Скоро ще имаме и снимки в снега.

Смесени породи

Публикувано: 12 December 2009 - 04:30 PM
 Скоро ще имаме и снимки в снега.в софия поваля малко и за голямо юково разочарование спря и малкото снежец се стопи.. иначе още вчера, явно подушил наближаващия сняг, подскачаше весело навън...

Публикувано: 12 December 2009 - 04:42 PM
След малко тръгваме пак, дано този път извади късмет и се набеснее както тя обича

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

Публикувано: 12 December 2009 - 04:58 PM
 След това видя Тара(кръстоска с хъски и маламут).Те са на една възраст.Рита се заигра с нея и съвсем забрави за "злия" сняг. Като цяло си беше приключение днес за нея.Скоро ще има доста зимни снимки.
 След това видя Тара(кръстоска с хъски и маламут).Те са на една възраст.Рита се заигра с нея и съвсем забрави за "злия" сняг. Като цяло си беше приключение днес за нея.Скоро ще има доста зимни снимки.  
 P.S.:Какво стана с подфорума?

Публикувано: 12 December 2009 - 06:18 PM
Снощи изпратих съобщението. Не съм питала кога ще бъде готово, но - търпение! Сигурно си имат и други работи за вършене хората :). Писах и за темите вътре, което май няма никакъв смисъл, защото после ние ще си ги правим и мислим, ама както и да е, важното е, че има идеи.
Тук при нас снега вече е втори, обаче е умряла работа... Сутринта имаше едва 1 пръстче (легнало), а до следобяд се стопи. Иначе и в момента вали един ситен-ситен. А снощи като заваля много се зарадвах. Любимо ми е да стана сутрин и всичко да е чисто бяло и новичко, неутъпкано още. Дано тази нощ продължи да вали и се захване, че сега е едно разкаляно. Гледам из форума снимки от Бургас и Варна - там май има много сняг :).
На Лара вчера й спряхме лекарствата - опит да започнем да ги разреждаме... Резултата е, че тази сутрин успяваше да мине само по 10-15 метра без почивка. Този път предните крачка не държат :(. Днес почнахме пак и хаповете, и инжекциите
 , а така обича милото снега. Опитваше се да подскача от радост и се препъна и зарови носа в калта. Много сме жалки и горкички... На всичко отгоре не спира да кашля и бълва стомашни течности и храна. За това пие хапчета и против повръщане... Май се наоплаквах... ама мъчно ми е...
, а така обича милото снега. Опитваше се да подскача от радост и се препъна и зарови носа в калта. Много сме жалки и горкички... На всичко отгоре не спира да кашля и бълва стомашни течности и храна. За това пие хапчета и против повръщане... Май се наоплаквах... ама мъчно ми е...   

Публикувано: 12 December 2009 - 06:44 PM
 Току що Рита започна да повръща и да се дави.Повърна на 3 места,а на четвъртия път беше жълта течност с парче смачкано фолио вътре.
 Току що Рита започна да повръща и да се дави.Повърна на 3 места,а на четвъртия път беше жълта течност с парче смачкано фолио вътре.  Почти не беше яла нищо.Сега като повърна тази частица и започна да яде.Надявам се да не и има нищо сериозно.
 Почти не беше яла нищо.Сега като повърна тази частица и започна да яде.Надявам се да не и има нищо сериозно.  Съжалявам за Ларка,бързо оздравяване!
 Съжалявам за Ларка,бързо оздравяване!  

Публикувано: 12 December 2009 - 08:13 PM
 Мерси,мерси!
 Мерси,мерси!  

Публикувано: 12 December 2009 - 09:43 PM
Ние днес вечерта направихме добра разходка - час и половина в бясно тичане и още час докато стигнем и се върнем от парка. И пак не му стигна на диването. Егати шемета невъобразим, да ми е жива и здрава, ама точно такава я исках

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

Публикувано: 14 December 2009 - 06:08 PM

Публикувано: 17 December 2009 - 01:54 PM

Публикувано: 17 December 2009 - 01:54 PM

Много ни е хубаво и да ни е честито!
 Много ни е хубаво и да ни е честито!

Публикувано: 17 December 2009 - 05:47 PM

Публикувано: 17 December 2009 - 05:47 PM

,това наистина е чудесен коледен подарък!!!
 ,това наистина е чудесен коледен подарък!!! sinioku4e ,а Ларинка как е,какво стана с лекарството,намерихте ли или ще минавате на другото лекарство?Каквото и да сте решили стискаме палци и лапички за нея,да се оправя хубавицата по-бързо

Публикувано: 17 December 2009 - 06:35 PM

ХАХАх, какви чувства се леят
 ... Ами то такова мъниче играчица е, как да не се влюби човек
 ... Ами то такова мъниче играчица е, как да не се влюби човек  
 Я споделете, какво мислите относно тази тема - да си я оставим така, да я прекръстим на "общи приказки" (или нещо такова) или да я заключим да си остане като архив и да отворим нова за бъбрене?
chocolate80 стискайте ни всякакви работи - имаме нужда и благодарим. Бързо няма да се прави със сигурност, но се надявам поне да се оправи - някога...
 Вече взех да си мисля за всякакви глупости - например, че е урочасана... Хич не вярвам в такива неща, но пък вярвам, че положителната енергия действа, а това значи, че и отрицателната действа...
 Вече взех да си мисля за всякакви глупости - например, че е урочасана... Хич не вярвам в такива неща, но пък вярвам, че положителната енергия действа, а това значи, че и отрицателната действа...Иначе вече не повръща и почти не кашля, но ходенето се влоши доста. Преди седмица бяхме стигнали до половинчасова разходка, а сега е 10-15 мин. След като й сложа инжекцията успяваме да направим цяла обиколка на блока, а иначе излизаме колкото да си свърши нуждите и ако има късмет да не падне докато го прави. От стараото лекарство има още за 2 дни, а после ще минем на новото - дано всичко е наред, че ми е малко страшно. И айде стига тъжни мисли, но друго си е да споделиш...
И да знете имаме чисто нова галерия
 и темички за всякакви работи, някои още неизмислени. Супер подарък! Озъртам се да започват да се пълнят вече :)
 и темички за всякакви работи, някои още неизмислени. Супер подарък! Озъртам се да започват да се пълнят вече :)

Публикувано: 17 December 2009 - 07:08 PM
Боже и аз това си помислих днес, а и аз не вярвам. Ама после се сетих за синичкото на врата й(не си спомням как се казват тези работи), а то нали е против уроки (явно и двете вярваме
 ). Та ако искаш, аз съм от Стара Загора, да ви записвам час в Университетската клиника тук. Чувам, че са много добри и най-вече с много добра техника(дано никога да не ми се наложи да ходя там). Ако се наложи да оставате, може да спите вкъщи
 ). Та ако искаш, аз съм от Стара Загора, да ви записвам час в Университетската клиника тук. Чувам, че са много добри и най-вече с много добра техника(дано никога да не ми се наложи да ходя там). Ако се наложи да оставате, може да спите вкъщи  .
 .П.П. Ама и Модераторът на форума има един НИК, напълно подхожда за "Смесени породи"

.
 .Куче, че и синьо!

Публикувано: 17 December 2009 - 08:29 PM

Благодаря!

Публикувано: 17 December 2009 - 08:38 PM

Публикувано: 17 December 2009 - 08:38 PM

Честита да ви и само хубави истории да се пишат тука.
Стискаме на Ларка палци да се оправя бързо

Публикувано: 17 December 2009 - 10:41 PM
Buddy28 и двете сме малко изпляскали явно, ама в такива моменти сме готови да опитаме всичко и да вярваме в магии и чудеса. Синичката маргаритка от вета (и аз незнам как се казва) я загуби за 2ри път преди повече от месец. И може да е след дъжд качулка и да ми се смее някой, ама утре ще намеря някакво голямо синьо мънисто. Много ти благодаря за отправените предложение и покана, но на този етап няма много какво да се направи. Диагнозата е поставена, лечението е ясно, просто болестта е упорита, а може би и нелечима (хронична). Няшият ветеринар смятам е много добър и му имам пълно доверие, ако се обезверя ще му мисля... В другата тема вече писах, но ще се повторя - толкова хора мислят за хубави неща за Лара, че утре вече трябва не да тича, ами да лети - и не мога да спра да сипя благодарности, много сте добри всички!

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Темата е заключена
 Темата е заключена

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Весели мигове
  Весели мигове  

! Хубави празници, всички кученца да оздравяват, да не се разболяват и те, и стопаните им през 2010 г.!
 ! Хубави празници, всички кученца да оздравяват, да не се разболяват и те, и стопаните им през 2010 г.!