Dog.bg Форуми : Смесени породи

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (67 Страници) +
  • « Първа
  • 65
  • 66
  • 67
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Смесени породи

#1321 Потребителят е офлайн   huBBa__buBBa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 December 2009 - 07:35 PM

Честит подфорум! ae_085.gif
Хубав коледен подарък за всички. Бързо оздравяване пожелаваме на Лара xb_035.gif да не се излага да боледува по празниците.

User's Signature

Качена снимка

#1322 Потребителят е офлайн   gngpaint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Рисуване
Публикувано: 18 December 2009 - 10:56 PM

Здр.Честит подфорум.ОТносно Рита,продължавам да чувам мнения относн вида и:грозна,ужасяваща,кльощава,рошава,мутирала и т.н. и т.н.Най-често срещам възмутения поглед на възрастни жени и баби.Единствено стопаните на кучета я харесват.Но все пак,както казват:
Чудесатат са в една природа!
Тялото дори да не е класно,
сърцето е от най-благородната порода!

User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#1323 Потребителят е офлайн   sinioku4e Икона

• >:-D
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Икона за мнението  Публикувано: 18 December 2009 - 11:50 PM

Ха кажете ми, как да не вярва човек в разни такива неща... zz_219.gif ra_180.gif След толкова много хубави мисли и пожелания, Лара днес най-сетне показа значително подобрение. Е, не е хвръкнала (както вчера си помислих), но потича малко. dog.gif До сега се страхуввах да се похваля, но току що си направихме последна малка разходчица и няма как да не споделя за хубавата промяна! Хем още не съм прибягнала до синьото мънисто (днес не намерих):). Надявам се този път подобрението да е по-трайно и прогресиращо. Доста се притеснявам как ще се отрази новото лекарство, което започваме в Неделя... Дано всичко е наред. Пак благодаря на всички, че помагате с мислите си за нас - наистина смятам, че има ефект!
gngpaint странни баби имате там, явно са някакви без вкус. Важното е това което си писала и да си я обичате в семейството. Иначе все си мисля, че кучето е по-добре да е по-слабо отколкото като тлъста табуретка. Със сигурност е по-здравословно :). Лара от едните хапчета които гълта има непобедим апетит. Постоянно гледа влажно и не отказва нищичко. А сега и като се движи толкова малко... Вече ми се струва дебеланка. Иначе гледам да й давам по-малко, но разбира се, разни индивиди вкъщи (в това число и аз) не издържат на подкупващият й поглед и честичко намазва с някоя коричка zz_218.gif
Лека ви нощ и щастлив ден утре!
User's Signature

Фондация "ШАРКО"

Лара си отиде на 1 година, 7 месеца и 26 дни.

#1324 Потребителят е офлайн   gngpaint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 December 2009 - 09:57 AM

Радвам се за Лара ae_085.gif Дано да се оправи бързо!Не я е срам,да боледува по празниците! ab_041.gif ea_103.gif
User's Signature

#1325 Потребителят е офлайн   Buddy28 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 December 2009 - 02:47 PM

Цитат(sinioku4e @ Dec 18 2009, 11:50 PM) <{POST_SNAPBACK}>
.................Лара днес най-сетне показа значително подобрение.............

Е-е-е, крайно време беше af_089.gif ! Айде, все така! Пу-пу, дебеланката тя ab_041.gif !

gngpaint, ама наистина странни баби имате dry.gif ? Ама ти нали не се връзваш на липсата им на всякакъв вкус? Мутирал е техния поглед и мироглед, а не Рита. Нищо не разбират!
User's Signature

Качена снимка

#1326 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 20 December 2009 - 01:34 PM

Малките не отстъпват по нищо на големите... Освен, че не всички топки са им по размер ab_041.gif
Мери mg_062.gif

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

#1327 Потребителят е офлайн   someoneyeah Икона

Публикувано: 20 December 2009 - 02:07 PM

Здравейте! Не знам дали това е правилната тема да задавам въпрос обаче не ми се искаше да стартирам нова тема.

Значи въпросът ми е относно две смесени породи кучета,за които четох в американски сайтове - peek-a-pom (между пекинез и померан(ако е така на български)) и peek-a-poo (между пекинез и пудел). Исках да ви попитам дали имате повече информация за тези две породи и най-вече дали е възможно такива кучета да се намерят в България или евентуално някъде в Европа? Всичко,което аз намерих като информация все водеше към Америка

Благодаря Ви предварително и весели празници!

#1328 Потребителят е офлайн   wetar Икона

Икона за мнението  Публикувано: 20 December 2009 - 05:26 PM

Ами здравеите ! Аз и моят опашат приател Бък се познаваме от 7 години :)))! тои е дог и тигров боксер(смеска) ето една снимка

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#1329 Потребителят е офлайн   lilia9532 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2009 - 06:15 PM

Добре дошъл wetar радваме се че се присъеди към нас разкажи ни нещо повече за Бък...... много е красив ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif

#1330 Потребителят е офлайн   zahoo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 December 2009 - 08:42 PM

Ето защо никога не можах да си избера порода куче - защото явни никога не съм разбирал, че смесените/безпродни/улични кученца са най-хубавите ae_085.gif Същото се отнася и за безпородните котета, които са много по-красиви и по-приличат на котка от персийките без муцуни !!!

#1331 Потребителят е офлайн   sinioku4e Икона

• Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 December 2009 - 11:45 PM

Здравейте!
Да се оплача, тук при нас не хвана капка сняг, а току що слушах прогнозата за времето и ми смотаха надеждите за идните дни cd_045.gif Да, много съм недоволна и даже малко завиждам на хубавите снежни снимки :)
Tali Това кученце има толкова завършен вид, че никога не бих предположила, че не е породисто и нарочно създаено точно такова! Много е симпатично и миличко! (Пък разправях, че харесвам големи кучета zz_221.gif). Бък също много ми харесва, естествено :).
zahoo и аз не мога да си избера порода куче, ама, защото харесвам твърде много породи. А понеже си правя изводи от неправилно и неграмотно развъждане и злоупотреби с търговска цел в БГ, напоследък си мисля, че не заслужаваме да притежаваме породисти кучета, докато не си приберем всички от улицата. За това пък те (прибраните от улицата) до сега не са ме разочаровали никога и често се убеждавам, че са събрали всички хубави качества.
Нека да ви напомня, че вече си имаме галерия, където може да качвате снимките си и тема за представяне, където да напишете по нещо за любимия куч и историйка как сте се намерили или нещо за вас.
За да е по-лесна ориентацията и по-наредено, ще прекръстя тази тема на нещо от рода на "Общи приказки" (приемат се предложения). Стига да нямате нищо против, разбира се.
Поздрави от нас!

П.П. Бях писала по-горе предложение да заключа тази тема и да си остане като архив (много хора са писали вътре и може да я потърсят един ден) и съответно да създадем нова - Общи приказки, Говорилня или каквото име предпочитате за ежедневни приказки. Тогава никой не изказа мнение, а аз смятам, че това ще е най-добрият вариант. Обмислях и да си остане така, но сега виждам, че хората ползват тази тема като единствена такава и май не знаят, че вече си има други - специализирани. Така, че си връщам името (Смесени породи) и ако никой не възрази до утре, я заключвам и започваме чисто нова с ясната цел да си споделяме и приказваме случки и мисли от ежедневието.
User's Signature

Фондация "ШАРКО"

#1332 Потребителят е офлайн   gngpaint Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 December 2009 - 09:44 AM

Цитат(sinioku4e @ Dec 20 2009, 11:45 PM) <{POST_SNAPBACK}>
П.П. Бях писала по-горе предложение да заключа тази тема и да си остане като архив (много хора са писали вътре и може да я потърсят един ден) и съответно да създадем нова - Общи приказки, Говорилня или каквото име предпочитате за ежедневни приказки. Тогава никой не изказа мнение, а аз смятам, че това ще е най-добрият вариант. Обмислях и да си остане така, но сега виждам, че хората ползват тази тема като единствена такава и май не знаят, че вече си има други - специализирани. Така, че си връщам името (Смесени породи) и ако никой не възрази до утре, я заключвам и започваме чисто нова с ясната цел да си споделяме и приказваме случки и мисли от ежедневието.

аз съм За заключването на темата ae_085.gif
User's Signature

#1333 Потребителят е офлайн   lilia9532 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 December 2009 - 10:21 AM

Да може би ще е хубаво да я заключиш и ще създадем примерно Говорилня ae_085.gif

#1334 Потребителят е офлайн   Tali Икона

• EVERLASTING
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 21 December 2009 - 01:19 PM

Благодаря, siniokuche. :) Мери си е Мери... между плачеща болонка и пекинез, и между другото е голяма актриса- знае как да използва Болонското в себе си ab_041.gif
... и Честит Подфорум!
...сега се усещам...

#1335 Потребителят е офлайн   sinioku4e Икона

• Икона
  • Покажи галерията

Икона за мнението  Публикувано: 21 December 2009 - 08:51 PM

Заключвам темата, новата мисля да се казва "Ежедневни приказки" какво ще кажете? Иска ми се да е нещо различно, за да се откроява в новите мнения (има доста "Говорилни" и "Общи приказки" в другите подфоруми). Ами... айде :)
User's Signature

Фондация "ШАРКО"

• (67 Страници) +
  • « Първа
  • 65
  • 66
  • 67
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни