Здравейте!
Да се оплача, тук при нас не хвана капка сняг, а току що слушах прогнозата за времето и ми смотаха надеждите за идните дни

Да, много съм недоволна и даже малко завиждам на хубавите снежни снимки :)
Tali Това кученце има толкова завършен вид, че никога не бих предположила, че не е породисто и нарочно създаено точно такова! Много е симпатично и миличко! (Пък разправях, че харесвам големи кучета

). Бък също много ми харесва, естествено :).
zahoo и аз не мога да си избера порода куче, ама, защото харесвам твърде много породи. А понеже си правя изводи от неправилно и неграмотно развъждане и злоупотреби с търговска цел в БГ, напоследък си мисля, че не заслужаваме да притежаваме породисти кучета, докато не си приберем всички от улицата. За това пък те (прибраните от улицата) до сега не са ме разочаровали никога и често се убеждавам, че са събрали всички хубави качества.
Нека да ви напомня, че вече си имаме
галерия, където може да качвате снимките си и тема за
представяне, където да напишете по нещо за любимия куч и историйка как сте се намерили или нещо за вас.
За да е по-лесна ориентацията и по-наредено, ще прекръстя тази тема на нещо от рода на "Общи приказки" (приемат се предложения). Стига да нямате нищо против, разбира се.
Поздрави от нас!
П.П. Бях писала по-горе предложение да заключа тази тема и да си остане като архив (много хора са писали вътре и може да я потърсят един ден) и съответно да създадем нова - Общи приказки, Говорилня или каквото име предпочитате за ежедневни приказки. Тогава никой не изказа мнение, а аз смятам, че това ще е най-добрият вариант. Обмислях и да си остане така, но сега виждам, че хората ползват тази тема като единствена такава и май не знаят, че вече си има други - специализирани. Така, че си връщам името (Смесени породи) и ако никой не възрази до утре, я заключвам и започваме чисто нова с ясната цел да си споделяме и приказваме случки и мисли от ежедневието.