Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 07 April 2011 - 10:00 PM, написа:
Мурджо-Мечо, в 07 April 2011 - 08:42 AM, написа:
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 05 April 2011 - 10:10 PM, написа:
kaleata78, в 05 April 2011 - 06:55 PM, написа:
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 03 April 2011 - 06:04 PM, написа:
Мурджо-Мечо, в 03 April 2011 - 02:16 PM, написа:
аз завършвам своя репортажец с това тежко лице!!!!
Гаро Гагауз!!

Браво,страшен е тоя Гагаъз,сигурно има страхотно родословие,Евала наСтоянчо- Кичевеца, велик производител
Колега! даи малко повече инфо за родителите на Гаро доколкото знам върви по твое развъждане, Благодаря ти предварително
.............ами не,заслугата е изцяло на Стоянчо,просто му направих мечешка услуга да му пусна Балкан
kolega Bal4ev-da te pitam za tozi Balkan-tvoe proizvodstvo li e??i ako da-koi sa roditelite:))
..................Адаш,Балкан не е мое производство,син е на Карабаш на К.Катев и неизвестна кучка,най вероятно е поредния мелез който съм си купил,а що се отнася за кучето Гаро,не твърдя че заслугата за него е само по баща,сигурно и майка му е мелез
Мите, тук чета някои неочаквани за мен нещица но ще премълча в името на старото приятелство и сътрудничество! Бащата на Балкан Карабаш действително беше на К. Коцаков но истината е че е произведен от един много заслужил за породата човек и това е небезизвестния Славейко Балджийски от Ихтиман- " Их тамън" Майката беше негова сива гола кучка името и не помня, но беше с бели гърди и чорапи. Бащата е едно от най-знаковите кучета в пхородата Славейковия Шабан!!! Що се касае до майката на Гаро тя е производство на Димитър Тодоров Барзата, но от тия кучета, от които подарих кутрета и на теб и ти ми каза че са починали. На мен лично Меца Аян Дико много ми харесваше и Митко я продаде като кутре на Стоянчо от Кичево без да ме попита, а тя беше моето кутре в кучилото, но както и да е! Аз съм глупака, за който говориш че си е откупил обратно кучката, но за съжаление тя почина наскоро при мен на фермата! Моля те не прави грешки във форума! Не бива ! Мисля че отговора е във въпроса ми: Защо никоя друга кучка не даде с Балкан това, което произведе Стоянчо с Меца, като знаеш че много харесвам кучето ти! Братята и сестрите на Гаро също са прекрасни представители на породата. Би трябвало да се радваш и то много и да се гордееш че е така. А главния виновник за появата на такова породно куче прекрасен екземпляр и по-добър от предците си остава единствено Стоян Георгиев от село Кичево Варненско. Аз съм щастлив че и ти участваш със своя Балкан, че и Динко и най-вече Славейко имат заслуга за баща му както и факта че Барзата в тая кучка е вкарал всичката кръв, с която съм работил през годините. В нея са Мурджо Мечо и Марта Слав Сух, в нея са Мечо и Шара на Бай Кольо Рахов и дъщеря им Аза, вътре е Бодровеца и Голата Лида и синът им Шабан на бай Спас Варджията, Кьоравия Караман, Беловския Мурад и старата ми Шара, все кучета, с които съм работил през многото години тичане по породата и важните и представители. Няколко поколения път и труд имам във възпроизводството на тези предци така че да се стигне до прекрасен екземпляр като Гаро. Но пак ще повторя: най-голямата заслуга за появата на Гаро Гагауз е на Стоянчо неговия производител и нека не се сърдим на фактите, а да им се радваме. Самия Стоян е изключително талантлив селекционер и позитивно ностроен човек към всички също като изключителния си баща бай Кольо, така че някой да се опитва да омаловажава точно тяхната роля не е много правилно! Айде със здраве и да се срещаме само като приятели!