Цитат
Я Стефчо,добре дошъл.Вземи ги стегни малко тия хора..."шампионе"... ;D ;D ;D
Добре заварил! Нямям намерение да стягам никого, защото сам знаеш че човек като не може сам да се стегне няма сила която да го стори и единствено мога да кажа бог да му е на помощ! Благодаря за обръщението "шампионе", макар че аз не съм ставал шампион от мнооого време! В началото на първите изложби не можех да стана шампион защото нямаше никой, с който да се конкурирам тъй като бях съвсем сам с овчарски кучета! Освен това нямаше никакво желание или интерес към породата от страна на "УПРАВАТА" и ЗА ТОВА РЕШИХ ДА ПРОИЗВЕЖДАМ КУТРЕТА, да правя изложби, да събера и организирам хората и да създавам мрежа от клубове по породата и тези, които сега работят с БОК до един са основавани от мен. Е някои се отделиха други работят още и не изневеряват на единоначалието на първия и най-стар клуб НК БОК но такъв е живота и може би за добро! По- важно е че се стягаме за общо събрание, на което ще си кажем истините в очите , а не по интернет и няколкото мъжки момиченца пардон да кажа момченца в полички, които се изложиха на срещата в Пловдив показвайки колко са заблудени ще трябва да понаведът глави ако изобщо имат чувство за неудобство! Радостно е че макар отдавна да не съм бил "ШАМПИОН" шампиони стават кучета, които са от произход тръгващ от мен и от хората, с които съм работил, а това са Сашо Попчев, който малцина познават, известния на всички Ефтим Стамболов-Ефти от Велинград, с който много отдавна въртя кръв и не само съм му давал но и много съм взимал от него защото той е "СТАРА КЪЩА" в породата от Велинград. Пьотр Георгиевич и известния на всички Димитър Тодоров- Барзата от Пазарджик, хората от Пловдив, Хасково, Съединение, Кърджали, Добрич, Силистра, Варна, Шумен, Бургас, Троян, Видин, Враца, Монтана, Габрово, В. Търново. Разбира се известните клубове в Банско, Г. Делчев, Баня, Благоевград, Перник Кюстендил и Радомир и да не забравяме регионалния клуб в Пазарджик. Сега ще лъсне истината колко е нищожен микроба, който плюе по всичко това и плюе по кучетата ми и тези на Ефти тоест плюе и по тези, които са в двора му, а за сведение на целия форум са му подарени от Ефти от предци, които основно са от мен и кучетата, с които работя и прпоизлизат от кръвта, която развивам вече четвърт век. Дори кучето, което е станало първо оня ден във Велинград е от същия произход и е от същото розвъждане, за което се радвам и гордея от сърце и поздравявам неговия собственик Ицето Гончев от Велинград, който спечели миналата година и в Пазарджик между доста и конкурентни съперници при отличния съдия др. Радослав Стойнов. Очаквайте разввръзката , в която всички ще разберат че микроба си остава микроб защото той не може да си прескочи сянката. До сега той беше на ход ! Сега обаче на ход сме вече ние от голямото семейство, което изброих и ще покажем на тия, които нищо не са направили като тоя мишок че не се разваля нещо, което не е само не е твое но и не ти си направил. Поздрави на Тито, както и на всички добронамерени и възпитани дами и господа, с които ще работим и занапред. И не забравяйте за "СВЕТОВНОТО" НА ОВЧАРСКОТО КУЧЕ на 31 МАЙ в Пазарджик е с много богат награден фонд от 10 и 30Ч. НА "ТОРТАТА" в центъра на града. Не знам дали ще дойдат всички но ги поканвам. Сигурно е обаче че ще дойдат най-добрите за да се конкурират с най-добрите, което е стара традиция за първото място за провеждане на това мероприятие в България. Спонсор на мероприятието са храните БОНО, които са най-удачните за кинолозите в България по отношение на съотношението качество-цена! След това правим така чаканото Общо събрание на Клуба! Айде сега да видим кой е по-ербап! Още веднъж поздрави!