Дидо Георгиев, в 22 August 2011 - 05:49 PM, написа:
Фотогалерия на БОК
Публикувано: 26 August 2011 - 04:56 PM
V.Lyubenov, в 26 August 2011 - 01:34 PM, написа:
Нямам предвид за изложбите.Кучката е с уникален характер,а както сам каза е на 7 месеца.Знаеш,че за да ми се хареса едно куче трябва да има преди всичко характер
Публикувано: 27 August 2011 - 01:09 PM
Публикувано: 27 August 2011 - 01:51 PM
Антон Филипов, в 27 August 2011 - 01:09 PM, написа:
филипов,не си актуален с тези си покани!??
тук за сериозни неща се говори ако обичаш аиде...нали!
Публикувано: 27 August 2011 - 02:18 PM
Антон Филипов, в 27 August 2011 - 02:53 PM, написа:
Тони, нашата кучка ей сега прави 7 месеца, а твойта мина две години! Иначе след като направи нашата тройчицата ще я водим на изложбички!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 27 August 2011 - 02:29 PM
V.Lyubenov, в 26 August 2011 - 12:17 AM, написа:
Веско, увеличих я и я огледах, защото не успях да дойда до вас! Във всеки случай много ми харесва поне на снимката дай Боже да стане това, което очакваме от нея с теб и другите ни колеги, милеещи за нашето - българското, а не успех, който винаги, ама винаги ще е на някоя друга, била тя близка или далечна геогравски или сърдечно нам страна! Иначе успеха на тия страни е безспорен и нашите българи не е лошо да го оценяват, но ако са наистина такива- пак казвам българи, не трябва да пречат на нашето. Ние знаем че сме в догонваща ситуация, но не и безнадеждна. Трябват ни само българи!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 27 August 2011 - 03:34 PM
Г-н Филипов пак малко не подготвен се обажда те!! Първо-кучетата ми са на 11месеца,а не на година и два/три месеца,второ знам от кого си подучул че кучката ми не е кои знае какво и трето това че се бие с моите не означава нищо,повярваи те ми че ако продължава да се развива така аз ще съм единственнич богопомазан да има куче боеспособно на Вашите!!Проявете малко търпение и нещата ще се случат.Бъдете здрав и пазете нервите си,че нерви идват от ядове,а ядове идват от гадове!!лек и спорен ден!
Публикувано: 27 August 2011 - 05:02 PM
V.Lyubenov, в 27 August 2011 - 03:34 PM, написа:
Г-н Филипов пак малко не подготвен се обажда те!! Първо-кучетата ми са на 11месеца,а не на година и два/три месеца,второ знам от кого си подучул че кучката ми не е кои знае какво и трето това че се бие с моите не означава нищо,повярваи те ми че ако продължава да се развива така аз ще съм единственнич богопомазан да има куче боеспособно на Вашите!!Проявете малко търпение и нещата ще се случат.Бъдете здрав и пазете нервите си,че нерви идват от ядове,а ядове идват от гадове!!лек и спорен ден!
позволете да кажа неща и дано да ме разберете правилно
тая приказка знам от един много мъдар и вещ в тая тема истински кучета вълкодави старец,помак
"Един камък кале не прави!!!"
жив и здрав да си!
Публикувано: 27 August 2011 - 05:53 PM
V.Lyubenov, в 27 August 2011 - 03:34 PM, написа:
нито съм ти обидил кучката, нито нещо против теб съм написал. напротив Попов я хвали много, аз се интересувам от бойните качества, а не от опашки и козини,та за това написах че имам горе долу на същата възраст и не говоря за Дуня, която Попов е виждал в къщи, а за една от многото които имаме. човек като ви напише някоя покана за ролка не мога да разбера, защо така скачате обиждате ли се нещо незнам

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +