siom, в 07 April 2011 - 04:34 PM, написа:
Фотогалерия на БОК
Публикувано: 07 April 2011 - 10:00 PM
Мурджо-Мечо, в 07 April 2011 - 08:42 AM, написа:
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 05 April 2011 - 10:10 PM, написа:
kaleata78, в 05 April 2011 - 06:55 PM, написа:
.............ами не,заслугата е изцяло на Стоянчо,просто му направих мечешка услуга да му пусна Балкан
kolega Bal4ev-da te pitam za tozi Balkan-tvoe proizvodstvo li e??i ako da-koi sa roditelite:))
..................Адаш,Балкан не е мое производство,син е на Карабаш на К.Катев и неизвестна кучка,най вероятно е поредния мелез който съм си купил,а що се отнася за кучето Гаро,не твърдя че заслугата за него е само по баща,сигурно и майка му е мелез

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 08 April 2011 - 11:22 AM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 07 April 2011 - 11:00 PM, написа:
.............ами не,заслугата е изцяло на Стоянчо,просто му направих мечешка услуга да му пусна Балкан
kolega Bal4ev-da te pitam za tozi Balkan-tvoe proizvodstvo li e??i ako da-koi sa roditelite:))
..................Адаш,Балкан не е мое производство,син е на Карабаш на К.Катев и неизвестна кучка,най вероятно е поредния мелез който съм си купил,а що се отнася за кучето Гаро,не твърдя че заслугата за него е само по баща,сигурно и майка му е мелез
abe nikoi ne govori za melezi tuka-az daje izobshto niama da komentiram,ako ne stava vapros za ku4eta,koito predstavliavat interes:))
tovoia Balkan nema kak da e melez-nito smeeshtata se Meca!!
just pitam otkade mu proizxoda-katevite Razlog li biaxa??
Публикувано: 08 April 2011 - 11:23 AM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 07 April 2011 - 11:00 PM, написа:
a taia snimka e mnogo iaka!!evala i za ku4eto i za toia deto e fanal toia kadar
Публикувано: 08 April 2011 - 08:43 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 07 April 2011 - 10:00 PM, написа:
Мите, тук чета някои неочаквани за мен нещица но ще премълча в името на старото приятелство и сътрудничество! Бащата на Балкан Карабаш действително беше на К. Коцаков но истината е че е произведен от един много заслужил за породата човек и това е небезизвестния Славейко Балджийски от Ихтиман- " Их тамън" Майката беше негова сива гола кучка името и не помня, но беше с бели гърди и чорапи. Бащата е едно от най-знаковите кучета в пхородата Славейковия Шабан!!! Що се касае до майката на Гаро тя е производство на Димитър Тодоров Барзата, но от тия кучета, от които подарих кутрета и на теб и ти ми каза че са починали. На мен лично Меца Аян Дико много ми харесваше и Митко я продаде като кутре на Стоянчо от Кичево без да ме попита, а тя беше моето кутре в кучилото, но както и да е! Аз съм глупака, за който говориш че си е откупил обратно кучката, но за съжаление тя почина наскоро при мен на фермата! Моля те не прави грешки във форума! Не бива ! Мисля че отговора е във въпроса ми: Защо никоя друга кучка не даде с Балкан това, което произведе Стоянчо с Меца, като знаеш че много харесвам кучето ти! Братята и сестрите на Гаро също са прекрасни представители на породата. Би трябвало да се радваш и то много и да се гордееш че е така. А главния виновник за появата на такова породно куче прекрасен екземпляр и по-добър от предците си остава единствено Стоян Георгиев от село Кичево Варненско. Аз съм щастлив че и ти участваш със своя Балкан, че и Динко и най-вече Славейко имат заслуга за баща му както и факта че Барзата в тая кучка е вкарал всичката кръв, с която съм работил през годините. В нея са Мурджо Мечо и Марта Слав Сух, в нея са Мечо и Шара на Бай Кольо Рахов и дъщеря им Аза, вътре е Бодровеца и Голата Лида и синът им Шабан на бай Спас Варджията, Кьоравия Караман, Беловския Мурад и старата ми Шара, все кучета, с които съм работил през многото години тичане по породата и важните и представители. Няколко поколения път и труд имам във възпроизводството на тези предци така че да се стигне до прекрасен екземпляр като Гаро. Но пак ще повторя: най-голямата заслуга за появата на Гаро Гагауз е на Стоянчо неговия производител и нека не се сърдим на фактите, а да им се радваме. Самия Стоян е изключително талантлив селекционер и позитивно ностроен човек към всички също като изключителния си баща бай Кольо, така че някой да се опитва да омаловажава точно тяхната роля не е много правилно! Айде със здраве и да се срещаме само като приятели!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 08 April 2011 - 09:09 PM

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg
Публикувано: 08 April 2011 - 09:19 PM
Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН, в 08 April 2011 - 09:09 PM, написа:
Да, казах го за твоето куче, но не за Балкан. И ти трябва много добре да се сещаш за кого и не се сърди като малко дете. Ти знаеш и като се видим мога да ти кажа някои неща но не пред аудиторията. Дори държа като идваш по нашия край да се обадиш, нали от тук ти тръгна страстта по породата.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 08 April 2011 - 09:23 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +