Dog.bg Форуми : Национален Български Нюфаундленд Клуб-въпроси към клуба

Към съдържанието

Национален Български Нюфаундленд Клуб

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (58 Страници) +
  • « Първа
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Национален Български Нюфаундленд Клуб-въпроси към клуба

#941 Потребителят е офлайн   denicc Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 31 August 2008 - 06:19 PM

Цитат

;D ;D ;D

Утре не е днес, но въпреки всичко е добре да бъдем реалисти по всяко време ;)

То вашето прилича повече на - не е важно аз да съм добре а Вуте да е зле!!!
User's Signature

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

#942 Потребителят е офлайн   Vasko07 Икона

• MadDog
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 31 August 2008 - 07:16 PM

В България има много добри НЮФчета, просто както казаха по-рано май, че АНели го каза са все още малки за да имат поколения.Бръмби ако толкова искаш да е от БГ няма лошо.Разгледай темите и ще видиш, че има запланувани кучила за 2008 година. :) Лек ден! :)

#943 Потребителят е офлайн   The Mouse Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 08:09 PM

Бръмби,с риск да повторя някой-вземи прочети поне нещо за обичаната от нас порода НЮФАУНДЛЕНД!По постовете ти си личи,че едва ли си прочел поне нещо нищожно за нюфовете!А българското също си е качествено.аз като се влюбих в нюфитата,първо се разрових в интернет,прочетох из основи сайта както на НБНК,така и на БНК "Топ Нюф" и всичко останало,което намерих.Ако и ти беше прочел нещо,щеше да знаеш,че кучета от клубове не се купуват,щеше да знаеш какво е БРФК и НБНК... Айде чао,че много дълго стана.Лека вечер!

#944 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 31 August 2008 - 09:06 PM

Брей-й-й,  Кафка и 'бунта на масите' ряпа да ядат пред тукашните братвежи  :-, ама то на калпава ракета  Космоса и бил крив, или казано по български 'простотията не ходела по гората', а явно по някои алтернативни  :huh: организации, за които с пълна сила важи поговорката 'пази Боже сляпо да прогледне'!!! Съжалявам за иносказателното си изявление, ама Ви четох глупостите и обидите, четох  :rolleyes: и доста се зачудих как най-безболезнено да Ви отговоря на това:

Цитат

И за да не се получава така, че правя реклама на "алтернативния" клуб, предлагам да се прехвърлим в нашия форум или да контактуваме чрез електронна поща, ICQ, Skype или като Ви е удобно.

[color=blue][b]...аз предлагам да се прехвърлите на друга планета- някъде където няма знаещи и можещи, че да не можете да ги очерняте; някъде където няма хора милеещи за породата, че да не можете да ги обвинявате в 'некадърност' каквато само Вие виждате; някъде където ще има достатъчно като Вас, че да се заливате от безочие и това да Ви харесва; някъде където бунтът няма да е само спорт, а идеология породена наистина от 'любов към породата'- страхувам се, че ще Ви бъде трудно  ;D, защото като се огледате ще видите всъщност колко сте самотни- и слава Богу, че няма такава планета  :samoubiec:: едно е да преживеем ужаса от присъствието Ви тук във  форума и друго ако трябва да търпим Вашите паралелни светове- ще стане галактически проблем тогава   :sos:!!!
Излишно е да задавам въпроси от сорта на 'защо винаги когато някой се опитва да направи нещо добро и влага воля, труд и сърце- все ще се намери някой, който да го петни?!?'- отговорът го знаем всички и онези, които го правят следва да се срамуват от себе си, ама и за последното пак се иска сърце, а явно то Ви липсва  :-, а аз акъл не ща и да пиша ;D!

Адмирации за НБНК и това, което правите  :drugarche: и още нещо в завършек: 'Ако умееш да летиш, не казвай на никого, защото не можеш да се отървеш от учители!  ;) ;) ;)'!!!

P.S.  И понеже е видно, че  написаното от мен няма да се хареса на 'гостите от третата планета ;D' и предвид факта, че постовете им изобилстват с обиди искам да кажа: Там където аз поставих точка, Вие не се потете да отговаряте като след запетая, безмислено е Качена снимкаКачена снимка!!!

#945 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 09:48 PM

Какъв е смисъла да ходя до "чужбинско" да си търся куче, като мога да си го взема и от тук при това с всичките му документи и както си му е реда?
User's Signature

Качена снимка

#946 Потребителят е офлайн   bagatur Икона

• евелско мъско
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 10:53 PM

Еййй, много жежко тука бе,
пък аз си мислех че само наштее са с толкоз големи топки.... ;D
Пък и по две.. ;)
User's Signature

Качена снимка

#947 Потребителят е офлайн   Angels_staff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 31 August 2008 - 11:03 PM

Цитат

Пък и по две.. ;)

Малййййййй тука доста простотия се е изписала .

bagatur , и Вие си имате една бая голям чеп , във вашия Клуб .Какво ще го правите ?
Има писмо до БРФК за Ториментата с 9 девете породи , то касае и другите клубове по породи в които той членува ?

http://dog.bg/forum/...ic,17850.0.html

#948 Потребителят е офлайн   bagatur Икона

• евелско мъско
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 11:13 PM

Цитат

Цитат

Пък и по две.. ;)

bagatur , и Вие си имате една бая голям чеп , във вашия Клуб .Какво ще го правите ?
Има писмо до БРФК за Ториментата с 9 девете породи , то касае и другите клубове по породи в които той членува ?

Или шъ расте навътре към..стъблото-/тоя чеп/,
или ще го режем ..... ;D  ;D
User's Signature

Качена снимка

#949 Потребителят е офлайн   Angels_staff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 31 August 2008 - 11:23 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Пък и по две.. ;)

Или шъ расте навътре към.. /тоя чеп/,
или ще го режем ..... ;D  ;D

Ние повтарахме много пъти ,давахме  отсрочки , къндарми на чепа в продължение на година - че ке го резнеме , подкрепяхме го във всичките му чеповщини и продължи да нараства и накрая запалихме Хускварната и до там , а вие ще наместите д--- за по удобно и вазелин сложете да не ви боли много.
  Само че системата  по книжа и папири е следната , след като от един Клуб е спрян заради Алтернатива , то и в другите който членува трябва да направят същото , ако ли не то те нарушават тези по книжа и папири - Устава на БРФК ???
  Между другото в колко други клуба членува  въпросния чеп, някой знае ли,с тия девет породи  ?

#950 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 11:35 PM

Ми запиши се на частни уроци!!! :blink:И сега мисля,че много хора се начетоха на простотии,за това аз лично спирам! Простейте разумно ;D ;D ;D...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#951 Потребителят е офлайн   КАСТРО Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 11:37 PM

Цитат

Ух тежки думи, не те знам кой си войводо, но изведнъж - мнооого се изхвърли, дано можеш да се прибереш (това не е заплаха)  да не почнеш да ме разпитваш на ЛС какво съм имал в предвид!
Хахахахаха...а ти много се напъваш.Не се напъвай,че може да ти се разшири някоя дупчица!!!Мисля не си страшен,но май си смешен! :blink:

Ама кой иска да те плаши?!Напротив искам да се забаваляваш - да се смееш  :blink:

#952 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 August 2008 - 11:43 PM

Ми не си ми забавен... :-!А каква е функцията ти в този форум на дразнител или шут?...
User's Signature

РАЗВЪДНИК ЗА АНГЛИЙСКИ БУЛДОГ И АМЕРИКАНСКИ СТАФОРДШИР ТЕРИЕР www.desirefortouch.com
Качена снимка

#953 Потребителят е офлайн   bulldogmen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2008 - 12:03 AM

Обидите са от вашата глутница, нашата е възпитана
;D ;D ;D нима???
кучета имам много  ;D ;D ;D дали е от същата порода няма значение,важно е да не правиш помиярски работи :-.А вашата намирисва...не се правя на голяма работа,но и ти недей може да се почувстваш неудобно при някоя ситуация!Ходи си пий водичката от бунара и лягай!!!
User's Signature

Качена снимка

#954 Потребителят е офлайн   fiori Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2008 - 12:04 AM

Ох,ох,ох
Ето затова няма смисъл да се пише повече, много падна нивото, а ние само трупаме точки за темите на ГОСПОДАТА
Да се смеят последни им пожелавам аз, но бая ще трябва да попапкат преди това
Нямам какво да кажа повече, времето ще покаже достатъчно

Лека вечер - Ц

#955 Потребителят е офлайн   denicc Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 September 2008 - 12:05 AM

Цитат

Всички видяха вече ,че ви е много по приятно тук да пишете отколкото във вашия форум
Хайде кажете вие какво направихте за породата?Как я популяризирахте в БГ(след като тя вече е популярна и се работи за нея от НБНК)?

Явно няма с кой да си пишат там и затова бълват бисери тук :-
Какво очакваш да направят за  породата,то когато някой друг се е напънал и го е направил е много лесно и ти да го направиш,нещо като copy-paste.
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

#956 Потребителят е офлайн   denicc Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 September 2008 - 12:38 AM

За съжаление в България е така bonboni - направи добро изяж г...о
User's Signature

#957 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 September 2008 - 08:29 AM

Много ви паднах на нивото,имате си ги копнати всички неща пишете си във вашия форум,там няма кой да опонира лъжите ви и ви е добре.
Утрото е по мъдро от вечерта!
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

#958 Потребителят е офлайн   The Mouse Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 01 September 2008 - 06:20 PM

Всеки собственик или фен на НЮФАУНДЛЕНДите,трябва да е благодарен на НБНК  и неговите членове,за това,че те са популяризирали и са се погрижили за раэвитието на породата у нас.Ако хора като bonboni и Lagerfeld ги нямаше едва ли въобще щяхме да знаем за тази великолепна порода.
Искам да благодаря на bonboni i Lagerfeld целия клуб-БЛАГОДАРЯ ВИ,че се погрижихте и продължавате да се грижите за породата!
;)                      И ВИЕ БЛАГОДАРЕТЕ,ВМЕСТО ДА СИ ЧЕШЕТЕ ЕЗИЦИТЕ С ТРУДА ИМ!!!!!!!

#959 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 September 2008 - 08:46 PM

Задълнително ли е да членуваш в някакъв клуб ако имаш Нюф?
User's Signature

Качена снимка

#960 Потребителят е офлайн   bonboni Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 September 2008 - 09:00 PM

Не е задължително разбира се,клуба е създаден с цел освен запазване и развиване на породата да обединява любителите на дадената порода.
Клуба не е място за доказване на каквото и да било-той е място в което хората могат да обменят опит,да се съветват един друг,да научават полезни неща за породата чрез семинари и специализирани изложби,клуба може да предложи според него кое куче с кое е добре да се заплоди,но последния избор е на стопанина на женската,клуба е мястото където могат да те насочат за връзка с куче от вън,клуба е мястото където хората могат да научат за осъществените български връзки между кучета.Клуба популяризира породата и показва на хората качествата (положителни и отрицателни) на дадената порода и ги насочва дали точно тази порода е за тях и т.н.
Всеки сам решава дали иска да членува-в клуба членуват хората,а не кучетата!От многото ми контакти с хората любители на тази порода повечето искат да са членове за да подпомагат  развитието на породата.
Един клуб трябва да е полезен с действията си за дадената порода,а развъдниците решават какви кучета ще развъждат!
User's Signature

"Някои хора са като 1 стотинка - двулицеви и не струват нищо!! "

Качена снимка MASTERPIECE OF BALKAN-NEWFOUNDLAND KENNELКачена снимка

• (58 Страници) +
  • « Първа
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема