Хубав коледен подарък за всички. Бързо оздравяване пожелаваме на Лара
 да не се излага да боледува по празниците.
 да не се излага да боледува по празниците.

Публикувано: 18 December 2009 - 10:56 PM

Публикувано: 18 December 2009 - 11:50 PM

Публикувано: 18 December 2009 - 11:50 PM

След толкова много хубави мисли и пожелания, Лара днес най-сетне показа значително подобрение. Е, не е хвръкнала (както вчера си помислих), но потича малко.
 След толкова много хубави мисли и пожелания, Лара днес най-сетне показа значително подобрение. Е, не е хвръкнала (както вчера си помислих), но потича малко.  До сега се страхуввах да се похваля, но току що си направихме последна малка разходчица и няма как да не споделя за хубавата промяна! Хем още не съм прибягнала до синьото мънисто (днес не намерих):). Надявам се този път подобрението да е по-трайно и прогресиращо. Доста се притеснявам как ще се отрази новото лекарство, което започваме в Неделя... Дано всичко е наред. Пак благодаря на всички, че помагате с мислите си за нас - наистина смятам, че има ефект!
 До сега се страхуввах да се похваля, но току що си направихме последна малка разходчица и няма как да не споделя за хубавата промяна! Хем още не съм прибягнала до синьото мънисто (днес не намерих):). Надявам се този път подобрението да е по-трайно и прогресиращо. Доста се притеснявам как ще се отрази новото лекарство, което започваме в Неделя... Дано всичко е наред. Пак благодаря на всички, че помагате с мислите си за нас - наистина смятам, че има ефект! 

Публикувано: 19 December 2009 - 02:47 PM
 ! Айде, все така! Пу-пу, дебеланката тя
 ! Айде, все така! Пу-пу, дебеланката тя  !
 ! ? Ама ти нали не се връзваш на липсата им на всякакъв вкус? Мутирал е техния поглед и мироглед, а не Рита. Нищо не разбират!
 ? Ама ти нали не се връзваш на липсата им на всякакъв вкус? Мутирал е техния поглед и мироглед, а не Рита. Нищо не разбират!

Публикувано: 20 December 2009 - 01:34 PM

Публикувано: 20 December 2009 - 02:07 PM

Публикувано: 20 December 2009 - 08:42 PM
 Същото се отнася и за безпородните котета, които са много по-красиви и по-приличат на котка от персийките без муцуни !!!
  Същото се отнася и за безпородните котета, които са много по-красиви и по-приличат на котка от персийките без муцуни !!!

Публикувано: 20 December 2009 - 11:45 PM
 Да, много съм недоволна и даже малко завиждам на хубавите снежни снимки :)
 Да, много съм недоволна и даже малко завиждам на хубавите снежни снимки :) ). Бък също много ми харесва, естествено :).
). Бък също много ми харесва, естествено :). 

Публикувано: 21 December 2009 - 09:44 AM

Публикувано: 21 December 2009 - 01:19 PM

Публикувано: 21 December 2009 - 08:51 PM

Публикувано: 21 December 2009 - 08:51 PM