Елена, хайде малко да укротиш топката, че както сте тръгнали...отново ще стигнете до онези икони, които показват вашето безсилие!
StyleBullet, в 07 December 2011 - 09:58 PM, написа:
-има ли направени изследвания на Емина и Хълк, преди да бъдат допуснати до разплод - НЯМА!!!
- за една календарна година, Емина два пъти е родила!!!
- сертификат за ТБД на Хълк - СТЕПЕН НА ДИСПЛАЗИЯ - " Е"!!!
Какви проучвания и каква обстойна проверка, като от където и да го погледнеш ПСР НЕ Е СПАЗЕН!!!
Това е вече НАГЛОСТ!!!
Г-жа М. Иванова, наказана с отстраняване от УС и предупреждение за изключване, при положение, че е изпълнила абсолютно всичко изискващо се от нея, като развъдчик, с изрядна здравна и всякаква документация на нейното куче, изискваща се от ПСР!
... за другата, Ц. Иванова, осрала се отвяскъде.....комисия назначена!!!
СМЕШНИЦИ!!!
Да, има направени изследвания на Емина и Хълк!
Не, Емина не е заплождана в една календарна година!
Кой сертификат Елена, онова заключение, което явно е предадено само на Бонка (това по думите на Д-р Златинов). За тези, които не знаят, аз все още не разполагам с този "сертификат", но иначе...някакво си заключение!
Вие кога "погледнахте" ПСР на "ТОП НЮФ"? Айде аз да отговоря...СЕГА, когато някой ви приплака след поредното н....не!
А "другата"( Елена, визирате мен), вие я подкрепяхте, когато бе настрана от всички л..на , които вие не само, че не спирате на забърквате, а и при всяка възможност се възползвате, за да оневините такива като вас, които цял живот място не си намират!
Напротив, Г-жо Йорданова...развъдник The Pooh Bear's Flower НЕ Е произвел сакати кучета, а и струва ми се е повече от непрофесионално да използвате такива епитети! Редно е да споменем, че все още са млади (от 1вото кучило сега ще стават на 2 години :)) и не знам, кое от всички тях вие определяте като сакато :) Как? Нима и за тях вече има "Заключения" от ЦВК?
Както написах и съм писала и преди, а и съм казвала на тези, които сега безсмислено защитавате...кинологията е такава, каквато вие сте я направили, много преди аз и такива като мен да се появят! Четохме и вашите теми, видяхме и вашите слабости, които ние за щастие, не можем да стигнем, защото има правила и те се спазват!
Това, което направихте тук е да,повтарям, ОНЕВИНИТЕ една сбирщина от току що прогледнали и новоизлюпили се, за да съсипете нещо , което се гради 30 и повече години!
Към Г-жа Йорданова и Георгиева... спрете да ровите...няма да намерите под вола теле, точно така както не успяхте в годините! Кучетата, които съм подарила са здрави, а тези, които съм продала ще продължават да пишат историята на Нюфаундлендите и...много важно...не като пазачи на паркинги или затворени в някой си двор за вечни времена!
Гледайте, търсете, разпитвайте...няма кой да ви обърне внимание, а дори и да го направи вие сте наясно, че ще бъде за кратко!
Дали в клубовете има правила и дали НБНК е работил по правилата??? Забележете НБНК! Отговора е един! НЕ, Не е работил по правилата, а и собствения си правилник за развъждане не е спазил! Кучета, които лично съм се опитвала да заплодя по молба на велики развъдчици като Бонка и до ден днешен нямат необходимите изследвания и това не е било укривано, а просто не е касаело "ТОП НЮФ" и не е давана гласност!
polenium, напълно ви подкрепям! България има нужда от качествени Нюфаундленди и само такива като мен и вас го разбират! Факт
Като заключение на всичко изписано си позволявам да ви оставя да прекарате едни ВЕСЕЛИ НОВОГОДИШНИ ПРАЗНИЦИ, а другото...каквото за вас, такова и за мен