Фотогалерия на БОК
Публикувано: 11 March 2010 - 08:52 AM

Публикувано: 11 March 2010 - 10:27 AM
По лекичко с рекламата има много случаи когато тоз ремонтиран пес е ПЛАКАЛ много яко

Публикувано: 11 March 2010 - 10:35 AM
кучето по баща е от разлог а някои маи разправяше че в разлог няма едно чисто куче
Публикувано: 11 March 2010 - 12:55 PM
кучето по баща е от разлог а някои маи разправяше че в разлог няма едно чисто куче

Публикувано: 11 March 2010 - 02:54 PM
Търпиш,търпиш ам тоз бакшиш
уж им разбира
а ,в таксито си се завира
ако знаеш посоката,кажи
или пияцата си варди
с това счупено такси
клиенти изтърваш ти.
Ф.Музовски
Публикувано: 11 March 2010 - 03:59 PM
И в далаверка печеливша може да те вкара , абе с него ще удариш джакпота.
Ако ти се получи работата обади се да почерпиш
Публикувано: 11 March 2010 - 05:26 PM
Този влиза ли в стандарта

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.
Публикувано: 11 March 2010 - 05:47 PM
И в далаверка печеливша може да те вкара , абе с него ще удариш джакпота.
Ако ти се получи работата обади се да почерпиш
той бродника само в чужбина продава,едва ли ще се класирам за левче

Публикувано: 11 March 2010 - 06:03 PM
Слушай, ей, мисля че знам кой си и когато дойдох с Евти под прозореца ти не щя и да се покажеш. Само мърдаше перденцата. Ще дойда пак, защото се държиш много провокативно. Знам че куража ти е в петите и ако имаш малко от него ще се покажеш като мъж или поне ще изкараш куче дето пак да го накара тоя същия Мечо да се покаже като момиче. Иначе ти си такъв. Знаеш как да ме намериш. Въпреки че кучето ти у вас е от същата кръв по майката на Мечо и ако ти си тоя който си мисля да знаеш че твойто куче също излиза от клетката у нас с която съм заложил началото на много кучета на такива "стари" познавачи като теб. Вие сте книжни и форумни тигри, които иначе на мероприятията на БРФК, НК БОК и развъдчиците ви няма никакви, т.е. в породата ви няма и в телефонния указател. Айде, хвърлих ти ръкавицата, чакам да се появиш, да се срещнем като мъже каквито не винаги за съжаление са тия, които нищят породата чрез интернета, без даже да имат доблестта да си напишат името.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 11 March 2010 - 06:07 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 11 March 2010 - 06:52 PM