Смесени породи
Публикувано: 12 December 2009 - 04:30 PM

в софия поваля малко и за голямо юково разочарование спря и малкото снежец се стопи.. иначе още вчера, явно подушил наближаващия сняг, подскачаше весело навън...

Публикувано: 12 December 2009 - 04:42 PM
След малко тръгваме пак, дано този път извади късмет и се набеснее както тя обича

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 12 December 2009 - 04:58 PM

P.S.:Какво стана с подфорума?
Публикувано: 12 December 2009 - 06:18 PM
Снощи изпратих съобщението. Не съм питала кога ще бъде готово, но - търпение! Сигурно си имат и други работи за вършене хората :). Писах и за темите вътре, което май няма никакъв смисъл, защото после ние ще си ги правим и мислим, ама както и да е, важното е, че има идеи.
Тук при нас снега вече е втори, обаче е умряла работа... Сутринта имаше едва 1 пръстче (легнало), а до следобяд се стопи. Иначе и в момента вали един ситен-ситен. А снощи като заваля много се зарадвах. Любимо ми е да стана сутрин и всичко да е чисто бяло и новичко, неутъпкано още. Дано тази нощ продължи да вали и се захване, че сега е едно разкаляно. Гледам из форума снимки от Бургас и Варна - там май има много сняг :).
На Лара вчера й спряхме лекарствата - опит да започнем да ги разреждаме... Резултата е, че тази сутрин успяваше да мине само по 10-15 метра без почивка. Този път предните крачка не държат :(. Днес почнахме пак и хаповете, и инжекциите

Публикувано: 12 December 2009 - 06:44 PM

Публикувано: 12 December 2009 - 08:13 PM

Публикувано: 12 December 2009 - 09:43 PM
Ние днес вечерта направихме добра разходка - час и половина в бясно тичане и още час докато стигнем и се върнем от парка. И пак не му стигна на диването. Егати шемета невъобразим, да ми е жива и здрава, ама точно такава я исках

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...
Публикувано: 14 December 2009 - 06:08 PM
Публикувано: 17 December 2009 - 01:54 PM

Публикувано: 17 December 2009 - 05:47 PM

sinioku4e ,а Ларинка как е,какво стана с лекарството,намерихте ли или ще минавате на другото лекарство?Каквото и да сте решили стискаме палци и лапички за нея,да се оправя хубавицата по-бързо
Публикувано: 17 December 2009 - 06:35 PM

ХАХАх, какви чувства се леят

Я споделете, какво мислите относно тази тема - да си я оставим така, да я прекръстим на "общи приказки" (или нещо такова) или да я заключим да си остане като архив и да отворим нова за бъбрене?
chocolate80 стискайте ни всякакви работи - имаме нужда и благодарим. Бързо няма да се прави със сигурност, но се надявам поне да се оправи - някога...

Иначе вече не повръща и почти не кашля, но ходенето се влоши доста. Преди седмица бяхме стигнали до половинчасова разходка, а сега е 10-15 мин. След като й сложа инжекцията успяваме да направим цяла обиколка на блока, а иначе излизаме колкото да си свърши нуждите и ако има късмет да не падне докато го прави. От стараото лекарство има още за 2 дни, а после ще минем на новото - дано всичко е наред, че ми е малко страшно. И айде стига тъжни мисли, но друго си е да споделиш...
И да знете имаме чисто нова галерия

Публикувано: 17 December 2009 - 07:08 PM
Боже и аз това си помислих днес, а и аз не вярвам. Ама после се сетих за синичкото на врата й(не си спомням как се казват тези работи), а то нали е против уроки (явно и двете вярваме

П.П. Ама и Модераторът на форума има един НИК, напълно подхожда за "Смесени породи"

Куче, че и синьо!
Публикувано: 17 December 2009 - 08:29 PM

Благодаря!

Публикувано: 17 December 2009 - 08:38 PM
Честита да ви и само хубави истории да се пишат тука.
Стискаме на Ларка палци да се оправя бързо

Публикувано: 17 December 2009 - 10:41 PM
Buddy28 и двете сме малко изпляскали явно, ама в такива моменти сме готови да опитаме всичко и да вярваме в магии и чудеса. Синичката маргаритка от вета (и аз незнам как се казва) я загуби за 2ри път преди повече от месец. И може да е след дъжд качулка и да ми се смее някой, ама утре ще намеря някакво голямо синьо мънисто. Много ти благодаря за отправените предложение и покана, но на този етап няма много какво да се направи. Диагнозата е поставена, лечението е ясно, просто болестта е упорита, а може би и нелечима (хронична). Няшият ветеринар смятам е много добър и му имам пълно доверие, ако се обезверя ще му мисля... В другата тема вече писах, но ще се повторя - толкова хора мислят за хубави неща за Лара, че утре вече трябва не да тича, ами да лети - и не мога да спра да сипя благодарности, много сте добри всички!