Фотогалерия на БОК
#10042 Guest_Боритарканъ_*
Публикувано: 25 April 2010 - 04:19 PM
Ма верно кат сте толкос учени и можещи, що не фанете по някое и друго куче и не започнете там селекци, развъждаия и всички тез научни дейности дет ги толкоз ги владеете? Накрая ще се види кой как работи и кой ще остани.
Ако няма от къде даже и на Попов да се примолите съм сигорен че ще ви даде некое и друго куче да стартирате.
Публикувано: 25 April 2010 - 04:43 PM
Боритарканъ, в 25 April 2010 - 04:24 PM, написа:
Ма верно кат сте толкос учени и можещи, що не фанете по някое и друго куче и не започнете там селекци, развъждаия и всички тез научни дейности дет ги толкоз ги владеете? Накрая ще се види кой как работи и кой ще остани.
Ако няма от къде даже и на Попов да се примолите съм сигорен че ще ви даде некое и друго куче да стартирате.
чакай малку,
те къде пручети, че сми умани и можищи. ний ку бяхми такива нямаши да дремим тук и да са фъчкаме кво и колку сми напраяли, къде куя кучка сми заплудили и да си пригласями АЗ, АЗ, АЗ, ами наистина щахми да си мълчим, скромничку да ръботим и кугату има кво да кажим да гу кажим ама и да гу дукажим. иначи само лакардии.
Публикувано: 25 April 2010 - 10:16 PM
Трак, в 25 April 2010 - 08:26 PM, написа:
Нямами кумплекси. Имами въпрос ама тоз дету трябва да утгувори са прай на ударян - върти сечи саму на кункретнити въпроси не утгуваря. Що ли. сигур щоту той има многу кумплекси за сметка на липсъ на знания.
Публикувано: 26 April 2010 - 04:33 PM
Публикувано: 26 April 2010 - 05:03 PM
Спас ЛАзаров, в 26 April 2010 - 04:38 PM, написа:
Абе вии или не вдявате или сичките сти идин дол дренки.
приди колку времи писъх, чи съм влязъл да са науча на нещу, виждам тук пиши "кинулог", припудавател в институт, силикциунер, шев на клуб. някъди да съм казал чи имам кучи, чи имам притенции към кучатта ????
за куе кучи пручети лоша дума от меня? ха кажи или си чешиш изика и лижиш нечий задник?
аз имах и прудължавам да имам кункретни въпроси.
нека баш спеца ми утгувори, пък посля ша видим кой какво и ду колку.
ти ни беши ли ут аврамовта банда, дет са отцепяхти. аку си същия, сига да ни мислиш, чи с "кинулога" ша цъфнити ?
Публикувано: 26 April 2010 - 07:44 PM
Printon, в 26 April 2010 - 05:08 PM, написа:
приди колку времи писъх, чи съм влязъл да са науча на нещу, виждам тук пиши "кинулог", припудавател в институт, силикциунер, шев на клуб. някъди да съм казал чи имам кучи, чи имам притенции към кучатта ????
за куе кучи пручети лоша дума от меня? ха кажи или си чешиш изика и лижиш нечий задник?
ти ни беши ли ут аврамовта банда, дет са отцепяхти. аку си същия, сига да ни мислиш, чи с "кинулога" ша цъфнити ?
Какъв Аврам те гони пък теб нещо си се препознал.
като си влязъл тук за да се научиш и има неща които не са ти ясни има книги за тая работа специялни,но според
мен трябва първо да се научиш да пишеш.
А колкото до това че г-н Попов не отговаря на въпросите ти мисля,че пределно ясно защо.
Ако беше някои заинтересуван от породата и искаше отговори от цитирам "баш спеца" от културна гледна точка би
било добре да му се представиш и да му пишеш лично съобщение евентуално, а не да се криеш зад някакви магарешки
снимки и да си питаш постоянно едно и също
Публикувано: 26 April 2010 - 07:47 PM
Вили**, в 26 April 2010 - 07:44 PM, написа:
Моят другар Тъ Пи си живее кът един същински шейх в градината, ти да не искаш да го карам сега и да работи, о, о, о, о ...
Вили, чакай ся да са разбирем.
Нищу против нямам твоя дрогар да си живей не кату шейх ами аку иска и кату паша. Ама мисля си чи ти нямаш притенции да си кинуложка и да кунтрулираш силекцията на пуродата, нали?
Сигурну нямаш утнушение и към усновнуту направлении на тъз пурода кучита - да позят уфцети от вълци и разни други гадови.
Тъй чи към тебя нищу личну и нищу кучишку.
Публикувано: 26 April 2010 - 07:54 PM
Спас ЛАзаров, в 26 April 2010 - 07:49 PM, написа:
Printon, в 26 April 2010 - 05:08 PM, написа:
Какъв Аврам те гони пък теб нещо си се препознал.
като си влязъл тук за да се научиш и има неща които не са ти ясни има книги за тая работа специялни,но според
мен трябва първо да се научиш да пишеш.
А колкото до това че г-н Попов не отговаря на въпросите ти мисля,че пределно ясно защо.
Ако беше някои заинтересуван от породата и искаше отговори от цитирам "баш спеца" от културна гледна точка би
било добре да му се представиш и да му пишеш лично съобщение евентуално, а не да се криеш зад някакви магарешки
снимки и да си питаш постоянно едно и също
ами аз аку можах да пиша значи штях да могъ и да чита. затуй си и казах чи съм тук "кинулога" да ма научи. нали й припудавател, що ни казва поне идно нещо на мясту ами саму лакардии, дето ко река и аз моя да ги пиша. е, няма да й толкоз "стилну и научну" кату негу, ама се нещу можи да ми руди мозака.
сам, чи аз ни съм ни кинулоиг, ни припудавател в институт, затуй съм тук да са уча, и чакъм ученея да ма научи.
и да ти кажа ли г-н пупов що ни утгуваря. ни утгуваря щот ни знай кво да кажи. ако лъжа, нека ма упрувиргаи кату утгувори. пък има и въпроси на куиту аку утгувори дначи да кажи що усра пуродата чи му утнеха кунтрола над нея. ха де???

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +