Хубав коледен подарък за всички. Бързо оздравяване пожелаваме на Лара
Смесени породи
Публикувано: 18 December 2009 - 10:56 PM
Чудесатат са в една природа!
Тялото дори да не е класно,
сърцето е от най-благородната порода!
Публикувано: 18 December 2009 - 11:50 PM
gngpaint странни баби имате там, явно са някакви без вкус. Важното е това което си писала и да си я обичате в семейството. Иначе все си мисля, че кучето е по-добре да е по-слабо отколкото като тлъста табуретка. Със сигурност е по-здравословно :). Лара от едните хапчета които гълта има непобедим апетит. Постоянно гледа влажно и не отказва нищичко. А сега и като се движи толкова малко... Вече ми се струва дебеланка. Иначе гледам да й давам по-малко, но разбира се, разни индивиди вкъщи (в това число и аз) не издържат на подкупващият й поглед и честичко намазва с някоя коричка
Лека ви нощ и щастлив ден утре!
Публикувано: 19 December 2009 - 02:47 PM
Е-е-е, крайно време беше
gngpaint, ама наистина странни баби имате
Публикувано: 20 December 2009 - 01:34 PM
Мери
Публикувано: 20 December 2009 - 02:07 PM
Значи въпросът ми е относно две смесени породи кучета,за които четох в американски сайтове - peek-a-pom (между пекинез и померан(ако е така на български)) и peek-a-poo (между пекинез и пудел). Исках да ви попитам дали имате повече информация за тези две породи и най-вече дали е възможно такива кучета да се намерят в България или евентуално някъде в Европа? Всичко,което аз намерих като информация все водеше към Америка
Благодаря Ви предварително и весели празници!
Публикувано: 20 December 2009 - 08:42 PM
Публикувано: 20 December 2009 - 11:45 PM
Да се оплача, тук при нас не хвана капка сняг, а току що слушах прогнозата за времето и ми смотаха надеждите за идните дни
Tali Това кученце има толкова завършен вид, че никога не бих предположила, че не е породисто и нарочно създаено точно такова! Много е симпатично и миличко! (Пък разправях, че харесвам големи кучета
zahoo и аз не мога да си избера порода куче, ама, защото харесвам твърде много породи. А понеже си правя изводи от неправилно и неграмотно развъждане и злоупотреби с търговска цел в БГ, напоследък си мисля, че не заслужаваме да притежаваме породисти кучета, докато не си приберем всички от улицата. За това пък те (прибраните от улицата) до сега не са ме разочаровали никога и често се убеждавам, че са събрали всички хубави качества.
Нека да ви напомня, че вече си имаме галерия, където може да качвате снимките си и тема за представяне, където да напишете по нещо за любимия куч и историйка как сте се намерили или нещо за вас.
Поздрави от нас!
П.П. Бях писала по-горе предложение да заключа тази тема и да си остане като архив (много хора са писали вътре и може да я потърсят един ден) и съответно да създадем нова - Общи приказки, Говорилня или каквото име предпочитате за ежедневни приказки. Тогава никой не изказа мнение, а аз смятам, че това ще е най-добрият вариант. Обмислях и да си остане така, но сега виждам, че хората ползват тази тема като единствена такава и май не знаят, че вече си има други - специализирани. Така, че си връщам името (Смесени породи) и ако никой не възрази до утре, я заключвам и започваме чисто нова с ясната цел да си споделяме и приказваме случки и мисли от ежедневието.
Публикувано: 21 December 2009 - 09:44 AM
аз съм За заключването на темата
Публикувано: 21 December 2009 - 01:19 PM
... и Честит Подфорум!
...сега се усещам...
Публикувано: 21 December 2009 - 08:51 PM

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +