали затова са изложбите ,да се запознаем,да обменим опит пък и да седнем на маса.
  Ами как иначе,ама вие нещо много по иначе се извинявате та да видим ;D ;D ;D

#1516 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 07:39 PM

;D ;D Заповядайте всички желаещи!!!  :->) :->) :->) :->)

#1517 Потребителят е офлайн   iork Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 08:16 PM

Изложбата в Банско само за БОК и КК ли ще бъде.Азиатци да доведемели

#1518 Потребителят е офлайн   Klarans Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 08:17 PM

Качена снимка
Овчарски кучета от Разлог Тайсън Осман и Божур

#1519 Потребителят е офлайн   vane bansko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 08:19 PM

Задължително, и Азиатци задължително.
На 9-март ще има 6-ринга на,които ще се съдят-- Кавказка овчарка,Средноазиатска овчарка и БОК.
Който има куче от тези породи да заповяда на 9-март.Записванията стават на място.

#1520 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 February 2008 - 08:19 PM

Цитат

Изложбата в Банско само за БОК и КК ли ще бъде.Азиатци да доведемели

Изложбата е CAC за всички породи - така че водете
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема