Фотогалерия на БОК
Публикувано: 18 February 2008 - 10:49 PM
Цитат
Цитат
Малко си в грешка тука хората,които обичат тази порода работят в момента в правилната насока!!!
Коя е "правилната насока"? И как "работят" в момента хората, които обичат Коя порода?
Ти наистина имаш голям проблем,не ти ли стана яснао,че породата е една.
Още веднъж ще ти напиша,но този път с големи букви та да не дразниш повече.
Щом става въпрос за Българки кучета,значи е:БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ.Съкратино БОК. :yahoo:
П.П Абе ти що не си отидеш у каракачания щом толкоз милееш за КК-то и да ни оставиш нас
Българите да си ги месим с каквото си знаем?Я ми кажи какво целиш с тези твой дразги,и тези ваши
КК-те от Адам и Ева ли се пръкнаха та са толкова чисти?Ако те питам назад сигоно на пра-пра дядо си
името не знаеш ама тук във форума на всяко гърне си похлюпак.Хубава манджа става с много подправки
та ние затуи си им добавяме от време на време по нещичко.Доволна ли си сега ,или още имаш сърбел? :podigravka:

Всеки вижда как изглеждаш,но малко чувстват какъв си...
Публикувано: 18 February 2008 - 11:11 PM
:yahoo: И да паднем и да бием пак ще се напием,аз съм на тоя принцип,и не губя да знаеш ;D ;D ;D ;D
И аз съм за ида паднем ида бием пак ще се напием;но все пак иаз никога не губя да знаеш; Ха на здраве :->)
Цитат
Цитат
:->)Ванко2-какво стана с баса да не се отказа;губиш в момента по точки
Публикувано: 18 February 2008 - 11:17 PM
Цитат
Става въпрос за българи, които селектират местна автохтонна порода.
Името на тази порода ................. :blink:
Името на тази порода ................. :blink:
Публикувано: 18 February 2008 - 11:20 PM
Цитат
:yahoo:
И да паднем и да бием пак ще се напием,аз съм на тоя принцип,и не губя да знаеш ;D ;D ;D ;D
И аз съм за ида паднем ида бием пак ще се напием;но все пак иаз никога не губя да знаеш; Ха на здраве :->)
Цитат
Цитат
:->)Ванко2-какво стана с баса да не се отказа;губиш в момента по точки
Публикувано: 18 February 2008 - 11:22 PM
Цитат
Явно си от хората , които се имат за всезнаещи и мислиш , че "морето ти е до колене".
Сигурен съм , че не познаваш Марко и не си виждала кучетата му. Иначе нямаше да пишеш глупости! Желанието ти да се изявиш максимално води до грешки , но на младостта и е простено.
Фактите искат потвърждение от поне два източника. Всеки може да напише каквото му скимне.
Сигурен съм , че не познаваш Марко и не си виждала кучетата му. Иначе нямаше да пишеш глупости! Желанието ти да се изявиш максимално води до грешки , но на младостта и е простено.
Фактите искат потвърждение от поне два източника. Всеки може да напише каквото му скимне.
Цитат
"Факти аргументи???"
Това не може да ти го даде ;D ;D ;D
Това не може да ти го даде ;D ;D ;D
Цитат
Г-це,Матева вие от къде се добрахте до тази информация,че в Банско се прави нечистопородно развъждане??Малко си в грешка тука хората,които обичат тази порода работят в момента в правилната насока!!!Не говорете и пишете без аргументи!!!
Един единствен човек заплоди на санбернарката в този град!!И това е 86-година!!Поколение от тази връзка няма!!!Така,че кои кво иска да разправя и тръби аз съм слушал много истории от много хора ама това е друг въпрос.
Един единствен човек заплоди на санбернарката в този град!!И това е 86-година!!Поколение от тази връзка няма!!!Така,че кои кво иска да разправя и тръби аз съм слушал много истории от много хора ама това е друг въпрос.
Цитат
Ти наистина имаш голям проблем,не ти ли стана яснао,че породата е една.
Щом става въпрос за Българки кучета,значи е:БЪЛГАРСКО ОВЧАРСКО КУЧЕ.Съкратино БОК. :yahoo:
П.П Абе ти що не си отидеш у каракачания щом толкоз милееш за КК-то и да ни оставиш нас
Българите да си ги месим с каквото си знаем?Я ми кажи какво целиш с тези твой дразги,и тези ваши
КК-те от Адам и Ева ли се пръкнаха та са толкова чисти?Ако те питам назад сигоно на пра-пра дядо си
името не знаеш ама тук във форума на всяко гърне си похлюпак.Хубава манджа става с много подправки
та ние затуи си им добавяме от време на време по нещичко.Доволна ли си сега ,или още имаш сърбел? :podigravka:
Цитат
И аз съм за името БЪЛГАРСКО ОВ4АРСКО КУ4Е!!! :->) :wub:
Цитат
:huh:А бе МАДМАХ ти от къде се пръкна такава всезнайка компетентна завсичко с какво можеш да ми гарантираш че така наречените каракачански кучета са истинските.Ние в Хасково ги наричаме каруцарски;след всяка циганска каруца ги има;пълни минги.Затова се спри малко иси пий хапчетата;изглеждаш смешно отстрани;но уви ти не можеш да севидиш;а ти знаешли колко мелезачета изкупиха тъй наречените каракаченисти от нашия регион и каква е тая злоба от теб не мога дата разбера;а за името на кучето то трябва да българско-овчарско куче.А всичко друго са парични интереси и влас икой е по велик само дрънканици;хайде сьс здраве и не се впрягай толкова за неща които не разбираш
Цитат
Пак си в грешка скъпа ,но повече информация няма да получиш от мен ще те оставя да си поблскаш агнешката главичка.
Цитат
Ти ли взе да оределяш кой и какво да гледа,ти ли ще кажеш кой какво произвежда,ти ли ще кажеш и какво да гледаме,ми коя си ти НИКОЯ хубаво че бяха Атила и Сидер та да ти покажат и обяснят некои работи,ти какво гледаш АЗИАТЕЦ гледай си го и не се занимавой повче с нашите овчарски кучета,Май нищо не си разбрала от тия уроци и май няма и да разбереш.Те поне произведоха нещо А ТИ едно голямо НИЩО стига си писала щуротии и глупости.Взе си азиатец да се научиш на търпение ама ти трябва САНБЕРНАР че той е с по голямо търпение. и си провери твоя произход че и той не е сигорен май
Ти постигни това което Попов постигна и тогава го критикувай не гледай мен аз може да си му кажа каквото искам ТИ НЕ СЪМ АЗ и никога няма да бъдеш.
Не е смешно,смешна си ти да знаеш :blink:ЕХ КОТЬО ;D ;D ;) ;) ;)
Ти постигни това което Попов постигна и тогава го критикувай не гледай мен аз може да си му кажа каквото искам ТИ НЕ СЪМ АЗ и никога няма да бъдеш.
Не е смешно,смешна си ти да знаеш :blink:ЕХ КОТЬО ;D ;D ;) ;) ;)
Eдиномислието е постигнато.. "Приведена главица сабя не я сече".. както се казва.
пс. Нали знаеш.. Истината рано или късно излиза наяве. Дали ще съм аз, или някой друг, няма никакво значение.. За теб. B)
Цитат
mad max днес видях едно куче като твоето варвеше по една каруца само не видях кои караше каруцата хубаво куче имаш

Вълк вълка не хапе.
Публикувано: 18 February 2008 - 11:27 PM
Цитат
Цитат
Ти ли взе да оределяш кой и какво да гледа,ти ли ще кажеш кой какво произвежда,ти ли ще кажеш и какво да гледаме,ми коя си ти НИКОЯ хубаво че бяха Атила и Сидер та да ти покажат и обяснят некои работи,ти какво гледаш АЗИАТЕЦ гледай си го и не се занимавой повче с нашите овчарски кучета,Май нищо не си разбрала от тия уроци и май няма и да разбереш.Те поне произведоха нещо А ТИ едно голямо НИЩО стига си писала щуротии и глупости.Взе си азиатец да се научиш на търпение ама ти трябва САНБЕРНАР че той е с по голямо търпение. и си провери твоя произход че и той не е сигорен май
Публикувано: 18 February 2008 - 11:30 PM
Цитат
Цитат
Ти постигни това което Попов постигна и тогава го критикувай
;D
Прикачени файлове
-
index.php.png (573.23K)
Брой сваляния: 231