Фотогалерия на БОК
Публикувано: 12 April 2011 - 11:40 PM
kaleata78, в 12 April 2011 - 09:23 PM, написа:
Велко, браво брат!!! Ти си първия, който изписва правилно името на това много добро и породно куче на Вальо Джината. В Костенец имената са: Жейо, Пайо, Кайо и тнт. тъй като там си имат дори своя писменост различна от това, което е в останалата част от Б-я. Всички пишат "Пальо" което си е фактологическа грешка! А ония по-горе не ми се коментират, а и нямам време за тях ! Те са в първи клас и всяка година остават. Явно не им се ще да прогледнат и няма смисъл да си губим времето, което на мен специално ми е ценно и предпочитам да го подарявам на позитивни личности, не на аутсайдери като оня прошлек от Якоруда, който до преди 3/4 г. не е знаел кучето колко крака има. Крие се като мишок и от време на време си покаже брашняните очички. Само във форума разбира се! За тия, които са позитивно настроени към породата и НК БОК, който е основател на дейността с нея отправям покана за изложбата в Гоце Делчев, а по-точно в с. Огняново в балнеоложкия комплекс на 30. 04 2011г. от 10, 30 ч. Записване на място!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!