Фотогалерия на БОК
Публикувано: 09 October 2008 - 10:44 AM
Да очакваме светлина в тунела-друго не ни остава :blink:
Светлината в тунела е от идващия отсреща ВЛАК ;D
а и ако си в средата ;D
а и ако си в средата ;D
Публикувано: 09 October 2008 - 10:55 AM
Цитат
Po poleka,ne e trugnal vlaka,taka che ne sme iztarvali nishto.
Кой влак - с общата балканска порода или със самостоятелна призната?

www.bgdogs.net
Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Публикувано: 09 October 2008 - 11:03 AM
Цитат
Да очакваме светлина в тунела-друго не ни остава :blink:
а и ако си в средата ;D
а и ако си в средата ;D
Ти Ремзи бей-си в първа класа-няма от какво да се притесняваш ;D ;D ;D
А който го е страх от мечки-да не ходи в гората :huh:
Публикувано: 09 October 2008 - 12:24 PM
Аз лично за пръв път си позволявам да коментирам някого и то точно едно малко и вредно за обществото човече като Mad Max.Това безмозъчно и никому интересно човече което се стреми да бъде забелязано по много неуместен начин.Та същото създание и грешка на природата е напускало в един друг форум под заглавието "Мелезаци" едни от най хубавите кучета,снимките са взети именно от този форум и старателно подредени в 100 страници.Почти всички кучета на всички форумци ги е публикувала.Та мисълта ми е докато все още има такива изкукали създания ...така ще е. :angry:
Публикувано: 09 October 2008 - 12:33 PM
Цитат
Аз лично за пръв път си позволявам да коментирам някого и то точно едно малко и вредно за обществото човече като Mad Max.Това безмозъчно и никому интересно човече което се стреми да бъде забелязано по много неуместен начин.Та същото създание и грешка на природата е напускало в един друг форум под заглавието "Мелезаци" едни от най хубавите кучета,снимките са взети именно от този форум и старателно подредени в 100 страници.Почти всички кучета на всички форумци ги е публикувала.Та мисълта ми е докато все още има такива изкукали създания ...така ще е. :angry:
Публикувано: 09 October 2008 - 12:53 PM
Цитат
Ами спрете да правите кръстоски със кавказци, САО, Сен Бернари и Бог знае още какви други породи и хората няма да ви се подиграват и показват мелезите.
Всеки да отговаря сам за себе си. А ти не си мисли че само хората под символа на БОК ги правят. Защото ако си мислиш така, значи ТИ си детето.