Фотогалерия на БОК
Публикувано: 04 November 2010 - 12:32 AM

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 04 November 2010 - 12:51 AM
Боритарканъ, в 29 October 2010 - 06:38 PM, написа:
Майка му е Агата Неспа на Пьотр Ангелов, а баща му е Шаро Жак Савел Хаус на Красимир Найденов! И двамата са сериозни членове на НК БОК и кучетата им са подарени от мен!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 04 November 2010 - 09:28 AM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 03 November 2010 - 08:56 PM, написа:
zerda, в 03 November 2010 - 04:40 PM, написа:
ами когато шаро беше млад и ходеше по рила ти гледаше вьлчаци и не знаеше че такава порода овчарско куче сьществува затова тихичко без льжи чее много смешно
Вие драги, сте твърде отскоро в проблематиката, а в породата още не сте изобщо, така че да давате квалификации, за неща, които са Ви тера инкогнита най-малко е нескромно. Бъдете по-скромен както е скромен и дори никакъв приноса Ви в нашето движение и в овчарското куче въобще. Скромност да ме простите за тавттологията, но умишлено Ви акцентирам на думата, е качеството, което така много Ви липсва и което всички във форума безнадежно очакват от Вас все пак да проявите. Скромнички са и познанията в кинологията, които демонстрирате. Скромничък сте и в общата грамотност! Е накъде бре скромни ми момко с тая нескромност?
Вашето движение

Публикувано: 04 November 2010 - 09:36 AM
zerda, в 04 November 2010 - 08:33 AM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в 03 November 2010 - 08:56 PM, написа:
zerda, в 03 November 2010 - 04:40 PM, написа:
ами когато шаро беше млад и ходеше по рила ти гледаше вьлчаци и не знаеше че такава порода овчарско куче сьществува затова тихичко без льжи чее много смешно
Вие драги, сте твърде отскоро в проблематиката, а в породата още не сте изобщо, така че да давате квалификации, за неща, които са Ви тера инкогнита най-малко е нескромно. Бъдете по-скромен както е скромен и дори никакъв приноса Ви в нашето движение и в овчарското куче въобще. Скромност да ме простите за тавттологията, но умишлено Ви акцентирам на думата, е качеството, което така много Ви липсва и което всички във форума безнадежно очакват от Вас все пак да проявите. Скромнички са и познанията в кинологията, които демонстрирате. Скромничък сте и в общата грамотност! Е накъде бре скромни ми момко с тая нескромност?
Вашето движение

Много ще ми е приятно да се видим с теб зердо да те науча на един урок по уважение.Откакто си в този форум не правиш нищо освен да злословиш.А гледам и по другите форуми си започнал да се изявяваш.Май нашата галерия не ти стига да изплуеш всички лоши думи които излизат от човката ти.
Публикувано: 04 November 2010 - 09:37 AM
Стефан Попов - председател НКБОК, в 03 November 2010 - 09:39 PM, написа:
Вие с тоя евтим ви дай само мелези за бой по точно тои и неговата група де, а на теб дати даде човек огромни ланзери и санбернароИДИ и дане те пипа и ако има 5-6 деца дати слушат локумите за сютка и грашево и как ти лично си видял как бок убива мечки и тигри
Публикувано: 04 November 2010 - 09:22 PM
zerda, в 04 November 2010 - 08:15 PM, написа:
На национални изложби на Клуба, като последната, на която беше участник в надпреварата до самия край спечели финала. Това беше Грашево 2009 където спечели ВОВ-а, а тази година участва само в клас шампиони където също спечели, но Алеко толерантно и интелигентно го спря от финала, за да не печели две поредни години неговото куче нещо, което вече е доказал. Преди това е бил призьор на други наши изложби и ако искате да видите как се случва това престанете с въпросчетата, а най-накрая елате на някое мероприятие и се появете и проявете като мъж, независимо от дамското звучене на ника Ви !

Публикувано: 04 November 2010 - 09:41 PM
zerda, в 04 November 2010 - 08:42 AM, написа:
Стефан Попов - председател НКБОК, в 03 November 2010 - 09:39 PM, написа:
Вие с тоя евтим ви дай само мелези за бой по точно тои и неговата група де, а на теб дати даде човек огромни ланзери и санбернароИДИ и дане те пипа и ако има 5-6 деца дати слушат локумите за сютка и грашево и как ти лично си видял как бок убива мечки и тигри
Много опити за сръчно злословене но общо взето празни приказки, за разлика от същия тоя Ефти, който е роден и израсъл в природата и породата и е направил много за нея и опазването на ценни екземпляри. Той не дрънка много много, а когато каже две думи, те винаги са на място и с ясни аргументи и мотивация. На Вас може би Ви трябва форум за чесане на езика и такива може би има в нета, но тук е фотогалерия на БОК и си показваме това, което имаме, било то хубаво или не чак толкова. Вашият принос е не само скромен но дори хилавичък а претенциите Ви огромни. Е голяма нескромност и несправедливост. По-рано Ви писах нещо за скромността! Ако не сте го прочел върнете се няколко поста назад и прочетете ще Ви е от полза, а ако не, то значи че освен че явно сте в първи клас, всяка година ще оставате.

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +