Dog.bg Форуми : Смесени породи

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (67 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Смесени породи

#381 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 21 March 2007 - 10:27 PM

С каквато и храна да храните, купувайте я пакетирана, а не в стил 300гр в пликче. Само така може да сте сигурни, че това което купувате е това, което е в пакета/чувалчето и не си давате парите за нещо с изтекъл срок примерно, или нещо ама съвсеееем различно от това, което е на етикета. Подобни оплаквания от насипни храни има доста.
Големите чували са на сметка, но ако кученцето е малко трябва да се внимава и да не изветрее храната ако престоява няколко месеца в отворен чувал.

Patita, в борсите ще ти е по-на сметка, в кварталното магазинче обикновено надценката е по-голяма. Погледни и темата за храненето в "къщата на кучето".
User's Signature

Качена снимка

"Money will buy you a pretty dog, but it won't buy the wag of his tail"

#382 Потребителят е офлайн   Patita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 21 March 2007 - 10:27 PM

Поне ще провериш дали отвътре е направено с качествен пълнеж b)

Ама това си е бял кахър- на мен вчера Ари ми сдъвка GSM-a n) Спукало се е стъкълцето на обектива на камерата. Иначе ако бяха само зъбите, надрасканото и скъсаната висулка, как да е- ама ме е яд, телефона е хубав и скъпичък... s)
User's Signature

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]Качена снимкаКачена снимка

#383 Потребителят е офлайн   kaya Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 21 March 2007 - 10:41 PM

Това е нашият красавец. Той е уникална кръстоска между булмастиф и питбул. Наследил е най-хубавото и от двете породи. Още няколко месеца и ще достигне полова зрялост. Тогава ще възникнат проблеми във връзка с намирането на подходяща женска. Но той е толкова готин и се надявам, че ще му излезе късмета...

мод: моля спазвайте правилата за размер на снимка до 500 пиксела

Прикачени файлове

#384 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2007 - 10:59 PM

Здравейтe kaya,

Първо добре дошли!
Кучо наистина има атрактивна външност, как се казва? А държите ли да остави поколение и защо? Ще възникнат проблеми АКО му търсите женска заради последствията. От "да му излезе късмета" подразбирам че май съпоставяте кучешката "сексуалност" с човешката, а не би трябвало. Ще се радвам ако искате да научите повече по темата, още повече че породите чиито гени носи са сериозни и не за всеки, и евентуални бъдещи собственици трябва да се пресяват много сериозно. На колко месеца е кучо и нарочно ли са смесени тези 2 породи?
User's Signature

Качена снимка

#385 Потребителят е офлайн   Patita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2007 - 11:08 PM

Здравей, Kaya, добре дошъл/ла при нас! Разкажи ни повече за твоя любимец- как се казва, колко е голям, как сте се сдобили с него и т.н. каквото се сетиш! b)
User's Signature

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]Качена снимкаКачена снимка

#386 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2007 - 11:17 PM

Цитат

на мен вчера Ари ми сдъвка GSM-a  n) Спукало се е стъкълцето на обектива на камерата. Иначе ако бяха само зъбите, надрасканото и скъсаната висулка, как да е- ама ме е яд, телефона е хубав и скъпичък...  s)

Patita той е искал да си снима изрисуваното личице. Пък после е решил да похапне, докато "мама" се лута по борси и магазини да му търси храна r)

А как го е докопал, или се качва и по мебелите bl)
User's Signature

Качена снимка

#387 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 21 March 2007 - 11:23 PM

Цитат

Това е нашият красавец. Той е уникална кръстоска между булмастиф и питбул. Наследил е най-хубавото и от двете породи. Още няколко месеца и ще достигне полова зрялост. Тогава ще възникнат проблеми във връзка с намирането на подходяща женска. Но той е толкова готин и се надявам, че ще му излезе късмета...

мод: моля спазвайте правилата за размер на снимка до 500 пиксела

Кучето е много красиво.
Само че...защо мислиш, че трябва да има поколение?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#388 Потребителят е офлайн   Patita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2007 - 01:06 AM

Цитат

Цитат

на мен вчера Ари ми сдъвка GSM-a  n) Спукало се е стъкълцето на обектива на камерата. Иначе ако бяха само зъбите, надрасканото и скъсаната висулка, как да е- ама ме е яд, телефона е хубав и скъпичък...  s)

Patita той е искал да си снима изрисуваното личице. Пък после е решил да похапне, докато "мама" се лута по борси и магазини да му търси храна r)

А как го е докопал, или се качва и по мебелите bl)

Ми беше на леглото телефона, ама в края и хем ми мина през ум, че ще го стигне обаче излязох от стаята за 15 мин и n)

Имам чувство, че ги прави нарочно тези неща- всичките пъти, когато дъвче нещо мое до съсипване го прави, когато го оставя сам, а не иска... Дали е възможно? Когато реши, че ще спи или просто кротува, не намирам никаква беля дори и за 1 час да го оставя- а като иска да е с мен и за няколко минути и ми напада нещата....

Пък сега това за борсите, питам си, не че денонощно обикалям r)
User's Signature

#389 Потребителят е офлайн   sunysmile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2007 - 09:05 AM

kaya добре дошъл/ла и от нас - ще чакаме повече инфо b)
patita май ще е по-добре да си слагаш нещата по-нависоко...Съни краде само чорапи и моливи(и листа , амааа...)Значи ГСМ-а си работи и само камерата е пробита... bl) ??
Поздрави от нас angelpik
User's Signature

Качена снимка

Колкото повече опознавам хората , толкова повече обиквам своето куче ! <3

#390 Потребителят е офлайн   mamaZu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2007 - 12:12 PM

Привет и от нас r) ....малко сме понатоварени последно време ама май от към 20 май ще сме много свободни:))

[COLOR=blue]А как го е докопал, или се качва и по мебелите

тоз номер го знаем n) ...не ни е навик обаче след като ми изяде една страхотна дървена маска от Суринам поставена на етажерка с куп други дето никога не припарва нали се сещате какво му се случи... wink ....кой кавото и да ми говори малко Макаренко никак не вреди!! b)
User's Signature

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!

#391 Потребителят е офлайн   twoofo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2007 - 12:21 PM

Ха-ха, aми аз питах, че го видях Ари какъв е фъстък, та за това реших е има свободен достъп и във вертикално измерение така да се каже. На снимките изглежда доста по-голям, а всъщност една хапка ми се стори. Уникален сладур е! w)

А Захо съм си заплюла един априлски следобед да го инспектирам, при първа възможност, стига сте го крили b)
User's Signature

Качена снимка

#392 Потребителят е офлайн   mamaZu Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2007 - 12:28 PM

не го крия бееее... b) Точно бях решила за среща на мечките хоп тумба приятели с преспиване b) ( най обичам така хеле без предупреждение a) ....тази седмица утре си заминавам за Пловдив s) ....щеше ми се да кача снимки и от в къщи не успях да ги намаля, че даже и прецаках 2-3 и ме беше много яд
User's Signature

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!

#393 Потребителят е офлайн   Patita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2007 - 01:28 PM

Aми Съни, той телефона ми е тип мида и затова не е пострадал главния дисплей и бутоните, а само отвън.

MamaZu, аз толкова се шашнах, че дребния отнесе само един лек шамар, бях в шок...

Казвайте, кой може за събота или неделя да се разхождаме та да знам какво да планирам?
User's Signature

#394 Потребителят е офлайн   bubsan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2007 - 05:35 PM

Здравейте и от мен. r) Може ли някой да ми каже колко вода на ден трябва да пие едно бебе като моето???Само си разлива водата,нарочно го прави сигурна съм. bash Така се ядосах днес,че я натупах с вестника и сега лежи,немърда и ме гледа виновно. (love)

Ех тоя Ари! w) Patita,прибирай ценните вещи,няма как да ги спасиш иначе.

twoofo,кога ще можеш да ми пратш снимките от уикенда??? r)

#395 Потребителят е офлайн   sunysmile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 March 2007 - 10:02 PM

Patita да не казвам голяма дума , ама да се надявам че този уикенд ще мога...
bubsan вие в кой квартал сте...защото днес видях едно кученце което много ми заприлича на мъника cl)
User's Signature

Качена снимка

#396 Потребителят е офлайн   bubsan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 03:57 PM

Съни,не сме били ние. wink Ние утре сме на училище,а в неделя го дават да вали,така че май ще пропусмем да се видим тази седмица. s) Ще помисля пак и довечера ще пиша. 1super Ви какво мислите по въпроса?

#397 Потребителят е офлайн   Patita Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 06:10 PM

Само да кажа, че аз утре не мога- ще пътуваме а за неделя не знам със сигурност но то май зависи и от времето така че това от мен засега- ако е хубаво времето за неделя ни бройте!
User's Signature

#398 Потребителят е офлайн   sunysmile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 09:01 PM

Ами и аз засега се очертава да съм свободна... няма олимпиади повече l) l) l) Ами ако е хубаво времето се надявам и аз да дойда.
Как са бонбоните ви???
Офф: Минавам на 2-ри кръг в олимпиадата по мат. b) b)
User's Signature

Качена снимка

#399 Потребителят е офлайн   bubsan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 09:43 PM

Браво Съни,така трябва! bravoS
Ние в неделя ако не вали може да дойдем,но към 15:00,по рано едва ли ще успеем да се класираме. wink

#400 Потребителят е офлайн   kaya Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 11:17 PM

от онзи ден за новия вав форума години 2:име а ся - груьо:и вижте това фото как да не му осигорим поколение

МОЛЯ, пишете на кирилица!

Мод

Прикачени файлове

• (67 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема