Dog.bg Форуми : Фотогалерия на БОК

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (878 Страници) +
  • « Първа
  • 556
  • 557
  • 558
  • 559
  • 560
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Фотогалерия на БОК

#11141 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 October 2010 - 12:00 AM

Малко бавно снима мобилния ми, но важното е да се покаже ретроспективно едно високопородно и много перспективно куче!!! :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#11142 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2010 - 12:01 AM

По спокоен! :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!

#11143 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2010 - 12:03 AM

Главата! :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#11144 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2010 - 12:03 AM

Пак главето на момчето!!! :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#11145 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2010 - 12:05 AM

А това са последните Тичо Елитчета, които са братлета по баща на Мурджо и са вече на месец!! :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#11146 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2010 - 12:08 AM

Танчето е нов член на НК БОК, но мой стар приятел и отличен старателен развъдчик и производител!!! ОТ шест кутрета три още са свободни!!! :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

#11147 Потребителят е офлайн   azerbaijan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:кик бокс и бг кучето

Публикувано: 21 October 2010 - 12:13 AM

Много едри крьстоски в нк бок

#11148 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2010 - 12:15 AM

Показване на мнениетоТрак, в 19 October 2010 - 09:28 PM, написа:

Яка мутра тоя БалканКачена снимка
Ето и от мен една снимкаКачена снимка

Раскошна снимка!!! Една от най-добрите във форума!!! Поздровления!!! :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:
User's Signature

#11149 Потребителят е офлайн   azerbaijan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2010 - 12:20 AM

тоя сьс черния с четерте очи си е чист азиат що ги праите тея смески зада опонирате в боевете на азитците или??????????????????????

#11150 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2010 - 12:21 AM

Показване на мнениетоazerbaijan, в 21 October 2010 - 12:18 AM, написа:

Много едри крьстоски в нк бок

Хората и без елементарни и злонамерени клакьори сами се ориентират в качеството на кучетата. А Вие май доста по-малко знаете от нашите кучета за произхода си и говорят за Вас че сте кръстоска!!! Но аз не Ви се сърдя защото на всички е известна поговорката: Присмял се хърбел на щърбел! До сега сте много, ама много-светлинни години назад от всички във форума и вече никой не Ви приема на сериозно. :flagbg:
User's Signature

#11151 Потребителят е офлайн   azerbaijan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2010 - 12:35 AM

наще кучета пак саси по 65-70см за разлика от тея мамути в нк бок

#11152 Потребителят е офлайн   Виктор Нонов Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 October 2010 - 01:51 PM

Показване на мнениетоazerbaijan, в 21 October 2010 - 12:40 AM, написа:

#11153 Потребителят е офлайн   Виктор Нонов Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 October 2010 - 02:56 PM

Ами какъв ти е тогава проблема, гледай си вашите и не се занимавай с нашите 'мамути'. И поне пиши малко по-разбираемо неграмотнико! Или там в Азербайджан така пишете?! Аман от цървули като теб, които не са тук да се радват заедно с хората на успехите и на кучетата им,а само да дразнят и плюват по тях. Нито Стефан Попов, нито аз, или друг наш член от НКБОК досега не е оплюл друго куче качено във форума, правите го само ти и още двама трима. Нали за това е този форум всеки да качва снимки да гледа своите кучета и тези на другите,и да си прави сравнения, но за себе си без излишна злоба и арогатност каквато постоянно е демонстрирана от няколкото такива като теб. Явно не си даваш сметка със плиткия си акъл,че като дразниш Попов и говориш лошо за неговите кучета ти обиждаш и всички нас които също сме членове на НКБОК и това са и наши кучета, а ние никак не сме малко!?! До сега съм бил винаги умерен и сдържан в коментарите си и отговорите си на такива като теб, но идва момент в които на човек му писва, и забравя добрите маниери... така че престанете да се занимавате с нашите кучета и като не ви харесват не ги гледайте, защото ако трябва да си ги мерим... няма да се стигне до никъде. Айде със здраве и дано малко утрезвеете и ви дойде акъла в главите, защото толкова простотия не е на хубаво!

#11154 Потребителят е офлайн   zerda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2010 - 03:44 PM

Бреи нов герои КАК СИ СЬС ЗДРАВЕТО като гледам тиси онзи сьс едрия мелез дето го докарва на т.и нали помниш кво се случи сьс едрия ти МЕЛЕЗ какьв резил беше опитвате сьс набухватели да правите кучета за бои но не става санбернара и нюфовете не стават за бои ако искате дасе бият вземете азиат-кангал-питбул тея са породите които се изявяват по ринговете сьс тея санбернари само ще ставате за смях и подигравки нищо друго
желая ви успех :ba_025:

#11155 Потребителят е офлайн   Стефан Попов - председател НКБОК Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2010 - 04:03 PM

Всеки има право на собствен вкус и виждане! Такива бяха едно време и кавказците и кангалите и азиатците и шарпланинеца по 65-70см, които са естествени роднини на нашето куче. Хората обаче ги развиха и продължават да ги развиват и даста успешно и никой не се интересува от малките представители на тези породи! А ние от едрите кучета, каквито имаше в ТКЗС-та във всички центрове като Банско, Разлог, Гоцето, Якоруда, Доспат, Чепеларе, Хасково, Кърджали, Панагюрище, Стрелча, Копривщица, Пазарджик, Сестримо, Костенец, Радуил, Самоков, и много други центрове, които моля да ме извинят ако пропускам и които бяха много едри-високи и с голяма маса трябва да слезнем назад и да правим кучета от по 70-65см. и от по 40-50кг. Как ще го спират силния и хитър хищник или айдук тия среднави и под средни кученца? Та тоя вълк трябва да е кьор киндил пиян та да го надвият или спрат!!! Защо се ценеха кучетата на най-изявените едно време чобани като бай Киро от Бодрово, Бай Иван Коцаков, Валеовите, Говедаревите, Дурчовите кучета. Ами кучетата на братя Кисимови братя Туневи и братя Кавлакови? Зощо се купуваха кучетата на Аго Сабрията, на Тимо Козаря и Бисер, на бай Иван Ишляма и бай Никола Раов? Вместо от тия едри и силни да правим по- едри и по-силни Вие се опитвате да ни връщате назад! Защо бе джанъм? Защото при самите Вас няма елитни и ръстови екземпляри, макар че и Вие и всички като Вас се стремят към такива, но не могат да ги постигнат. А породата сега е само и единствено в наши ръце в ръцете на съвремието!!! Каквито си ги направим такива ще са ни и кучетата. Когато през 1983г. служих в Средна Азия и в бившия СССР азиатеца беше и по-нисък и по лек и по-слаб физически и неизчистен като екстериор, анатомия и кинематика! Сега обаче е най-направената порода от групата на овчарските кучета за охрана. Така е и с кангала и другите породи от тоя тип. Е защо да изоставаме бе мамка му стара??? Оставам на Вас да си отговорите на тия и други въпроси и пак Ви напомням че породата е в нашите ръце на Иван, на Драган, на Петкан, и Алиш и Емин както и на Вас самия! Каквато я моделираме такава и ще бъде!!! :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg: :flagbg:
User's Signature

#11156 Guest_Боритарканъ_*

• Група: Гости

Публикувано: 21 October 2010 - 04:17 PM

Показване на мнениетоzerda, в 21 October 2010 - 02:49 PM, написа:

Бреи нов герои КАК СИ СЬС ЗДРАВЕТО като гледам тиси онзи сьс едрия мелез дето го докарва на т.и нали помниш кво се случи сьс едрия ти МЕЛЕЗ какьв резил беше опитвате сьс набухватели да правите кучета за бои но не става санбернара и нюфовете не стават за бои ако искате дасе бият вземете азиат-кангал-питбул тея са породите които се изявяват по ринговете сьс тея санбернари само ще ставате за смях и подигравки нищо друго

овчарските ни кучеата са били биткаджи и винаги ще бадат беззначение кои какво казва. според тебе какви са били кучетата по борбите навремето преди вноса на азиатците и кангалите.

#11157 Потребителят е офлайн   zerda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2010 - 04:29 PM

Oвчарските кучета бяха биткаджии преди дасе разпадне апк после започна мелезия сьс едри породи и стана едро шарено куче плюшена играчка зора беше дасе стигне рьста на азиата и кангала сьс рьста се получи но сьс харектера пьлен резил видяхме кучето на викторчо гумаджията как се насра срещу много по дребен азиат и още много други случки които са доказали че сьвременния едьр бок за нищо не става само за изложби и хвалби
"дядо му на сютка убил мечка" "баба му вьв панагюрище гльтнала крокодил" "сьс това кучило ще бия кучетата на гергов" и др. смешки

#11158 Потребителят е офлайн   zerda Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2010 - 04:40 PM

Да ме извини мода и админа че споменавам тая тема за тестовете но всеки по горен пост е "голям биткаджия"
"изми очите на породата" та да си кажем някоя истина едно е да льжеш и мажеш децата и новобранците че еди кои си бок победил еди кои си алабаи а когато излезе истината почваме обиди и закани
ходете си по изложби а сериозните работи ги оставете на серозните породи и хора
всеки се хвали моя пес е два пьти инбридинг на беловеца три пьти по шаро пепеленовия бодровския мечо
само ЧЕ нито по вьншност нито по характер днешните мешавици не приличат на горе споменатите легенди
всеки от по старите кучкари знае че тея помашките кучета бяха вьлкодави и борци а днешните и потомци подобрени и уедрени се плашат от сянката си камо ли вьлк или мечка да гонят
бьдете живи и здрави и по леко сьс хвалбите :md_064:

#11159 Потребителят е офлайн   Виктор Нонов Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 October 2010 - 05:07 PM

Показване на мнениетоzerda, в 21 October 2010 - 03:49 PM, написа:

Ела да се срещнем и да си поговорим,но недеи с тия омалителни защото надали си ми толкова близък или приятел та да ми викаш Викторчо,защото,ако беше нямаше да дрънкаш тия глупости!А аз имам един единствен случаи с азиатец-куче на над 4г. отвърден боец и невиждам нищо странно куче(кутре)на 1г.и1м.да бъде надвито,аз не съм и очаквал тогава друго да стане.Сега кучето ми е на 1г.и 5м.мисля,че голям разбирач като теб схваща каква е разликата?!Бил азиатеца по-дребен не беше малко по-лек,но разликата не беше голяма,и пак казвам не съм и очаквал друго освен постигане на малко опит.Други случаи с моя санбернард подобни няма освен,ако не е си го гледал ти вместо мен и да знаеш повече отколкото знам аз?Запази добрия тон и недеи повече с тия Викточо и Микторчо,не се занимаваи повече,защото говориш само глупости.За теб мелез за мен не има родители кучето има братя има сестри...аз поне не познавам едно куче което да е с родствена връзка и да има нещо санбернардско или азиатско.Пък ти си знаи за теб си каквото искаш,мен това слабо ме вълнува,всеки има право на мнение,но не и да го натрапва и обявява за самата и единствена истина.Пък и като си толкова убеден в това което говориш защо не ми го каза тогава още(ако си присъствал на този слушай)ами си си траял?С това спирам и повече нямам намерение да ти се водя по акъла защото оправия няма,ти си пишеш всеки път едно и също дали сега за моето или преди за някое друго куче все същите приказки-мелези,санбернари и т.н.С теб мога да водя само разговор на живо,ако желаеш,явно си осведомен значи знаеш къде ми е сервиза можеш да ме намериш винаги,заповядаи!Но повече приказки тука не,няма да си губя повече времето в празни приказки и обяснения.Айде и ти със здраве!

#11160 Потребителят е офлайн   tigar6 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 October 2010 - 07:32 PM

Показване на мнениетоzerda, в 21 October 2010 - 03:49 PM, написа:

Какво разбираш ти пък бре :smile: хората правят нова порода :smile:
User's Signature

Разликата между човека и животното е тази, че човека има празнични дрехи.

• (878 Страници) +
  • « Първа
  • 556
  • 557
  • 558
  • 559
  • 560
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни