Смесени породи
Публикувано: 21 March 2007 - 10:27 PM
Големите чували са на сметка, но ако кученцето е малко трябва да се внимава и да не изветрее храната ако престоява няколко месеца в отворен чувал.
Patita, в борсите ще ти е по-на сметка, в кварталното магазинче обикновено надценката е по-голяма. Погледни и темата за храненето в "къщата на кучето".
Публикувано: 21 March 2007 - 10:27 PM
Ама това си е бял кахър- на мен вчера Ари ми сдъвка GSM-a n) Спукало се е стъкълцето на обектива на камерата. Иначе ако бяха само зъбите, надрасканото и скъсаната висулка, как да е- ама ме е яд, телефона е хубав и скъпичък... s)

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 21 March 2007 - 10:41 PM
мод: моля спазвайте правилата за размер на снимка до 500 пиксела
Прикачени файлове
-
untitled.jpg (82.01K)
Брой сваляния: 198
Публикувано: 21 March 2007 - 10:59 PM
Първо добре дошли!
Кучо наистина има атрактивна външност, как се казва? А държите ли да остави поколение и защо? Ще възникнат проблеми АКО му търсите женска заради последствията. От "да му излезе късмета" подразбирам че май съпоставяте кучешката "сексуалност" с човешката, а не би трябвало. Ще се радвам ако искате да научите повече по темата, още повече че породите чиито гени носи са сериозни и не за всеки, и евентуални бъдещи собственици трябва да се пресяват много сериозно. На колко месеца е кучо и нарочно ли са смесени тези 2 породи?
Публикувано: 21 March 2007 - 11:08 PM

............................................BLACKY forever in my heart.............................................[br]

Публикувано: 21 March 2007 - 11:17 PM
Цитат
Patita той е искал да си снима изрисуваното личице. Пък после е решил да похапне, докато "мама" се лута по борси и магазини да му търси храна r)
А как го е докопал, или се качва и по мебелите bl)
Публикувано: 21 March 2007 - 11:23 PM
Цитат
мод: моля спазвайте правилата за размер на снимка до 500 пиксела
Кучето е много красиво.
Само че...защо мислиш, че трябва да има поколение?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 March 2007 - 01:06 AM
Цитат
Цитат
на мен вчера Ари ми сдъвка GSM-a n) Спукало се е стъкълцето на обектива на камерата. Иначе ако бяха само зъбите, надрасканото и скъсаната висулка, как да е- ама ме е яд, телефона е хубав и скъпичък... s)
Patita той е искал да си снима изрисуваното личице. Пък после е решил да похапне, докато "мама" се лута по борси и магазини да му търси храна r)
А как го е докопал, или се качва и по мебелите bl)
Ми беше на леглото телефона, ама в края и хем ми мина през ум, че ще го стигне обаче излязох от стаята за 15 мин и n)
Имам чувство, че ги прави нарочно тези неща- всичките пъти, когато дъвче нещо мое до съсипване го прави, когато го оставя сам, а не иска... Дали е възможно? Когато реши, че ще спи или просто кротува, не намирам никаква беля дори и за 1 час да го оставя- а като иска да е с мен и за няколко минути и ми напада нещата....
Пък сега това за борсите, питам си, не че денонощно обикалям r)

Публикувано: 22 March 2007 - 09:05 AM
patita май ще е по-добре да си слагаш нещата по-нависоко...Съни краде само чорапи и моливи(и листа , амааа...)Значи ГСМ-а си работи и само камерата е пробита... bl) ??
Поздрави от нас angelpik
Публикувано: 22 March 2007 - 12:12 PM
[COLOR=blue]А как го е докопал, или се качва и по мебелите
тоз номер го знаем n) ...не ни е навик обаче след като ми изяде една страхотна дървена маска от Суринам поставена на етажерка с куп други дето никога не припарва нали се сещате какво му се случи... wink ....кой кавото и да ми говори малко Макаренко никак не вреди!! b)

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 22 March 2007 - 12:21 PM
А Захо съм си заплюла един априлски следобед да го инспектирам, при първа възможност, стига сте го крили b)
Публикувано: 22 March 2007 - 12:28 PM

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 22 March 2007 - 01:28 PM
MamaZu, аз толкова се шашнах, че дребния отнесе само един лек шамар, бях в шок...
Казвайте, кой може за събота или неделя да се разхождаме та да знам какво да планирам?

Публикувано: 22 March 2007 - 05:35 PM
Ех тоя Ари! w) Patita,прибирай ценните вещи,няма как да ги спасиш иначе.
twoofo,кога ще можеш да ми пратш снимките от уикенда??? r)
Публикувано: 22 March 2007 - 10:02 PM
bubsan вие в кой квартал сте...защото днес видях едно кученце което много ми заприлича на мъника cl)
Публикувано: 23 March 2007 - 03:57 PM
Публикувано: 23 March 2007 - 06:10 PM

Публикувано: 23 March 2007 - 09:01 PM
Как са бонбоните ви???
Офф: Минавам на 2-ри кръг в олимпиадата по мат. b) b)
Публикувано: 23 March 2007 - 09:43 PM
Ние в неделя ако не вали може да дойдем,но към 15:00,по рано едва ли ще успеем да се класираме. wink
Публикувано: 23 March 2007 - 11:17 PM
МОЛЯ, пишете на кирилица!
Мод
Прикачени файлове
-
DSC04780.JPG (139.66K)
Брой сваляния: 183