Фотогалерия на БОК
Публикувано: 25 May 2011 - 08:48 AM
Това е Хаджи на Ефти - едно куче с много интересен произход и потенциал!!! Гарестата окраска не бива да изненадва никого, тя си съществува от памти века у нас в породата!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 25 May 2011 - 08:52 AM
Хаджи е плод от многогодишната съвместна дейност и кръв, които развиваме с Ефтим Стамболов Ефти. Тя даде и дава и ще дава отлични резултати!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 25 May 2011 - 09:01 AM
Малката Шара Бачони Тичо Елит! 9месеца само 61кг.! На снимката със собственика си Димитър Керемидов един от най-сериозните членове на НК БОК.

Публикувано: 25 May 2011 - 09:09 AM
А това е Красимир Найденов Бачоната със своя известен Шаро Жак Савел Хаус!!! Едно куче, което също не само изми неведнъж очите на породата, но и остави съществена следа във възпроизводството и !

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +