Фотогалерия на БОК
Публикувано: 15 April 2010 - 09:43 PM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 15 April 2010 - 10:12 PM

ПС:На моя дивак най-добрия му приятел е мъжки Бок - Ахил Орлов.Има го на снимка на един от плакатите с кучета.
Публикувано: 15 April 2010 - 10:22 PM
Хубаво куче дай инфо.за него

Публикувано: 15 April 2010 - 10:57 PM

битите негри не ги ли видя,или само е....те

Не 4 я 44 да имаш пак може да е все тая. Какво означава по твои критерии. Критерия не го ли определя породата и стандарта. А за кефа , можеш да се кефиш и ако си вземеш коферман. предполагам знаиш какво означава това. Живи и здрави да са ти , ама не говори такива приказки , малко не сериозно звучат .
Публикувано: 15 April 2010 - 11:06 PM
Ебати коментара , пълен с противоречия.
Чакаи да направя и аз един:
Меча постановка на предни краиници, развърнати лакти не компактни лапи.
За скакателни стави че са хикс образни да речем че няма да го видим, щото кучето е не спокоино. но при тия видими недостатъци на предните крайници казваш че кучето е идеално ти наистина си наи големия хабилитиран кинолог. Още повече с коментара си че на снимките как излязал , а какъв бил и как някои много харесвал нещо си. Има стандарт приятелю тои е важен , не какво хаесваш ти или някои си.
Панимаиш.
Публикувано: 15 April 2010 - 11:09 PM
Отгувори ни дава тоя които ни иска или ни може.

Да се слави името ти, ти дори с простосмърни не искаш да говориш. Прав си защо да даваш отговори , като не знаиш и няма какво да кажеш.
Публикувано: 15 April 2010 - 11:19 PM
Никой кенеф няма напълване колкото и да се изхождат в него!!! Аз кенефи не пълня, а се занимавам с овчарски кучета и имам много малко време да се занимавам с гиризи. Съжалявам че изгрозня езика ми, но вижте колко пъти досега ме оплюваха без дори да се представят. Аз едно време бях състезател и като се качех на ринга виждах пред себеси противник, който е имал смелостта да застане като мъж срещу мен, а тия мижитурки само се крият зад никове, които постоянно сменят. Аз някои горе долу ги разпознах и ще ги тура на място в най-скоро време трайте да видите.
Много станахме състезателите , не плаши хората , а даи отговори. Че не са знаи кои каде ща му е мястото. Явно имаш проблем с разпознаването.
Публикувано: 16 April 2010 - 07:53 AM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 16 April 2010 - 08:25 AM

Публикувано: 16 April 2010 - 09:03 AM

Публикувано: 16 April 2010 - 10:35 AM
идин плачи за чест друг плачи да са чува имиту му.
всеки плачи за туй дету му липсва

Публикувано: 16 April 2010 - 11:49 AM

PRINTONE pri tozi otgovor nai majko e da kaje6 IZVINYVAM SE
Публикувано: 16 April 2010 - 12:13 PM

За кво да са извинявам бре, за общити лакардии дет са написани по горе ли.

аку идин чувек найстина й такъв къвту сам са фали, аку беши МЪЖ щеши да утгувори на въпросити дету ме са зададени. пък той се бяга пу тъч линийта и саму раздумки.
Публикувано: 16 April 2010 - 12:19 PM

аку идин чувек найстина й такъв къвту сам са фали, аку беши МЪЖ щеши да утгувори на въпросити дету ме са зададени. пък той се бяга пу тъч линийта и саму раздумки.
1. Научи се да пишеш правилно !
Виж че ти пусна една част от кръвна линия. Нормално е да не ти даде по голяма част от нея, която найстина е известна на членовете от НК БОК. Значи ти отговори ама най-важния въпрос затова е нормално да се извиниш.
Публикувано: 16 April 2010 - 12:38 PM

1. Научи се да пишеш правилно !
Виж че ти пусна една част от кръвна линия. Нормално е да не ти даде по голяма част от нея, която найстина е известна на членовете от НК БОК. Значи ти отговори ама най-важния въпрос затова е нормално да се извиниш.
Ванио,
Ду мумента г-н Попов, които сам си слажи идин куп титли на ниту идин въпрос ней отгуворил кункретну усвен снимки и илиминтарни куминтари към тях ти нещу другу да си пручел. Г-н Пупов притиндира да й гуляма рабута пък мълчи кат нищипана мума за въпросити дету ги питахми.
Ха кату сички са анунимници, дами в поли и ни знам си кво, тоу кату истнсик МЪЖ да пукажи чи й такъв и да утгурови:
1. Кату кинулог (димек, учан чувек) къкъв точну прублем в кинулогийта разришава? -
2. Кату й хабилитиран, кой институт му дади хабилитацийта?
3. Пунежи й хабилитиран, в кой институт чите лекции?
4. Пунежи й придсидател на идинствиния лигитимен клуб, свършил най-многу рабута, що брфкто му утне правата на кунтрулираниту на силекцийта?
5. Ква й ползата от тез снимки дет ги качва и лакардийти дет пиши, кату риално той няма праву да са занимава със силекция?
6. Кату й силикциунер колку от сичкити кучита, дету пиши чи са многу и ставали се по-многу са наистина пуд кунтрол икстирьор, дисплазии, татуровки, днк тестуви се неща дет идин КИНУЛОГ тряа да знай, да ги прай и за тях да пиши, а не само АЗ туй, АЗ унуй, пък то нищу?
7. В крайна сметка лигитимен лий му пазаржишкия клуб или не?-
9. Куга и пу къв начин свиква общи събрания?-
10. Кату прай гулеми изложби, кви са му заключенийта кату кинулог, а не кату лакаржия за туй куету й на изложбити?
Ади МЪЖА да утгувори на тез въпроси, пък посли ний дету сми с поли, ша прициним колку му й багажа на учан, щоту ду мумента саму въздух пуд налягани.
Публикувано: 16 April 2010 - 12:42 PM
"Не признавам друго превъзходство пред добротата"
аз пък миса чи й многу по важну да са кажи "Не признавам друго превъзходство пред Честта"
щоту аку чевек има чест и държи на ней наистина ша са дйържи кату МЪЖ и дори дай гришил или да са й поизфъчкал малку ша пиши мъжки - истинта!
иначи колкуту ду дубрута, за меня тя й равнусилна да си кротък. пък то и свинята кату легни в локвата, хем кротка хем и кеф.
Публикувано: 16 April 2010 - 12:43 PM
Публикувано: 16 April 2010 - 12:54 PM